ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-09, 16:38   #1
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל עדיין לא הבנתי איך לחשב את הבשר במחשבון קלוריות

עד היום חישבתי את החזה עוף שלי במחשבון קלוריות בתור: "חזה עוף לא מבושל"
עכשיו לא יודע אם זה נכון לעשות..
אני שוקל את החזה עוף שהוא מופשר והוא עוד חי..
רציתי לדעת אם ככה לחשב או לחשב אותו אחרי שאני עושה אותו בתנור..(דרך אגב שאני עושה חזה עוף בתנור איזה תהליך זה נקרא? זה לא נקרא בישול כי בישול זה במחבת וגם לא טיגון אז איך?)
ורציתי לדעת איך גם אתם מחשבים את הבשר שלכם במחשבון קלוריות...

כי במחשבון של goleango יש או "חזה עוף לא מבושל" או חזה עוף מבושל" (ואני לא מבשל חזה עוף אני עושה אותו בתנור אבל במחשבון אני כותב בתור חזה עוף לא מבושל..)

אשמח לתגובות נורמליות בלי ציניות
אני רק רוצה לדעת אם אני חישבתי טוב כדי לראות איפה אני צריך להוסיף קלוריות..



מאוד אבקש לא לסטות מהנושא ולהתחיל להעליב פה זה לא המטרה של האשכול אני מאוד מבקש להתייחס רק לשאלות שלי, תודה רבה.
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 16:43   #2
red guri
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 110
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
ברירת מחדל

בישול זה מילה כוללת לאפייה,טיגון,אידוי.
ההבדל הוא לא כזה משמעותי.
red guri מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 16:44   #3
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

אז להשאיר את החישוב כמו שעשיתי עד עכשיו או להתחיל לחשב את זה בתור : "חזה עוף מבושל"?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 16:47   #4
red guri
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 110
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
ברירת מחדל

איך שבא לך, אין תשובה משמעותית.
בכל אתה במאסה, כמה שיותר יותר טוב.
red guri מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 16:48   #5
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

כי סתם למשל חישבתי חזה עוף לא מבושל ואת המשקל שלו ויצא לי 150 קלוריות
אחרי זה חישבתי את אותו חזה עוף ושקלתי אותו לאחר בישול וכתבתי במחשבון חזה עוף מבושל ויצא לי 220 קלוריות בגלל זה אני שואל..
זה משמעותי..
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 17:07   #6
ChonGo
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,232
כללי:: טל
גיל:: 22
ברירת מחדל

לדעתי חשב כ"חזה עוף מבושל" ותשקול אותו רק אחרי שאתה מכין, כלומר שניה לפני שאתה אוכל, אחרי האפיה (ככה אני עושה!)
אחי, יש לך סיוטים כבר מזה שאנשים סוטים מהנושא ומהירים לך על הרגלי האכילה אה? חחחחחח
"מאוד אבקש לא לסטות מהנושא ולהתחיל להעליב פה זה לא המטרה של האשכול אני מאוד מבקש להתייחס רק לשאלות שלי, תודה רבה." חחחחחחחח
ChonGo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 17:18   #7
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

חחח כן זה משגע אותי...
אבל לא כדאי להמשיך לשקול את זה לא מבושל? הבנתי שזה התוצאות הכי אמיתיות
כי כמו שאמרתי לך שקלתי את אותו חזה עוף לפני בישול והקלוריות היו 150 ושקלתי אותו אחרי בישול והקלוריות היו 220... זה די מוזר.. =\
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 17:21   #8
ChonGo
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 1,232
כללי:: טל
גיל:: 22
ברירת מחדל

כי אתה מוסיף לו תבלינים, שמן לא?1
בכל אופן, תמשיך לעשות כמו שאתה עושה (שקול אותו נא, לפני שאתה מכין ותעשה לפי "חזה עוף לא מבשול")
זה בסדר אחי, לא קריטי 30 קלוריות לפה 30 לשם..בהצלחה!
ChonGo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 18:49   #9
Inter4Me
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 85
ברירת מחדל

אתה עושה סיפור גדול מכלום.
בוא אגיד לך כמה זה פשוט:
למשל אתה רוצה לאכול 100 גרם חזה עוף, אם יש לך 100 גרם לא מבושל ואתה עושה אותו בתנור ללא תוספות, אז אתה מחשיב 100 גרם לא מבושל.
אבל אם שמת כף שמן, אז זה 100 גרם לא מבושל + כף שמן.....

זה מסובך?
Inter4Me מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 19:08   #10
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

חחח אז זהו שאני לא מוסיף לא שמן ולא כלום
הכי טעים לי ככה וזה 10
אזל המשיך כמו שעשית עד עכשיו?
נגיד אני אוכל 150 גרם לא מבושל אני פשוט מחשיב אותו ככה
אני לא צריך לשקול אותי גם אחרי הבישול בתנור נכון? כי כל הערכים משתנים שם..
להמשיך כמו שעשיתי עד עכשיו?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 19:52   #11
Elad12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלElad12
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 580
גיל:: 18
ברירת מחדל

כן. זה עדיין נחשב חזה עוף מבושל לא משנה איך תקרא לו.

עם היה לי חזה עוף ואי 400 גרם הייתי טוחן.
ותאמין לי י עוד פעם אני אומר,תאכל כמה שיוצא לך אל תתחשבן!
אז במקום 150 קלוריות יוצא 220 תוסיף עוד לדעתי.
כי מזה "לא תשמין".
__________________
Elad12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 19:55   #12
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

אז אני שוב שואל אותך elad זה בסדר שאני מחשב את החזה עוף במחשבון קלוריות בתור "לא מבושל" כשאני שוקל אותו עוד חי ומופשר שהוא עוד לא נכנס לתנור? זה בסדר?
או שאני אמור לחשב אותו אחרי שהוא יוצא מהתנור?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 19:56   #13
Elad12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלElad12
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 580
גיל:: 18
ברירת מחדל

אתה גורם לי לדפוק תראש בקיר.


תחשב מבושל.
__________________
Elad12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 19:59   #14
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

חובה?
נראלי שאני ימשיך לחשב בתור לא מבושל חחח זה בדוק הכי מדוייק...
ככה גם אמרו באשכול הזה אחרים
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 20:03   #15
Elad12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלElad12
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 580
גיל:: 18
ברירת מחדל

תחשוב,אתה אוכל אולי שהוא מבושל, אבל מחשיב אותו לא מבושל.

1+1=3?
__________________
Elad12 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 20:35   #16
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

אבל זה כמו שתגיד לי ילדים שמחשבים פסטה לפני בישול ואוכלים אותה אחרי..
פשוט הנפח אחר מבין..
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 20:39   #17
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

איך זה יכול להיות אבל פאקינג משהו דפוק
חיפשתי בגוגל טבלת קלוריות
וכתוב
100 גרם חזה עוף לא מבושל = 104 קלוריות
100 גרם חזה עוף מבושל = 144 קלוריות
איך זה יכול להיות? =\
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 20:48   #18
Melamed
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2009
הודעות: 2,019
ברירת מחדל

עוד שאלה קטנה
אשמח אם תענו לי עלייה ברצינות
יש בגולנגו גם "חזה עוף ללא עור" מה זה? הכוונה זה לפני בישול או אחרי? אתם חישבתם את זה פעם..?
Melamed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 22:16   #19
senate
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלsenate
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 2,243
כללי:: אני לא סנטה
ברירת מחדל

מה הרעיון בלשקול אחרי בישול
כל אחד מכין בצורה אחרת והעוך יכול אבד בין 10 ל 30 % מהמשקל שלו בכל צורת בישול שונה וזה לא יהיה בכלל מדוייק

מה הבעיה לשקול לפני ההכנה ולחשב בתור לא מבושל זה הכי מדוייק שיש
__________________
C:\DSC_000087KG
senate מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-06-09, 22:22   #20
Elad12
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלElad12
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 580
גיל:: 18
ברירת מחדל

עזוב אל תאכל חזה עוף.
__________________
Elad12 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:31.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים