ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פציעות ספורט

פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-05-09, 14:11   #1
futurex90
חבר פעיל

הסמל האישי שלfuturex90

כללי:: בחור שרוצה לגדול..
עוסק ב:: סטודנט
שלח הודעה דרך MSN אל futurex90
ברירת מחדל כאבים בבוקר

אני מתאמן ab 6 ימים בשבוע ותמיד כשאני קם בבוקר יש לי כאבים ודקירות בחזה והכתפיים אבל הכאב נעלם כשאני מתעורר טוב כאילו נעלם אחקי שעה עד שעתיים אחרי שאני קם בבוקר ואני לא מתאמן חדש אני כבר 6 חודשים מתאמן אפשר שתגידו לי מה הכאב הזה???
futurex90 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-09, 14:14   #2
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

כי אתה משוגע. כנראה יש לך פוטנציאל גנטי ממוצע ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע ובמקום להתפתח אתה עונס ושוחט את הגוף שלך. ואתה עדיין מתאמן מתחיל תאמין לי. לדעתי כדאי שתוריד את התדירות למקסימום 3-4 פעמים בשבוע אם אתה לא על חומרים.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-05-09, 14:18   #3
futurex90
חבר פעיל

הסמל האישי שלfuturex90

[quote=Max75kg;838119]כי אתה משוגע. כנראה יש לך פוטנציאל גנטי ממוצע ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע ובמקום להתפתח אתה עונס ושוחט את הגוף שלך. ואתה עדיין מתאמן מתחיל תאמין לי. לדעתי כדאי שתוריד את התדירות למקסימום 3-4 פעמים בשבוע אם אתה לא על חומרים.[/QUOT

אם להוריד ל4 ימים ולהורדי סטים זה יעזור כי אני עושה 9-10 סטים לשרירי גדול בעוצמה חזקה ומ3-8 לשריר קטן אם להוריד סטים אולי זה יעזור?? אבל כך אני לא אחוש שהתאמנתי טוב וארצה עוד עד שאני מרגיש שבאמת התאמנתי ולא באתי לשחק בחדר כושר כמו ילדים קטנים..
ישן 26-05-09, 14:24   #4
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

אתה בהחלט פוגע בגוף שלך. קודם כל עדיף שתוריד ל3 ולא ל-4 הראש שלך אומר לך שכמה שיותר יותר טוב אבל ת'אמת זה לא ככה בפיתוח גוף. 3 פעמים בינתיים יעבדו עליך מעולה.
שנית תוריד את טווח הסטים. אני אחד שדוגל בעבודה בתוכניות כבדות ומקוצרות (שוב, אל תיקח כמובן מאליו שכמה שיותר יותר טוב ואני מבטיח שאם תקרא קצת אתה כבר תבין שההגיון לא עובד פה). אני ממליץ לך לעשות 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 לשריר קטן ושהאימון לא ייקח יותר מ-60 דקות (זמן אופטימלי 40-60 דקות).
ישן 26-05-09, 14:52   #5
futurex90
חבר פעיל

הסמל האישי שלfuturex90

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
אתה בהחלט פוגע בגוף שלך. קודם כל עדיף שתוריד ל3 ולא ל-4 הראש שלך אומר לך שכמה שיותר יותר טוב אבל ת'אמת זה לא ככה בפיתוח גוף. 3 פעמים בינתיים יעבדו עליך מעולה.
שנית תוריד את טווח הסטים. אני אחד שדוגל בעבודה בתוכניות כבדות ומקוצרות (שוב, אל תיקח כמובן מאליו שכמה שיותר יותר טוב ואני מבטיח שאם תקרא קצת אתה כבר תבין שההגיון לא עובד פה). אני ממליץ לך לעשות 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 לשריר קטן ושהאימון לא ייקח יותר מ-60 דקות (זמן אופטימלי 40-60 דקות).
תודה ודרך אגב אימון לשריר גדול ביון 6-7 ו3 לשריר קטן לא יקח יותר מחצי שעה מקסימום בעצימות גבוהה
ישן 26-05-09, 16:36   #6
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי futurex90 צפה בהודעה
תודה ודרך אגב אימון לשריר גדול ביון 6-7 ו3 לשריר קטן לא יקח יותר מחצי שעה מקסימום בעצימות גבוהה
מה פתאום. אני היום עשיתי אימון a מתוך ab והאימון היה כבד עשיתי בו 6 סטים לחזה, 4 לכתפיים ו-3 ליד אחורית ויצא לי 55 דקות.
ישן 26-05-09, 19:58   #7
ד"ר עופר בר
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלד"ר עופר בר

כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
ברירת מחדל תשובה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי futurex90 צפה בהודעה
אני מתאמן ab 6 ימים בשבוע ותמיד כשאני קם בבוקר יש לי כאבים ודקירות בחזה והכתפיים אבל הכאב נעלם כשאני מתעורר טוב כאילו נעלם אחקי שעה עד שעתיים אחרי שאני קם בבוקר ואני לא מתאמן חדש אני כבר 6 חודשים מתאמן אפשר שתגידו לי מה הכאב הזה???
מומלץ להפחית בתדירות האימונים.
בנוגע לכאבים-
נראה כי הם נובעים ממאמץ.
נסה טיפול תומך (ע"ע מאמר באתר).

רפואה שלמה.

ד"ר עופר בר, M.D
רופא
מייל- ofer_21@yahoo.com
התשובות בפורום אינן מספקות איבחון רפואי או תחליף לייעוץ ו/או בדיקה גופנית של רופא.
ד"ר עופר בר מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה