|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יואו אני כבר שבועיים מנסה לבנות תפריט טוב למסה אבל כל פעם אני רואה שצריך לצרוך כמות שונה של קלוריות.
אני בן 19, שוקל 50 ק'ג, גובה 165. ה-BMR שלי הוא 1442, אני כופל אותו ב-1.2 ויוצא 1730. אני מוסיף לו 500 קלוריות בשביל אימונים ויוצא 2230. אז אני צריך לצרוך ביום של אימון ב-500 קלוריות יותר מזה?(2730) וביום ללא אימון אני צריך לצרוך 2230 קלוריות?(1730+500) ד"א, יש לי תכנית אימונים ביתית: http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=204&Page=1 הבאתי אותה לפה כי יכול להיות שבשביל תכנית אימונים כזאת לא צריך להוסיף 500 קלוריות אלא פחות, זה נכון? נערך לאחרונה על ידי Some1FromTheHell, 16-05-09 בשעה 01:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() על ה 1700 תוסיף 500 = 2300
ועל זה תוסיף כמה שאתה שורף האותו היום באימונים (500 נשמע לי מוגזם) בכל אופן לדעתי אל תאכל פחות מ 2500 אם אתה רוצה לגדול לדעתי תישקל אחרי 3-4 שבועות כי המשקל שלך ישתנה וותיאלץ להוסיף עוד קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ביום ללא אימון לצרוך 2230 זה בסדר?
איך אני אמור לדעת כמה קלוריות אני שורף באימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין פה אפשרות לעריכה?!
יש לי שאלה חשובה, אני חייב לצרוך בין 1.5-2.5 גרם חלבון לכל ק"ג ממשקל גופי בכל יום? מה, אני לא יכול לצרוך יותר מזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שמע עזוב אותך חישובים מסובכים זה מיותר
בתור התחלה תתחיל עם לפחות 2500 קלוריות כל יום אין לך צורך לעשות אירובי, אימון משקולות זה לא יותר מ 150-200 קלוריות חלבון תאכל 1.5-2 גרם לקילו ביום כל יום אין לך מה לאכול יותר מזה עדיף לדחוף פחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על העזרה!
אם תוכל לענות לי על עוד שאלה אני ישמח, שמתי לב שבארוחות הביניים טוב לאכול עופות ובשרים... גם שניצל זה טוב(שניצל תירס)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף תעשה שניצילים מחזה עוף אמיתי מאשר החרא הזה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
גולש עם אזהרה
|
![]() לרוב אימון אנאירובי שורף 200 קלוריות. אגב אני אישית כופל את ה-bmr שלי ב-1.3 לפי דעתי זה יותר מציאותי.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה גורם לך לחשוב ככה? ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אתה שוקל 50 קילו אחי מה אתה עושה עניין מכמה קלוריות
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני אמור לבנות תפריט ראויי של 2500 קלוריות רק עם 100 גרם חלבון?
זה בלתי אפשרי. |
![]() |
![]() |