|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עד היום חישבתי את החזה עוף שלי במחשבון קלוריות בתור: "חזה עוף לא מבושל"
עכשיו לא יודע אם זה נכון לעשות.. אני שוקל את החזה עוף שהוא מופשר והוא עוד חי.. רציתי לדעת אם ככה לחשב או לחשב אותו אחרי שאני עושה אותו בתנור..(דרך אגב שאני עושה חזה עוף בתנור איזה תהליך זה נקרא? זה לא נקרא בישול כי בישול זה במחבת וגם לא טיגון אז איך?) ורציתי לדעת איך גם אתם מחשבים את הבשר שלכם במחשבון קלוריות... כי במחשבון של goleango יש או "חזה עוף לא מבושל" או חזה עוף מבושל" (ואני לא מבשל חזה עוף אני עושה אותו בתנור אבל במחשבון אני כותב בתור חזה עוף לא מבושל..) אשמח לתגובות נורמליות בלי ציניות אני רק רוצה לדעת אם אני חישבתי טוב כדי לראות איפה אני צריך להוסיף קלוריות.. מאוד אבקש לא לסטות מהנושא ולהתחיל להעליב פה זה לא המטרה של האשכול אני מאוד מבקש להתייחס רק לשאלות שלי, תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 110
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() בישול זה מילה כוללת לאפייה,טיגון,אידוי.
ההבדל הוא לא כזה משמעותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז להשאיר את החישוב כמו שעשיתי עד עכשיו או להתחיל לחשב את זה בתור : "חזה עוף מבושל"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 110
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() איך שבא לך, אין תשובה משמעותית.
בכל אתה במאסה, כמה שיותר יותר טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כי סתם למשל חישבתי חזה עוף לא מבושל ואת המשקל שלו ויצא לי 150 קלוריות
אחרי זה חישבתי את אותו חזה עוף ושקלתי אותו לאחר בישול וכתבתי במחשבון חזה עוף מבושל ויצא לי 220 קלוריות בגלל זה אני שואל.. זה משמעותי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי חשב כ"חזה עוף מבושל" ותשקול אותו רק אחרי שאתה מכין, כלומר שניה לפני שאתה אוכל, אחרי האפיה (ככה אני עושה!)
אחי, יש לך סיוטים כבר מזה שאנשים סוטים מהנושא ומהירים לך על הרגלי האכילה אה? חחחחחח ![]() "מאוד אבקש לא לסטות מהנושא ולהתחיל להעליב פה זה לא המטרה של האשכול אני מאוד מבקש להתייחס רק לשאלות שלי, תודה רבה." חחחחחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן זה משגע אותי...
אבל לא כדאי להמשיך לשקול את זה לא מבושל? הבנתי שזה התוצאות הכי אמיתיות כי כמו שאמרתי לך שקלתי את אותו חזה עוף לפני בישול והקלוריות היו 150 ושקלתי אותו אחרי בישול והקלוריות היו 220... זה די מוזר.. =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כי אתה מוסיף לו תבלינים, שמן לא?1
בכל אופן, תמשיך לעשות כמו שאתה עושה (שקול אותו נא, לפני שאתה מכין ותעשה לפי "חזה עוף לא מבשול") זה בסדר אחי, לא קריטי 30 קלוריות לפה 30 לשם..בהצלחה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה סיפור גדול מכלום.
בוא אגיד לך כמה זה פשוט: למשל אתה רוצה לאכול 100 גרם חזה עוף, אם יש לך 100 גרם לא מבושל ואתה עושה אותו בתנור ללא תוספות, אז אתה מחשיב 100 גרם לא מבושל. אבל אם שמת כף שמן, אז זה 100 גרם לא מבושל + כף שמן..... זה מסובך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אז זהו שאני לא מוסיף לא שמן ולא כלום
הכי טעים לי ככה וזה 10 אזל המשיך כמו שעשית עד עכשיו? נגיד אני אוכל 150 גרם לא מבושל אני פשוט מחשיב אותו ככה אני לא צריך לשקול אותי גם אחרי הבישול בתנור נכון? כי כל הערכים משתנים שם.. להמשיך כמו שעשיתי עד עכשיו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן. זה עדיין נחשב חזה עוף מבושל לא משנה איך תקרא לו.
עם היה לי חזה עוף ואי 400 גרם הייתי טוחן. ותאמין לי י עוד פעם אני אומר,תאכל כמה שיוצא לך אל תתחשבן! אז במקום 150 קלוריות יוצא 220 תוסיף עוד לדעתי. כי מזה "לא תשמין".
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני שוב שואל אותך elad זה בסדר שאני מחשב את החזה עוף במחשבון קלוריות בתור "לא מבושל" כשאני שוקל אותו עוד חי ומופשר שהוא עוד לא נכנס לתנור? זה בסדר?
או שאני אמור לחשב אותו אחרי שהוא יוצא מהתנור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה גורם לי לדפוק תראש בקיר.
תחשב מבושל.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נראלי שאני ימשיך לחשב בתור לא מבושל חחח זה בדוק הכי מדוייק... ככה גם אמרו באשכול הזה אחרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תחשוב,אתה אוכל אולי שהוא מבושל, אבל מחשיב אותו לא מבושל.
1+1=3?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה כמו שתגיד לי ילדים שמחשבים פסטה לפני בישול ואוכלים אותה אחרי..
פשוט הנפח אחר מבין.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה יכול להיות אבל פאקינג משהו דפוק
חיפשתי בגוגל טבלת קלוריות וכתוב 100 גרם חזה עוף לא מבושל = 104 קלוריות 100 גרם חזה עוף מבושל = 144 קלוריות איך זה יכול להיות? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה קטנה
אשמח אם תענו לי עלייה ברצינות יש בגולנגו גם "חזה עוף ללא עור" מה זה? הכוונה זה לפני בישול או אחרי? אתם חישבתם את זה פעם..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה הרעיון בלשקול אחרי בישול
כל אחד מכין בצורה אחרת והעוך יכול אבד בין 10 ל 30 % מהמשקל שלו בכל צורת בישול שונה וזה לא יהיה בכלל מדוייק מה הבעיה לשקול לפני ההכנה ולחשב בתור לא מבושל זה הכי מדוייק שיש
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אל תאכל חזה עוף.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |