|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו,אני כרגע עובד על ABC.
3 פעמים בשבוע. ראשון- חזה, יד קדמית. שלישי- גב, יד אחורית. חמישי- כתפיים-רגליים. 12 סטים לשריר גדול, 9 לקטן. האם מגיע מספיק גירוי לשרירים? והאם החלוקה הזאת יותר טובה מ: Ab. 4 פעמים בשבוע. חזה ,יד קדמית, רגליים. גב,כתפיים,יד אחורית. 9 סטים שריר גדול. 7 קטן. ממה אפשר להתפתח יותר טוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1) החלוקה לא טובה עדיף
A-חזה יד אחורית B גב יד קידמית C רגליים וכתפיים 2)אם אתה יכול להתאן רק שלוש פעמים בשבוע עדיף Fbw.... 3)כן עדיף Ab 4 פעמים בשבוע מאשר Abc 3 פעמים בשבוע. אני ממליץ על Ab, לפי דעתי התוכנית הכי טובה...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האימון סה"כ לוקח שעה+- האם זה יותר מידי? אם כן מה זה עלול לגרום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל בכל מקרה, יש עוד שיטה של ABC 4 פעמים בשבוע? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה מנוסה אפשר AB 10-12 לגדול 8-10 לקטן. אימון צריך לקחת בין 45 דקות לשעה ורבע גג, אם אתה לא חורג מזה זה בסדר. אם אתה חורש מזה בהרבה ומתאמן בתדירות גבוהה ככה.. אתה יכול להגיע לאימון יתר ופירוק שריר. מקווה שעזרתי.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משום מה יושב לי 12 לגדול ו8 לקטן בראש... אגב יש לך איסיקיו? יש לי כמה שאלות מפגרות לשאול אותך P: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איתן, תצא כבר מהקביעה הזאת שב- Ab עובדים עם "8 סטים לשריר גדול, 6 סטים לשריר קטן". אתה מדקלם את זה כאילו זה איזה שהוא חוק, זה לא עובד ככה ואתה סתם מטעה כאן אנשים. בדיוק ככה אנשים דיקלמו בפורום הישן את ה- "16 סטים לשריר גדול, 12 סטים לשריר קטן". אין לזה ביסוס. לאנשים יש תכונה ללכת בעקבות מה שהם שמעו עד שהם בטוחים שזאת הדרך הנכונה, אבל תאכלס אין להם מושג למה זה עובד ככה.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממליץ בחום על Ab עם חלוקה כזו
חזה כתפיים יד אחורית גב בייספס רגליים אבל זה רק אני..
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם בכלל אני אף פעם לא מתיימר לעשות כמה שיותר סטים.. אני מעדיף קצת סטים בעצימות חזקה ובעבודה נכונה.
![]() |