|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 16 וחצי
מתאמן שנתיים וחצי עוד מעט משקל 74 גובה 1.81 צריך עזרה לשיפור התוכנית הזו...(האם התוכנית הזאת מעמיסה יותר מידי על השריר?) A: חזה + רגליים חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X6 לחיצת חזה כנגד מוט בזווית 3X8 + 8 סט אחד אחרון של דרופ סט פלייס בזווית 3X12 לחיצת חזה במשקולות בזווית שלילית 4X8 רגליים: לחיצת רגליים 2X10 פשיטת רגליים במכונה3X8 כפיפות ברכיים במכונה – ישיבה או שכיבה 3X8 B: גב+כתפיים גב: פולי צר לפנים 4X6 + 1 סט של 6 חזרות דרופ סט חתירה t-bar 4X8 פולי רחב לפנים 4X9 גב תחתון 2X15 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4X8 לחיצת כתפיים כנגד מוט לפנים 4X10 הרחקת כתפיים לצדדים 4X10 ידקדמית ואחורית :C יד קדמית: כפיפות במוט ישר 5X8 הרקולס 3X10 שתי הידיים במוט על הספה 2X9 יד אחורית: פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 4X7 לחיצה צרפתית 4X7 פשיטת מרפקים מאחורי הראש שתי הידיים במשקולת 4X9 בטן: 3 פעמים בשבוע 2 תרגילים 3 סטים בכל תרגיל ריצה או הליכה או אופניים 3 פעמים בשבוע עד חצי שעה
![]() |
#2 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() תוסיף תרגיל לתאומים רגליים זה שריר גדול אתה נותן להם פחות סטים משריר קטן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה
נגיד בחזה יוצא 15 סטים ובשבוע יוצא 30 האם זה לא מעמיס על השריר?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הייתי משפר את כל התוכנית
רגליים לחיצת רגליים 4X10 פשיטת רגליים במכונה2X8 כפיפות ברכיים במכונה שכיבה 4X8 הרמת עקב 3X12 גב חתירה t-bar 4X8 פולי צר לפנים 4X6 פולי רחב לפנים 2X12 חתירה במכונה\מסור 2X10 גב תחתון פשיטת גב 3X15 חזה לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4X6 לחיצת חזה עליון במשקולות 4X10 פלייס בזווית 2X12 מקבילים רחב 2Xmax כתפיים לחיצת כתפיים כנגד מוט לפנים 3X10 לחיצת כתפיים במשקולות 3X8 הנפות לצדדים 3X12 יד קידמית כפיפות במוט ישר 3X8 משקולות בישיבה 3X10 שתי הידיים במוט על הספה 3X12 יד אחורית לחיצה צרפתית 3X8 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 3X12 פשיטת מרפקים מאחורי הראש יד-יד במשקולת 3X10 ==================================== טוב סיימתי מקווה שעזרתי לדעתי תשנה את החלוקה לחזה-טריי גב-בייס כתפיים-רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ב-abc מומלץ לעשות 9 שריר קטן
ולשריר גדול 12-14 ? כי אנני מבין כ"כ איך מחליטים לתת לשריר את מס' הסטים...(מבולבל מאוד)
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תשנה תשנה את החלוקה אתה עושה אימון אחד 2 שרירים גדולים
ובאימון אחד 2 קטנים ? לא חבל חלוקה דפוקה לדעתי תעשה מה שזה מעליך אמר שתעשה זה חלוקה טובה לאי בי סי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שאמרתי לך
ולך לקרוא מאמרים ולאט לאט אתה תצבור ידע גם מהפורום עצמו |
![]() |
![]() |