|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() אימון עם משקולות שוקלות כמו משקל הגוף ויותר בלי חגורה יכולות לגרום לנזק כלשהוא בחוליות של עמוד השדרה ובגב?
תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בעבודה לקויה כן.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם אני מתאמן בבית יש סיכוי שתיהיה לי פציעה בחוליות?, למה זה יכול לגרום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה צריך משקל ממש ממש כבד+לעבוד ממש ממש לא נכון. יכול לגרום בעיקר לפריצת דיסק וכאלה....
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אז ככה עם משקלים של 70 ק"ג ככה אין לי מה לדאוג כ"כ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בכל מצב אתה פוגע בגב שלך כי הגב לא רגיל להעמיס משקלים
הגב בנוי לסחוב את החלק העליון שלך והראש הוא לא בנוי לסחוב מאסה כל כך גדולה ואני לא מדבר רק על המאסת שריר אלה גם על המשקלים שמרימים ככה שזה יפגע לא בצורה רצינית זה תלוי גם בצורת אימון שלך ואיך שאתה מתאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אימון גב מחזק את הגב לא?, אז אם אני מתאמן אני רק עושה נזקים לגב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט צריך להיות זהיר לעשות את התרגיל כמו שצריך ובלי לזייף כי את הנזק אתה לא תרגיש עכשיו אתה תרגיש רק בעוד כמה שנים פשוט רק תיזהר אחי אין לך ממה לחשוש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הבנתי, תודה רבה גבר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ובנטרול זוקפי הגב אי אפשר להרגיש את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להגרם נזק אם מתאמנים לא נכון...
אם יגרם נזק, אתה בכל מקרה תראה אותו רק אחר כך, וזה יכול גם לבוא לידי ביטוי במקומות שבכלל לא קשורים לגב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תעבוד עם חגורה תמיד כשאתה עובד משהו שמפעיל את הגב ככה שגם תיהיה לך יציבות ולא יהיה לך יותר מידי עומס בגב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי... תודה רבה כולם...=)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() 1.כדי שלא יהיו בעיות צריך לעשות תנועה נכונה עמידה נכונה וכו..
2.תשתמש תמיד בחגורה לבטחון...תמיד יכול לקראת משהו. 3.תתאמן בהדרגה ובהתאמה..למה אני מתכוון ?... שנגיד אתה לוקח הרבה משקל לקתפיים בעמיד יש לחץ גדול על גב תחתון...אז צריך להתאמן על גב תחתון בהתאמה למשקלים של קתפיים לדוגמה..ועל ידי שימור של פרופורציה והתאמה זאת תוכל למנועה תאונות. כדי שכל הגוף שלך יוכל לעמוד בלחץ ולא רק חלק מסויים מבין ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני נגד לעבוד עם החגורה הזאת בחזרות שהם יותר מר rm2,rm3
זה סתם מחליש את הגב וכשתעבוד בתרגילים בלי החגורה יהיה יותר סיכוי לפציעה כי הגב התרגל לעבוד עם חגורה פשוט תלמד לעשות תתרגיל נכון אם אתה לא בטוח תשאל מאמן שאתה סומך עליו לא צריך להילחץ מכל דבר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עבודה לא נכונה אבל ממש לא נכונה אתה יכול לפגוע בחוליות!
והתרגילים שאם לא עושים אותם טוב יכולים לפגוע הכי בגב זה דדליפט ובנט אובר רו!! http://exrx.net/WeightExercises/Back...ntOverRow.html אלה תרגילים שממש חיבים , טכניקה מצויינת! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אני אסביר מה החיסרון בשימוש בחגורה.
דבר ראשון החגורה בכלל לא קשורה לגב, מה שהיא עושה זה פשוט לוחצת או מכניסה את הבטן פנימה שזה יוצר מצב שהגב יותר יציב ועוזר לשמור על הגב. כמו החגורה החיצונית שעושה את העבודה הזאת ישנה גם חגורה טבעית, כאשר אתם משתמשים בחגורה החיצונית אתם מנטרלים את הטבעית, ואז היא פשוט נשארת חלשה ואז אסור יהיה לעבוד ללא חגורה. למה בעצם שמים חגורה ולא לוחצים את הבטן? שאלה טובה, כי לא באמת אפשר לזכור להכניס את הבטן כל הזמן, שאתם עושים את התרגיל זה קשה להשאיר אותה לחוצה, והחגורה פשוט עושה את העבודה. ההמלצה שלי היא באמת להשתמש רק בתרגילים מסוכנים כמו סקוואט ודדליפט, בנט אובר רוז, ותרגילים בעמידה למניהם למי שיש גב תחתון חלש. בזמן המנוחה בין הסטים מומלץ לשחרר אותה, ולא להמשיך להסתובב איתה, שגם החגורה הטבעית שלכם תהיה חזקה. הגוף היא כמו שרשרת, אם נגיד תקחו שרשרת ותשימו לה חלק אחד מפלסטיק וכל השאר מתכת, מה יקרה? היא תהיה חלשה ותישבר באותו מקום, אז כמו כן בגוף לא כדאי להזניח שום דבר. יום נעים לכולם. |
![]() |
![]() |