|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חג שמח ושנה טובה לכולם! בקיצור לעניין-
התחלתי מאסה נקייה לפני כ חודשיים והתאמנתי 4 פעמים בשבוע abc 12 סטים לשריר גדול ו9 לקטן עכשיו בגלל הלימודים ועוד כמה דברים יש לי זמן רק ל3 פעמים בשבוע אז חשבתי לעבור ל ab 3 פעמים בשבוע חזה רגליים קדמית/גב כתפיים אחורית עכשיו רציתי לבדוק האם להישאר עם 12 סטים לגדול ו9 לקטן או להוריד ל9 לגדול ו6 לקטן או לעשות abc 3 פעמים בשבוע (לי אישית לא נראה אפקטיבי) תודה רבה ושנה מוצלחת לכולם! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בגלל התדירות של השרירים בabc לכלל האוכלוסיה התוכנית תהיה לא יעילה למתחת ל5-6 פעמים בשבוע. אבל בגלל שרובנו לא מסוגלים להתאושש מתדירות אימונים כזאת אנחנו צריכים ללכת על משהו פשוט יותר. אני אישית ממליץ לך ללכת על ss. זאת תוכנית למתחילים שתקדם אותך יפה במטרות שלך. יש לך עוד אפשרויות כמו fbw או ab שגם יהיו יעילים יותר מabc ל-3 פעמים בשבוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ss לא ריאלית אני לא רוצה לפתח כוח ואני גם לא מתאמן מתחיל
פשוט רציתי לבדוק דעות של אחרים לגבי כמויות הסטים בab תתיחס לשאלה של כמות הסטים בab בבקשה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1) אתה כן מתאמן מתחיל
2) הss כן תהיה יעילה לך. אתה תעלה איתה במסת שריר ובכוח וזה הדבר היעיל ביותר למתאמן המתחיל כי כמתאמן מתחיל אתה מתקדם במשקל מאימון לאימון וזהו גם אחד הפרמטרים לעליה במסת השריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה יכול להגיד לי שאני מתאמן מתחיל ואתה אפילו לא יודע כמה זמן אני מתאמן?
תגדיר לפני דעתך עד כמה זמן זה מתאמן מתחיל אל תגיד סתם דברים באוויר |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
בab הייתי אומר 9 לגדול ו6 לקטן. אפשר גם קצת פחות במידה ואתה עובד כבד והורג את עצמך. Abc שלוש פעמים בשבוע זה גם בסדר, הכל תלוי כמה חזק אתה עובד ואם השריר באמת צריך שבוע להתאושש. נערך לאחרונה על ידי Scylla, 18-09-09 בשעה 16:25. סיבה: תוספת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או תשובה סתמית אחרת שריר גדול x שריר קטן y ? ולגבי הבחור ששאל תן קצת נתונים עליך משקל/גובה/גיל משקלי עבודה בסקווט/דדליפט/בנצ'/פרס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() משקל 72 גובה 180 גיל 15 עוד חודשיים % שומן סביבות ה12-13
בנצ' 60 מילטרי 32.5 דד ליפט וסקוואט עוד לא ניסיתי המשקלים זה ל 8-10 חזרות מתאמן שנה וקצת |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי קודם כל תלמד סקווט ודדליפט עוד לפני שאתה בכלל חושב על תוכנית
כיוון שאלו שני תרגילים מאוד חשובים (למפתח גוף ולכל ספורטאי) לאחר מכן אתה צריך לשאול את עצמך מה המטרות שלך מהאימון להבין איך תשיג אותם (זה צריך לחפש בספרות איך שריר גדול/איך מתחזקים) ובסוף להגיע למסקנה שss היא התוכנית האידיאלית לך אולי אתה לא מבין עדיין למה, זה נובע מחוסר ידע, תתעניין ותגיע לזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() על מה אתה מתבסס כשאתה אומר את זה? כי קראת איפשהו שטווח החזרות הכי טוב ל"ניפוח" זה 8-12?
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שזה רק למתחילים אין לי שום בעיה עם ss פשוט כרגע זה לא מתאים לי ולמכון שאני נמצא בו אל תעשה מימני אידיוט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אני לא יודע אם היא התוכנית האידיאלית למסה, אבל היא יכולה לעזור לו ללמוד לעשות את כל התרגילים הבסיסים , כי הרי הוא לא יכול לעשות תתוכנית ולהגיד לא בא לי דדליפט או לא בא לי סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() למו ולמקס - זה לא משנה מה נכון ומה לא ברגע שהוא ביקש מפורשות שהוא לא רוצה ss. לא מסכימים ואין לכם תוכנית אחרת להציע לו? אל תגיבו. וזה נכון באמת נמאס לי שכל הזמן מציעים אותה בלי קשר אם היא נכונה או לא. העניין שאתם מציעים אותה שמבקשים מפורשים לא ואתם מתעקשים להתווכח למה כן. תקבלו שלא רוצים את התוכנית, בלי קשר אם היא מתאימה או לא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם הבחור מה שמעניין אותו זה לגדול ולהתפתח לא משקלי עבודה לא נראה לי...
ואם נשווה את מקס לסקילה לפי הגוף למי אתה חושב שעדייף להקשיב?? וגם נכון שהוא לא רצה ss אז למה לדחוף ss? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה שטויות מתרוצצות פה באוויר. עוד מוזר לי שאנשים פה מתקדמים בכלל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים מתקדמים כי תוכנית אימונים טובה היא רק חלק קטן מהמשוואה ,תזונה,שינה וגנטיקה הרבה יותר משפיעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא נכון הם מעלים משקלים כל אימון זה פשוט על אותם קבוצות שריר של אימון (שמתאמנים עליה פעם או פעמיים בשבוע) מעבר לכך משקלים זה לא מה שמעניין אותם רק הגדילה (ששם אם התזונה שלך טובה אתה תעלה במשקל גוף
ואם הגנטיקה שלך טובה אתה תעלה יותר במסת שריר מאדם ממוצע). |
![]() |
![]() |