|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתם הסתובבתי היום בפורום ונתקלתי בשתי המושגים פאוור ליפטנג ובודי בילדינג.
לפי מה שאני יודע בודיבילדינג זה כאילו יותר לעצב שרירים/גוף. ופאוור ליפטינג זה כאילו לעבוד רק על כוח. אבל הרי גם בודיבילדינג מחזק...חוץ מזה מה ההבדל בין אימוני בודיבילדינג לפאוור ליפטינג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
פתו-אסטרוגן
|
![]() בודיבילדינג זה כשאתה רואה בחור עומד רק עם תחתונים על במה ומבצע פוזות עם צבע על הגוף
פווארליפטינג זה ענף שבו יש 3 מקצים(תרגילים) סקוואט דד ליפט לחיצת חזה האימונים מתבצעים לפי המטרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לציין שיש עוד דבר שזה וויט ליפטינג.
ששם יש 2 מקצים, דחיקה (קליין אנד ג'רק) והנפה (סנאץ).
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אבל את זה הבנתי פחות או יותר.
הבנתי למשל שאין צורך בחיטוב כי בעצם זה רק כוח ולא איך הגוף נראה. השאלה היא איך האימונים פועלים, נגיד אני רוצה להתחרות שם על לחיצת חזה. אז איך הם עובדים? מבחינת חזרות וסטים? (אולי עוד דברים...אם אתם יודעים על משהו מיוחד באימונים שלהם). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל גם הם עושים עבודה על כל טווחי החזרות בשביל גיוון ובשביל לעלות גם במסת שריר ושיהיה עומסים שונים, ההתמקדות היא על 1-3 חזרות.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה דיי קשה לתאר איך אימון כוח נראה , בין היתר אימונים קצרים מספר פעמים רב בשבוע עם משקלים גדולים או מהירות גדולה
ומבוסס על תרגילים בסיסיים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה, תודה לכל העוזרים!
דרך אגב מזה rm1? אני יודע שזה קשור משהו למשקלים מאקסימלים ופחות מבחינת חזרות וכו'. ראיתי בפורום גם rm2 ו rm3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() resistance maxima או משהו כזה בלטינית, המשקל המקסימלי שאתה יכול להרים בטווח חזרות מסויים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה לא לטינית זה repetition maximum שזה המשקל המקסימלי למספר שליד זה
לדוגמה RM10 זה הכי הרבה שאתה עושה 10 פעמים
![]() |