![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: דופק ת'ראש...
חדר כושר: אורלייף
|
![]() אני מתלבט אם לעבור לabcde או להישאר בabc
מטרה מסה בינתיים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה עדיין שריר בשבוע מה זה משנה?
תן קצת יותר פרטים עלייך לי נראה שאתה לא צריך כזה פיצול בכלל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם אתה מתקדם במצב הנוכחי טוב ויש עליה לאורך זמן במשקל אין סיבה להחליף.
אתה יכול לעשות abcde בשביל לתת דגש ספציפי לשרירים מסויימים ולעבוד עליהם פעמיים בשבוע למשל. אבל באמת תן פרטים משקל גובה משך אימונים משקלי עבודה... ככה נוכל לעזור יותר טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() [quote=Scylla;937439]אם אתה מתקדם במצב הנוכחי טוב ויש עליה לאורך זמן במשקל אין סיבה להחליף.
אתה יכול לעשות abcde בשביל לתת דגש ספציפי לשרירים מסויימים ולעבוד עליהם פעמיים בשבוע למשל. אבל באמת תן פרטים משקל גובה משך אימונים משקלי עבודה... ככה נוכל לעזור יותר טוב.[ /QUOTE] גובה מטר 77 משקל 89-88 היקף יד 43 מתאמן כבר שנה ומשהו...מתוך זה רק שנה רציני משקלי עבודה סקוואט סמית' מאשין 140קילו RM4 לחיצת חזה 100 קילו RM5 רק עם ספוטר {אם לא אני מת...} דדליפט ניסיתי אתמול פעם ראשונה סתם 90 קילו ל 6 7 חזרות לעניין..עד עכשיו עשיתי ABC ואני לא מתקדם ממש אז חשבתי לשנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() easy gainers ftw
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תתחיל לעשות סקוואט חופשי ותראה את ההבדל.
תלמד שחוץ מחימום בבנץ', בכל משקל עבודה חובה ספוטר. ותתמיד בדדליפט הוא עושה פלאים. |
![]() |
![]() |