|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אוכל זה אחד הדברים החשובים כשרוצים לעלות במשקל... את זה כבר הבנתי=]
מה שאני מחפש זה מתכונים פשוטים ומתאימים.. הרבה פעמים ביום אני מוצא את עצמי רעב אבל לא יודע מה לאכול=\ הבעיה הגדולה שלי זה שאני לא אוהב ירקות(לא מבושלים בעיקר), קוטג' וגבינות לבנות למינהן <--- מקורות טובים לויטמינים וחלבונים. אם תוכלו לתת לי כל מיני הצעות לאוכל שאני יכול פשוט לשלוף איזה כוס שיבולת שועל\טונה או כל שהוא להכין ישר ולאכול זה יעזור הרבה מאוד לי ולכל המעוניין ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה במסה,אז תעביר את המחשב ליד המקרר וכל פעם שמשעמם לך במקום לכתוב עוד הודעה,תאכל עוד המבורגר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ביצים
הרבה מהם
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טונה עם קוטג וקטשופ זה הולך טוב ביחד, טונה עם גבינה וירקות חתוכים זה הולך טוב ביחד, ביצים עם קטשופ זה הולך טוב ביחד, חזה עוף עם ספגטי\אורז וקטשופ וחרדל הולך טוב ביחד, תגיד מאכלים ספציפיים שאתה רוצה ואנסה לארגן לך מתכונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מבחינתי, אין על קוטג' עם קטשופ. או גבינה לבנה + ביצה קשה וקטשופ!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() מבחנתי לא משנה מה העיקר אוכל
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קוטג' וקטשופ?!!?!? מה אתם רציניים? טעמתם את זה?(אני לא) זה טעים לכם?? נשמע לא משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() את הרעיון הזה לקחתי ממישהו בפורום הזה נדמה לי, בכל מקרה את אותם המילים אמרתי לעצמי בהתחלה, אבל אחרי שניסיתי אני כל יום אוכל קופסא אחת לפחות עם כף או שניים קטשופ, תוסיף לזה זעתר אם יש לך וסמוך עליי. ולא לשכוח גם לעשות כמה פרוסות לחם בטוסטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד תוספת זה הולך טוב עם ביצה או ירקות?
חחח אשכרה נשמע מפחיד קוטג' וקטשופ נראה חחח אני ינסה מחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי על טונה+רוטב צ'ילי חריף מתוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש,אולי אם ישעמם לי איזה פעם ננסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() מאכל שטח ידוע בצבא.. כשנמאס כבר מהטונה אתה שופך כמה שיורת צ'ילי ל"העביר" את הטעם.
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() אני אוהב לאכול טונה מעורבבת עם קוסקוס בתיבול הודי (כל החברים שלי צוחקים על זה:p נגיד אנחנו חוזרים
מיציאה וכל אחד אומר מה הוא יאכל בבית אז הם אומרים "ואדים הולך לאכול קוסקוס עם טונה" :p) אבל זה יוצא ממש טעים אם הקוסקוס לח והכי חשוב לתבל, אחרת זה לא משהו בכלל. אני גם אוהב להכין כמו מין סלט עם קופסת טונה, שתי ביצים (כולל הצהוב) בערך 2 כפות מיונז (רק לא להגזים) תירס מקופסת שימורים בערך אותה כמות (בנפח) כמו קופסת טונה או יותר לפי הטעם. אני אוהב להכין טוסטים מגבינה צהובה 9% אני שם 2 פרוסות גבינה בטוסט ורוטב עגבניות או רוטב פיצה, חשוב לחתוך את הפרוסות גבינה ככה שלא יבלטו אל מחוץ ללחם אחרת כל הטוסטר שלך יהיה מוצף בגבינה זה המאכל שאני אוהב פחות כי קשה ללעוס את הגבינות האלה כשהן נמסות. גם סלט מלפון-עגבניה עם קוטג' זה סבבה אבל זה קצת דיאטטי מדי לשלב המסה. נערך לאחרונה על ידי Vadjio, 05-06-09 בשעה 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מעוניין לשלב עם זה ביצה זה אפשרי, אבל אני מציע שתחליף את הקוטג' בגבינה לבנה כמו הסקי, תמעוך את הביצה, תוסף זעתר, פלפל שחור ולא לשכוח את הקטשופ, ותאמין לי שיצא לך אחלה דבר למרוח על לחם שנעשה בטוסטר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הכי פשוט? טוסט גבינה צהובה.....100 גרם גבינה צהובה...לחם פרוס רגיל ואתה מסודר
אם אתה רוצה ערכים טובים יותר אז פשוט תקנה גבינה צהובה 9% זה טעים יש בזה 30% חלבון וכמו שנאמר רק 9% שומן זה פשוט אחד הדברים הקלים ביותר להכנה-לא ממלא[למתקשים להעמיס]-ומזינים שיש בנוסף.....חלב....חצי קרטון ביום מסדר גם את המתקשים לאכול בעוד ערכים טובים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה משהו טעים קח לחם לבן\פיתה(אפשר קל), תחמם תנור מראש ל 210 מעלות, שים על תבנית נייר אלומיניום, קח את הלחם, שים עליו קטשופ, על הקטשופ שים גבינה לבנה\קוטג, על זה תפורר פתיתי גבינה צהובה לייט, קצת בצל, אורגנו, וטונה.. ושים בטוסטר עד להתכת הגבינה.
|
![]() |
![]() |