|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בלינקים שהביאו פה, איפה שמדגימים דיפ סקווט, הם עומדים בפיסוק לא רחב וכפות הרגליים מופנות כמעט קדימה. אם אני עומד ככה אני לא מצליח לרדת עמוק, אני צריך לעמוד בפיסוק יותר רחב ולהפנות בהונות יותר החוצה. האם דיפ סקווט בצורה כזו מזיק?
עוד שאלה - הגמישות הנחוצה משתפרת עם הסקווטים, או שצריך למתוח בנפרד את גיד אכילס, המסטרינגס ושות'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() העיקר שהברכיים ילכו בכיוון כפות הרגליים. ותשתדל שהכפות רגליים יהיה בערך 30 מעלות החוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() הגמישות שלי השתפרה פלאים כעשיתי אחיזות איזומטריות בשלב הנמוך של הסקוואט.
דיפ סקוואט לא מזיק בצורה הזאת לפי מה שאני יודע. ולא הייתי מותח את השרירים בצורה סטטית לפני סקוואט אלא עושה מתיחות דינאמיות ובליסטיות.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טאקימה - כן, גם מקרוברט אומר 30 מעלות, ואני לא עושה buckling, פשוט בכל הסרטונים הם לא מפנים בהונות החוצה וחשבתי שאולי בגלל שזה מזיק.
בולט - אתה יכול להסביר מה זה אחיזות איזומטריות? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בליסטיות-למשל ברגלים- אתה נותן בעיטה קדימה ואחורה.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כן הסתכלתי עכשיו ומה שאמרתי באמת לא היה מדוייק.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
טאקימה - אמרת תשתדל 30 מעלות, כלומר דווקא לא להפנות זה מזיק? אני אישית מרגיש קצת מומנט על הברכיים כשאני לא מפנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז שאתה מפנה אותה החוצה יותר קשה להם להיכנס פנימה זה גם יותר נוח לדעתי..
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תמצא את הזווית שבה אתה יכול לרדת הכי נמוך.
המלצה חמה היא לצפות בסירטון הדגמה של Dan John איך לשפר את ביצוע הסקוואט: http://thefitcast.com/?p=108 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה, תודה. הסיבה ששאלתי היא שהבנתי שכשמפנים כפות רגליים החוצה זה עובד יותר על פנים הירך, כביכול תרגיל לבנות.
|
![]() |
![]() |