|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן במכון כושר כבר קרוב ל8 חודשים.
התחלתי במשקל גוף של 72 ק"ג ועכשיו אני 77 ק"ג. האחוז שומן שלי הוא בערך 11 12.5%. אני רוצה להתחיל להתאמן יותר חזק ולעבור ל4 פעמים בשבוע ראשון ושני אימון. שלישי מנוחה. רביעי וחמישי אימון. שישי שבת מנוחה. על איזה תכנית אתם יכולים להמליץ לי כדי שאני יוכל לגדול יותר מהר? ומה זה abcde? תודה לכולם...
אין לי בעיות עם עדות יש לי בעיות עם גויים. http://www.kahane.org.il/ דרך אגב הוא צודק!!! 13 שנה עזבת אותי!!!!!!!!!! ואני עוד כואב עלייך!!!!!! VORTEX "אחלה צבע... רגליים טלטאביז אחי" אני לא ישכח כמה צחקתי.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() תעשה ab, למרות שלדעתי אפשר להתקדם גם מ3 פעמים בשבוע בצורה מעולה.
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() abcde זאת תוכנית אימונים שמורכבת מחמישה אימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה גדל עכשיו? אם כן למה לעזאזל אתה רוצה לעבור ל-4 פעמים בשבוע? 5 קילו ל-8 חודשים זאת תוצאה לא כל כך מעולה אבל אני בטוח שאם תוסיף אוכל יהיה בסדר. ואל תחשוב בכלל על abcde אם אתה לא חושב על לדקור לעצמך מחטים בתחת. ABCDE זאת תוכנית שמחולקת ל-5 אימונים בשבוע שבה כל שריר מקבל יחס מיוחד. אל תחשוב עליה וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה גדל מהתכנית שלך אחי אין צורך להחליף את התכנית .. !! אבל אם כבר אז ab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() ציטוט:
Hanna666 עושה abcde(אם אני לא טועה) זה אומר שהוא צריך להתחיל לדקור מחטים לתחת? אז שהיא מחולקת ל5 אימונים בשבוע וכל שריר מקבל יחס מיוחד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
אני לא מורעל ss. אני פשוט להבדיל מרובכם תומך בתוכניות מקוצרות פשוט כרגע מתייחסים לזה כקיצוניות בגלל שכמה מורעלים כבר קיבלו פה באן וגולשים בצד האפל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא מתחיל ככה שהוא כנראה יגדל טוב יותר ב3\4 פעמים בשבוע. |
|
![]() |
![]() |