|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום..
אם ככה אחרי מסה די מכובדת עליתי יפה מאוד.. לצערי גם בהרבה שומן מדובר קודם כל על מטר 68 בשמקור שקלתי 59 אחרי מסה עצבנית הגעתי ל72... לענייננו.. עליתי ופתחתי בנוסף למסה ושרירים גם בטן מעצבנת.. אז אמרתי יאללה... נעשה חיטוב למה אי אפר היא בלטה כבר קצת בחולצות ולים בטח שבעסה ללכת ככה.. קיצר אני כבר חודשיים -3 עושה אירובי 2-4 פעמים בשבוע 30-40 דקות ואין ספק שהורדתי המון מהבטן רק מה בעסה? הלך מלא מהשריר..שאני אומר הרבה אני מתכוון לזה שכל בנאדם שני אומר לי "איך רזית".. זה פשוט דיכאון לשמוע את זה ... הקטע הוא שבשנייה הייתי חוזר למסה אבל עדיין הבטן לא חטובה מספיק יש בי שומן עוד והגוף הרזה.. עשיו לאשאלת מליון הדולר : יש לי ליפו6... אבל בגלל שממש כבר הרזתי מה אתם אומרים?? לנסות לקחת את הליפו למשך כמה זמן או שאני יעלם עוד יותר.. י לציין שחתכתי כמובן מלחא בפחמימות.. ממש קטנתי אבל... הגיוני להשתמש בליפו רק נגיד ל שבועיים? או חודש? כי חאלס אני לא יכול להרשות לעצמי להיות כזה קטן אחרי המסה שהייתי בא.. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדילמה שלך לא חדשה. חיטוב לדעתי זה לbb לפני תחרות, אנשים מאוד שמנים וכו'. אנשים אחרים שרוצים מראה יותר חטוב יכולים לעשות תפריט דל פחמימות עם מספיק קלוריות בשביל להתאושש מהאימונים אבל לא מספיק בשביל לעלות במשקל גוף, עם העמסה פעם בשבוע. אתה יכול להמשיך להתקדם במשקלי עבודה ככה ולחטב את עצמך לא רע.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באמת מה הפתרון הכי טוב לעלות בשריר וכמה שפחות בשומן? בתקופת מסה..
להוריד פחמימות? לכמה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא, פשוט לעשות מסה נקיה, של 500+ ולא 700-1000+...
וגם לאכול פחממות מורכבות אולי ולעשות לפי כמה שצריך שומנים (לא להפריז איתם!) ולא לאכול ג'אנק ושטויות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אתה לא יודע על מה אתה מדבר.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() יש כל מיני פרוטוקולים כמו TImed Carbs Diet TCD ו ANABOLIC DIET שעובדים יפה. אתה מוזמן להעביר חיפוש בגוגל
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ומה עם הליפו6 כדי לי להשתמש בו עכשיו לקראת סוף החיטוב?
הגיוני להשתמש לשבועיים שלוש ככה? |
![]() |
![]() |