![]() |
כמה פעמים אתם מחרבנים ביום?
אני כרגע במאסה, מחרבן מינימום 3 פעמים ביום. לפחות למדתי לעשות את זה מהר ויעיל :)
מה איתכם? |
מי שמחרבן 3 פעמים ביום - יש לו בעיה בריאותית נראה לי.
|
1..
|
אני מחרבן פעם אחת ביום.
אם כי, כשאני משנה תפריטים כל כמה זמן, ממסה לחיטוב, או להיפך, אז זה יכול להשתנות לפעמיים. |
מינימום 2 פעמים ביום !
|
פעם בשבוע אבל אחרי זה צריך שעה לנקות את הכל כי כל השירותים בצבע אדום וחום ויש כמה אנשים קטנים ירוקים ששוחים בכל העסק ואם אף אחד לא מנקה צומח שמה יער מהגידולים החקלאיים שלהם
|
אני אוהב להשאיר את החרא בשירותים חצי שעה. הריח פשוט עובר בכל הבית ואני מתענג.
|
אני לא מבין, אתם מתלהבים מזה שאתם מחרבנים הרבה?
|
ציטוט:
ואים דרך הקיבה עוברים ביום חצי קילו בשר חצי קילו אורז ופסטה + כול השער לאן זה אמור לצאת ? |
פעמיים שלוש בביה"ס ועוד איזה פעמיים בבית
|
ציטוט:
אם אתה חושב שמה שאתה אוכל יוצא בצואה אתה טועה. הדברים שיוצאים בצואה הם בד"כ שאריות אוכל שלא עוכל, או מאכלים שלא היה ניתן לעכל. וחיידקים. |
ציטוט:
:cry_1: :cry_1: :cry_1: |
חחחחחחחחחחחחחחח איזה תגובות של אנשים קרועים.
ולא חושב שזו בעיה בריאותית. זה התחיל כשהתחלתי ללכת לגיל :p איגור אתה רציני? נ.ב, עכשיו למשל 6 וחצי. קמתי היום ב-12 וחצי ועכשיו זו הפעם השניה שאני הולך לחרבן. |
הפורום הזה מדרדר מתגובה לתגובה ..:cry_1: :ph34r:
|
אתם צריכים עזרה...:helpsmilie:
|
פאק 3 פעמים חשבתי שזה רק חבר שלי מחרבן ככה איך אני מקנא באנשים כאלה הם נשארים רזים כל הזמן והוא אוכל הרבה :( פעם אחת הוא בא אלי ודפק איזה 8 קרמבויים אבל הבעייה שלהם זה לעשות במסה בלי תפריט טוב או גיינר או משה הם נתקעים אחרי חודשיים
|
ציטוט:
|
אני מחרבן כל יום פעם אחת בבוקר. D:
כמה שמחרבנים יותר זה יותר טוב... |
ציטוט:
השאלה היא מה קרמבוים עושים אצלך בבית ? אתה רוצה להרעיל את כול המישפחה ? גם את החבר שלך ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ