|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שכולם פה בטוחים שסקוואט זה התרגיל הכי חשוב ושאין לו תחליף (ואני לא מתווכח עם זה!) , אני רק רוצה לדעת מה לדעתכם יכול להוות תחליף לסקוואט , אם לא תחליף מלא אז לפחות חלקי?
תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה פצוע?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא פצוע
אני פשוט לא מסתדר עם התרגיל הזה לא משנה כמה קראתי וכמה וידיאוים ראיתי, יש לי איתו בעיה של חוסר שיווי משקל (וכן קראתי גם את החלק של הסקוואט בss). איזה תרגיל לדעתך יכול להוות תחליף גם אם חלקי ולא באותה רמת יעילות כמו של הסקוואט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() אתה סתם מוותר לעצמך, אין כזה דבר "לא יכול".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין, תלמד
לג פרס, מכרעים, דדליפט אין תלמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא תאמין לי שאני לא מוותר לעצמי זה התרגיל שהכי השקעתי בו מבחינת לימוד הטכניקה , קריאה בכל מקום אפשרי וצפייה באינספור וידיאוים...זה פשוט לא מסתדר לי במשקלים גבוהים , אין לי שיווי משקל טוב ואני תמיד מפחד ליפול אחורה. ניסיתי תקופה לעשות בוקס סקוואט מה שממש לא תרם לי.
נעזוב לרגע את העניין של האם אני מוותר לעצמי או לא(ואני לא), תדמיינו שאין דבר כזה סקוואט , איזה תרגיל הייתם עושים בשביל הרגליים ? תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשוט מאוד, צלם את עצמך
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תדמיין שאם תצליח סקוואט אז יתנו לך מליון$. גם אז לא היית מצליח?
שיווי משקל זה פרמטר שאפשר לעבוד עליו וראיתי גם זקנות עושות סקוואט על בוסו (חצי כדור אלסטי לשיווי משקל) ככה שאני מאמין שגם אתה יכול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כנראה שאף אחד לא יכול לענות לי על השאלה שבשבילה פתחתי את הפוסט..תודה בכל מקרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() למה אתם מציקים לו?
בטח שיש תחליף לסקוואט!!! סקוואט כבד! הנה פתרת לך ת'בעיה ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני האחרון שיתמוך בגישת "יש פתרון אחד אבסולוטי" אבל באמת שאני אומר לך מנסיון שלי ושל חברים ומתאמנים אחרים, אתה יכול לעשות סקוואט. אז תצטרך יותר להשקיע מהמתאמן הממוצע, אז מה. ככה תרגיש יותר טוב שהצלחת. אם אתה מוותר על לימוד טכניקה של תרגיל לא הכי מסובך בעולם (לא הכי פשוט אבל לא הרמה אולימפית) אז אתה תוותר לעצמך בהמשך שהאתגרים יהיו הרבה יותר קשים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי
|
![]() תנסה לעבוד על הגמישות שלך ברגליים,וזה לא סתם הצעה של זקנים או משהו,כדי להצליח לשמור על שיווי משקל תקין בסקוואט,צריך גמישות מסויימת שכנראה אין לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() גם אם קשה ללמוד את התרגיל... התוצאה שווה כל שניה של השקעה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מניסיון זה עוזר גם לבעייות אחרות בסקוואט. לבינתיים תעשה לג פרס, גם לאנג'ים זה טוב.
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() תעבוד בלי משקל ותתרגל טכניקה...
תוסיף משקל בהדרגה וכשאתה רואה שאתה מסתדר אז תתחיל להעמיס יותר ולהפציץ... סקוואט זה תרגיל חובה לדעתי לכל מתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה סנאצ' במקום
יותר קל או c&j הרגליים עובדות טוב בתרגילים האלה. או שתלך למכונה גם זה פתרון.