ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פציעות ספורט (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   כאבים בבוקר (https://israelbody.com/showthread.php?t=54371)

futurex90 26-05-09 14:11

כאבים בבוקר

אני מתאמן ab 6 ימים בשבוע ותמיד כשאני קם בבוקר יש לי כאבים ודקירות בחזה והכתפיים אבל הכאב נעלם כשאני מתעורר טוב כאילו נעלם אחקי שעה עד שעתיים אחרי שאני קם בבוקר ואני לא מתאמן חדש אני כבר 6 חודשים מתאמן אפשר שתגידו לי מה הכאב הזה???

Max90kg 26-05-09 14:14

כי אתה משוגע. כנראה יש לך פוטנציאל גנטי ממוצע ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע ובמקום להתפתח אתה עונס ושוחט את הגוף שלך. ואתה עדיין מתאמן מתחיל תאמין לי. לדעתי כדאי שתוריד את התדירות למקסימום 3-4 פעמים בשבוע אם אתה לא על חומרים.

futurex90 26-05-09 14:18

[quote=Max75kg;838119]כי אתה משוגע. כנראה יש לך פוטנציאל גנטי ממוצע ואתה מתאמן 6 פעמים בשבוע ובמקום להתפתח אתה עונס ושוחט את הגוף שלך. ואתה עדיין מתאמן מתחיל תאמין לי. לדעתי כדאי שתוריד את התדירות למקסימום 3-4 פעמים בשבוע אם אתה לא על חומרים.[/QUOT

אם להוריד ל4 ימים ולהורדי סטים זה יעזור כי אני עושה 9-10 סטים לשרירי גדול בעוצמה חזקה ומ3-8 לשריר קטן אם להוריד סטים אולי זה יעזור?? אבל כך אני לא אחוש שהתאמנתי טוב וארצה עוד עד שאני מרגיש שבאמת התאמנתי ולא באתי לשחק בחדר כושר כמו ילדים קטנים..

Max90kg 26-05-09 14:24

אתה בהחלט פוגע בגוף שלך. קודם כל עדיף שתוריד ל3 ולא ל-4 הראש שלך אומר לך שכמה שיותר יותר טוב אבל ת'אמת זה לא ככה בפיתוח גוף. 3 פעמים בינתיים יעבדו עליך מעולה.
שנית תוריד את טווח הסטים. אני אחד שדוגל בעבודה בתוכניות כבדות ומקוצרות (שוב, אל תיקח כמובן מאליו שכמה שיותר יותר טוב ואני מבטיח שאם תקרא קצת אתה כבר תבין שההגיון לא עובד פה). אני ממליץ לך לעשות 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 לשריר קטן ושהאימון לא ייקח יותר מ-60 דקות (זמן אופטימלי 40-60 דקות).

futurex90 26-05-09 14:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 838140)
אתה בהחלט פוגע בגוף שלך. קודם כל עדיף שתוריד ל3 ולא ל-4 הראש שלך אומר לך שכמה שיותר יותר טוב אבל ת'אמת זה לא ככה בפיתוח גוף. 3 פעמים בינתיים יעבדו עליך מעולה.
שנית תוריד את טווח הסטים. אני אחד שדוגל בעבודה בתוכניות כבדות ומקוצרות (שוב, אל תיקח כמובן מאליו שכמה שיותר יותר טוב ואני מבטיח שאם תקרא קצת אתה כבר תבין שההגיון לא עובד פה). אני ממליץ לך לעשות 5-7 סטים לשריר גדול ו0-3 לשריר קטן ושהאימון לא ייקח יותר מ-60 דקות (זמן אופטימלי 40-60 דקות).

תודה ודרך אגב אימון לשריר גדול ביון 6-7 ו3 לשריר קטן לא יקח יותר מחצי שעה מקסימום בעצימות גבוהה

Max90kg 26-05-09 16:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי futurex90 (הודעה 838170)
תודה ודרך אגב אימון לשריר גדול ביון 6-7 ו3 לשריר קטן לא יקח יותר מחצי שעה מקסימום בעצימות גבוהה

מה פתאום. אני היום עשיתי אימון a מתוך ab והאימון היה כבד עשיתי בו 6 סטים לחזה, 4 לכתפיים ו-3 ליד אחורית ויצא לי 55 דקות.

ד"ר עופר בר 26-05-09 19:58

תשובה

ציטוט:

פורסם במקור על ידי futurex90 (הודעה 838114)
אני מתאמן ab 6 ימים בשבוע ותמיד כשאני קם בבוקר יש לי כאבים ודקירות בחזה והכתפיים אבל הכאב נעלם כשאני מתעורר טוב כאילו נעלם אחקי שעה עד שעתיים אחרי שאני קם בבוקר ואני לא מתאמן חדש אני כבר 6 חודשים מתאמן אפשר שתגידו לי מה הכאב הזה???

מומלץ להפחית בתדירות האימונים.
בנוגע לכאבים-
נראה כי הם נובעים ממאמץ.
נסה טיפול תומך (ע"ע מאמר באתר).

רפואה שלמה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ