|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום.. חודשיים התאמנתי בתוכנית fbw
ולפני כמה ימים המדריך במכון שינה לי את התוכנית ל abc עכשיו יש לי 2 שאלות 1. איך אני מחלק תוכנית abc ל 4 ימים? זה לא מסתדר לי.. 2. לא אמורים להתחיל עם ab ואז לעבור ל abc ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. לרוב האנשים 3 אימונים בשבוע יותר יעיל מ4
אם אתה מתעקש בכל זאת לעשות 4 abca bcab cabc 2. לא "אמורים" להתחיל מכלום דברים שונים עובדים לאנשים שונים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני עשיתי abc 4 פעמים בשבוע והיה לי מעולה. זה לא כזה משנה כי שבוע הוא פרק זמן שמוגדר על ידי מוסכמות כלשהן ולא ביולוגית לפי הגוף... אלא אם כן מתחשבים בעובדה שרוב האנשים נחים בסופ"ש וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני אמור לדעת אם הגוף שלי מגיב טוב יותר ל 3 פעמים בשבוע, או ל 4-5 פעמים בשבוע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תתנסה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים שלוש.... ומזתאמרת איך תראה?עם העיניים כפרה
![]()
![]() |
#8 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() כעקרון אני הייתי ממליץ להמנע מ5 פעמים בשבוע אלא אם כן אתה המון זמן במכון ומכיר את ההרגלים והתגובות של הגוף והיכולת התמדה שלך, מעבר לזה שאתה מתחיל יחסית והיכולת התאוששות אינה גבוה במיוחד.
|
![]() |
![]() |