|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A
– חזה —– לחיצת חזה כנגד מוט 6x4 לחיצה בשיפוע עליון כנגד דאמבלים 8x3 פרפר 10x3 . יד אחורית ————- פשיטת מרפקים כנגד מוט 10x3 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 10x3 . B – גב —– מתח בתופסת משקל 6x3 חתירה עם דאמבלים 8x3 פול אובר 10x3 . יד קדמית ———– כפיפת מרפקים 10x3 כפיפת מרפקים בכסא כומר 10x3 . C – רגליים ———- סקוואט בסמית 6x3 לחיצת רגליים 8x3 תאומים בסמית 10x3 . כתפיים ———- לחיצת כתפיים 10x3 חתירה בעמידה עם מוט 10x3 ראיתי את התוכניות הזו באיזה מאמר נראה לי שהיא בסדר לי להתחלה השאלה כל אימון עושים את כל התרגלים האלו נכון? שלוש פעמים בשבוע חח סליחה על הבורות.. ואם יש לכם משהו לשפר לי זה יעזור ממש תודה רבה.. עוד שאלה לפי התוכנית צריך לעשות כל תרגיל סט אחד ואחרי שאני מסיים תסבב לחזור עליו לפי מספר הסטים? או פשוט לעשות את כל הסטים לכל תרגיל אחרי כל מספר חזרות שרשום.. סיבכתי את עצמי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() חחח זה ab אולי לא abc עם הכמות סטים הזו
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() אני מנסה להבין אבל לא קולט ![]() ![]() ![]() ![]() ואני לא מתחיל או משהו חחח אני צריך הכוונה מדוייקת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אחלה תוכנית! כמות סטים כמו שצריך!
רק תעשה סקוואט חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() לגבי החתירה במוט בכתפיים - עדיף לך להחליף להרחקות לצדדים,פשוט תעשה 4סטים של מילטירי ועוד 2-3 של הרחקות לצדדים,כתפיים אין בעיה לעשות 7,ולעשות לחיצת רגליים אחרי סקוואט זה פשוט לא יעיל לדעתי,
תאומים = הרוב בכלל לא מכניסים אותו בתוך ההקצבה של הסטים כלומר עם עשית 9 לגדול אז אין בעיה לעשות 9 לרגליים ולהוסיף עוד 2 לתאומים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה תודה רבה אנשים!
עכשיו איך אני עושה את התכניות הזו פשוט נגיד התחלתי עם חזה לעשות את כל הסטים כולל כל החזרות בפעם אחת ? ברור שעם מנוחה.. אחרי זה לעבור נניח על יד אחורית סיימתי , לעבור לגב וככה הלאה כל התרגילים שרשומים באימון אחד? ופשוט לחזור על זה 2 פעמים בשבוע? תודה רבה נערך לאחרונה על ידי אדיר53, 04-08-09 בשעה 17:53. |
![]() |
![]() |