|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אבקת חלבון , בטעם בננה , של אופטימום (קלאסיק וואי) , מה אני יכול לשים בשייקר אחרי אימון (ממש בסיום האימון ) בשביל שזה יהיה טעים ?
שמתי מים וסוכר ענבים וזה עדיין לא כל כך עזר , דבר ראשון מה הכמות שאתם ממליצים לי לשים בקשר לסוכר ענבים שישפר את הטעם ? ובקשר למים , לשים בשייקר עד שהוא מלא או לשים פחות ? מה עוד אפשר להוסיף לשייקר רק בשביל שנטו ישפר את הטעם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פחות מים=פחות לשתות,שים 300 מ"ל מים עם סקופ סוכר ענבים.
יוצא מעולה וזה זורם יותר טוב מעם חלב(לי לפחות). או פשוט לשים חלב(בלי סוכר ענבים מן הסתם) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חלב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
2- אתה יכול להוסיף אבקת קאקאו או כל מיני דברים שאתה אוהב לתוך השייק 3-אל תשים כמות גדולה מאוד של מים על מעט מאוד אבקה
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני שם אחרי אימון מנה וחצי של אבקה (שהכף הגשה של המנה היא יחסית גדולה) עדיין לא למלאות את השייקר עד הסוף במים ?
ואיך אני ישים חלב אם אני צריך את זה ישר אחרי אימון ? אני לא יקח איתי בקבוק חלב למכון כי הוא יתחמם ויהיה מגעיל ... אני שם שם מים מהקולר , המים באמת לא היו הכי קרים אבל האבקה עצמה כאילו אני שותה זה סבבה בהתחלה אבל בסוף (כאילו בסוף השלוק , מקווה שאתם מבינים את הכוונה שלי) יש לזה טעם בלתי נסבל וטעם של אנטיביוטיקה . בכל מיקרה אני מבין ממכם שעדיף לי לשים אולי יותר סוכר ענבים ופחות מים וככה זה לא תיהיה כמות גדולה ואני ידפוק את זה כמו שעושים בשוטים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם ממש רצוי שזה יהיה קר , יהיה חכם שאני עוד בבית ושם בבית את האבקה בשייקר לשים גם 2 קוביות קרח ?
בכל מיקרה אני חשבתי אולי לשים כפית קטנה של דבש , אתם לא ממליצים ? ותודה על התגובות ועל העזרה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
תעשה כמוני קח את השייק וכח בקבוק מים שים במקרר או בפריזר
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אין אצלנו מקרר , מה אתה אומר על הרעיון של כפית דבש וקוביות קרח ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() ואללה לא יודע תגיד איזה טעם יש לך אולי אני יכול להמליץ לך על משהו
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רשמתי אחי , האבקה בטעם בננה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה כל מיני שילובים,למשל כשהיו לי קשיים לשתות האבקה בטעם קרם עוגיות של אופטימום הייתי מוסיף כפית של קפה נמס,זה נתן לזה טעם נסבל של מוקה.
וכן אתה בהחלט יכול לשים קוביות קרח,הרבה עושים ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תקרא את כל מה שרשמתי , בבית אין לי בעיה זה טעים אני שם עם זה בננה , יופלה , דבש וחלב (אפשר להוסיף גם סוכר ענבים בשביל שיהיה יותר מתוק ובשביל הקלוריות או שזה מיותר?) .
הבעיה שלי זה לאחרי החדר כושר , שניה אחרי , מה אפשר לשים בשייקר עם האבקה בשביל שזה יהיה טעים , אני שם מים (הבנתי שצריך מים קרים אני ישים קובית קרח) אני שם סוכר ענבים , חשבתי אולי להוסיף כפית דבש , או פטל או משו כזה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() 0.8 x משקל הגוף שלך- חלבון.
כמות החלבון שקיבלת x2 פחמימות מסוכר ענבים. נערך לאחרונה על ידי Big_Hand, 22-05-09 בשעה 21:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני ינסה באימון הבא לשים קובית קרח , כמות גדולה יותר של סוכר ענבים ופחות מים מימה ששמתי פעם קודמת , אם זה לא יעזור אז באימון אחריזה אני ישים גם כפית דבש . |
|
![]() |
![]() |