|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה בהכרח כדאי,רצוי לשלב תוסף של גיינר בתקופת המסה? האם זה הכרחי ואי אפשר לעשות זאת בצורה טבעית?
האם אבקת חלבון לא מספיקה בשילוב של פחמימות רגילות (לחם מלא/אורז/פסטה וכו'..הכוונה ללא תוסף) תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() בטח!!!! חח גם בלי גיינר/חלבון אפשר לעלות במסה בדיוק כמו בשימוש עם התוסף,זה לא פלא אלאתוסף בא למלא חלל של חוסר חלבון/קלוריות בתפריט.
וחוץ מזה,עזוב גיינרים,קנה אבקת חלבון טובה ואת שאר הקלוריות תביא מאוכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() מה הקטע בזה אני לא מבין...
מה אתם כוסיות לא יכולים לאכול?! ולהשלים את הערכים מאוכל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() יש לי אבקת חלבון של אופטימום (השחור והמוכר). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כולם יכולים לאכול מספיק כל שעתיים שלוש, יש אנשים שיש להם חיים...
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() ציטוט:
התוספים האלה נועדו לאלה שלא מצליחים להגיע לערכים מספיקים או שרוצים תחליף טעים ונוח יותר מהאוכל..... רגע קאי לוקח אבקות אז זה אומר שהוא בלרינה???? אולי כדאי שילך הביתה באמת..והוא משתמש בהרבה יותר דברים מסתם אבקת חלבון. חוץ מזה.... אם בנאדם נכנס לתחום הזה זה אומר שהוא צריך לעזוב הכל ולהקדיש הכל לזה ??!@#!@# אגב.... לפי התמונות שלך גם אתה לא נראה אוכל יותר מדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: 1.80/88
עוסק ב:: ברזלים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר פה על משהו אחר בכלל.. ואם אתה כל כך גיבור בוא תעמוד ליידי ונעשה השוואה ותראה כמה שאתה יוצא אפס עם היד 35 גג 6 שלך. טמבל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() ציטוט:
אולי במקום להגיד טמבל טמבל תענה תשובה נורמלית.... חוץ מזה אולי לא שמת לב אבל פותח הפוסט שאל אם אפשר גם בלי האבקות ולהשלים את זה מאוכל. סתם יצאת עליו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם ת'מגיע לכמות הקולוריות שאתה צריך אתה לא חייב להשתמש בשום תוסף , אני למשל לא אוהב לאכול , לא שאני לא אוהב פשוט לא מסוגל כבר לאכול בכמויות טונה,קוטג',חזה,עוף,אורז,תפו"א וכו' , אז גיינר זה פיתרון טוב כאן .
גם לא לכולם יש זמן לאכול , מגיע שלב שאתה מפסק להיות ילד בן 16-17 שכל מה שהוא עושה זה לחזור הביתה להביא ביד ולאכול זה סתם משהו קטן לדיון שהתפתח כאן.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ושמעתי פעם משפט ממש חכם שבגללו אני לא יתחיל להתווכח אתך. "אל תתווכח עם מפגר הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בגלל הניסיון" אז תהיה בריא ותהנה מכל הזמן הפנוי שלך.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי אחי .. משפט יפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם תגיד לו את זה?! בחייאת אנשים.. אתם אוכלים 2500 קלוריות משחקים אותה אוכלים ובולסים כמו ממוטה. העיקר לפני שבועיים פתחת פוסט שאתה אוכל כמו בהמה ולא משמין.. מה זה אומר?! שאתה לא אוכל מספיק,אז תתעסק בעצמך לפני שאתה פותח ת'פה על אחרים. פשוט בושה ילד בן 10 מנבל את הפה כמו עבריין מקלדת על אחרים. תתחילו להגיב לאנשים קצת עם יותר כבוד. (אני לא בא להתנשא עלייך או משהו,פשוט חלאססס נימאס מתגובות כאלו,מעצבן לראות התפלצפויות על אנשים,מה בסה"כ הם רצו? תשובה הולמת-זה לא שזו שאלה תירד עליי אני טמבל שבא לעצבן אנשים). ערב טוב.
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
אני יכול לקרנףף כלל מה שבא מוליי באוכל ואולי בעיניין הנוחות זה עוד אני מבין .. עריכה: לזה שמעליי חחח אחי אתה לא הבנת אני רשמתי שאני יכול לאכול כמו בהממה והתאבון לא נגממר לי ואני כן משמין בגלל זה פתחתי את הנושא אם לא הייתי משמין אז אני לא רואה פה בעיה..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא לנסות לשחק אותה ראש קטן ולהתחכם,כי זה סתם מעצבן שקוראים את זה.
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() ציטוט:
סה"כ ביקשו המלצה לגיינר מכיוון שקשה לבנאדם לאכול כמויות גדולות של אוכל,למה את חייב ישר ליצור רעש? לא לכולם יש זמן לאכול,לא לכולם יש אוכל זמין בכל רגע מה גם שתוספים מוסימים נספגים מהר יותר ולכן עדיפים במקרים מסוימים על אוכל קונבנציונאלי. אתה רוצה לעלות במשקל? או לעלות במשקל ולשמור עליו לאורך זמן? כי אם לבנאדם לא נוח לאכול כמויות מסוימות של אוכל זה ישפיע לו על החיים אם כל יום הוא ידחוף כמויות שהוא לא יכול להסתדר איתן. בשורה התחתונה הוא לא מפתח גוף מקצועי שויתר על החיים שלו בשביל השאיפה (ואני מאוד מכבד מפתחי גוף אבל לא כולם חולקים איתם את השאיפה) ואתה אין לך זכות לקורא לו "לא רציני" ולזלזל בו,הרי מה אתה יודע עליו מעבר להודעה זו? שיהיה לך יום טוב,ותבין שאני לא בא בגישה תוקפנית אלא בגישה הסברתית כי בגלל דברים כאלה הרמה יורדת ואנשים בורחים.
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה sagi על תגובתך.
![]() לא רציתי לגרום פה לויכוחים מיותרים. אך לענייננו, איך אני יודע (בערך) איפה אני עומד מבחינה קלורית ליום, אני אוכל טוב. בערך 5 -6 ארוחות ביום, איך אני יודע כמה קלוריות אני באמת צריך כדי להעלות מסת שריר, (לא שומן) וכמה אני אוכל כיום. אגב בן 23, משקל 65, 170. אחוז שומן לא ממש מדדתי כי בחד"כ שלנו אין מכשיר, (בעצם יש את הצעצוע המסריח הזה שמחזיקים עם שתי הידיים וזה אמר לי עשר אחוז - אבל אני ממש לא מאמין לזה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל..
כנס לאתר הרשמי שם יש מחשבון קלוריות שמחשב כמה אתה שורף במנוחה מוחלטת. תכפיל תוצאה זו כפול 1.2-1.4 לפי מידת הפעילות שלך וזה מה שאתה שורף ביום שלם. על מנת לעלות במסה שזה כולל גם שריר וגם שומן.(אין דבר כזה לא לעלות בשומן,יש דבר כזה להקטין את גדילת מסת השומן). במידה ותהייה במאזן קלורי חיובי של עד +500 תגדל מקס' שריר ומינימום שומן בעלייה יחסית סבירה. על מנת לדעת כמה אתה אוכל ומה סה"כ הקלוריות שלהם תחפש בגוגל מחשבון קלוריות(אני משתמש במחשבון קלוריות נטרוגן). שם אתה רושם מה אתה אוכל וכמה וזה מחשב את כמות הקלוריות שאתה אוכל. כנס לפורום תזונה ותוספים שם יש בניעוץ את המדריך השלם לעלייה במסה שנכתב ע"י הולי טמפלר.יתן לך עוד אינדיקציה בנושא. בהצלחה אחי.