ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-05-09, 16:14   #1
SHAY79
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה| מר ישראל עד 75 קילו

רציתי לשאול כמה שאלות:
בכללי לפי מה נקבע הניקוד לפי גודל השריר עיצובו?
האם בתחרויות מר צריכים בעלי אחוז שומן נמוך ובכמה?
האם גובה של 1.68 יכול להפוך ליתרון או לחסרון כאשר מתחרים במר ישראל עד 75 קילו?
SHAY79 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-05-09, 16:21   #2
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

אהלן שי

בעקרון בתחרות מה שקובע את הניקוד הגבוה זה הפרמטרים הבאים:
1.חיטוב וייבוש
2.פרופורציה ואסתתיקה
3.מסת שריר
4.פרמטר ששמו עליו דגש די גדול בזמן האחרון זה מסת שריר בפלג גוף התחתון וחיטוב וייבוש באיזור הזה.
בקשר לשאלה שלך לגובה...אי אפשר לדעת כלכך אחי,כי מספר זה לא ממש פוקנציה פה נתתה מספר שיכול להכנס לקטגוריה הזאת או אחרת סבבה נו?ואיך הבחור שזה הגובה שלו ניראה?אם אין לו את הפרמטרים שציינתי הוא לא ידורג ואם יש לו אז הוא אפילו יקח ראשון.

בהצלחה
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-05-09, 16:24   #3
SHAY79
חבר פעיל

כי סתכל בנאדם בעל כובה של 1.67 מצד אחד יש לו יתרון כי הוא יכול להכניס יותר מסת שריר מאחד עם גובה של 1.80 האם אני צודק? או שמע מי "שגמד" יש לו חסרון?
SHAY79 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-05-09, 16:29   #4
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SHAY79 צפה בהודעה
כי סתכל בנאדם בעל כובה של 1.67 מצד אחד יש לו יתרון כי הוא יכול להכניס יותר מסת שריר מאחד עם גובה של 1.80 האם אני צודק? או שמע מי "שגמד" יש לו חסרון?
תיראה יש משהו במה שאתה אומר אבל זה תלויי באיך הבן אדם ניראה...מן הסתם מתחרה שיעלה בעד 75 והגובה שלו יהיה מטר 80+ יראה פחות דחוס ומרשים ממישהו בגובה מטר 67.
אני דווקא חושב שאנשים בגובה מטר 80 פלוס לא צריכים בכלל להסתכל לכיוון הזה של הקטגוריות משקל האלו כי הם פשוט יראו מקלות שם,מטר 80+ לעד 90 ובכבד בלי זיוני שכל.
ומי שאומר שהוא מעדיף לפרק שריר ולהגיע יותר חטוב אז שיבושם לו חחח אני לא אומר להגיע שמן צריך להגיע מוכן,אבל מי שלא יודע לחטב כמו בן אדם לתחרות ולשמור על המסה שלו ויודע רק לפרק שריר כמו מפגר ולהתלהב בזה שהוא ירד 20 קילו בישביל התחרות הזאת של שריר בעניי זה ליצן שפשוט מאוד יורד קטגוריה והולך להיות "ראש לשועלים" במקום לעמוד אם האריות בקטגוריה שלו.
ישן 13-05-09, 17:16   #5
LoveToBe
חבר פעיל

כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
תיראה יש משהו במה שאתה אומר אבל זה תלויי באיך הבן אדם ניראה...מן הסתם מתחרה שיעלה בעד 75 והגובה שלו יהיה מטר 80+ יראה פחות דחוס ומרשים ממישהו בגובה מטר 67.
אני דווקא חושב שאנשים בגובה מטר 80 פלוס לא צריכים בכלל להסתכל לכיוון הזה של הקטגוריות משקל האלו כי הם פשוט יראו מקלות שם,מטר 80+ לעד 90 ובכבד בלי זיוני שכל.
ומי שאומר שהוא מעדיף לפרק שריר ולהגיע יותר חטוב אז שיבושם לו חחח אני לא אומר להגיע שמן צריך להגיע מוכן,אבל מי שלא יודע לחטב כמו בן אדם לתחרות ולשמור על המסה שלו ויודע רק לפרק שריר כמו מפגר ולהתלהב בזה שהוא ירד 20 קילו בישביל התחרות הזאת של שריר בעניי זה ליצן שפשוט מאוד יורד קטגוריה והולך להיות "ראש לשועלים" במקום לעמוד אם האריות בקטגוריה שלו.
לא אומרים:זנב לשועלים וראש לאריות?
לא משנה סיכמת את זה יפה=]
ישן 13-05-09, 17:21   #6
Biceps mAn
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lovetobe צפה בהודעה

לא.

.
Biceps mAn מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-05-09, 17:27   #7
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lovetobe צפה בהודעה
אומרים ראש לשועלים וזנב לאריות
ישן 13-05-09, 17:37   #8
LoveToBe
חבר פעיל

כללי:: מפתח גוף שאוהב את התחום
עוסק ב:: לאכול נחשב?
חדר כושר: B-You

אוי נכון עכשיו ניזכרתי.
לא נורא..
תגיד אחי תוסיף אותי למקושרים בבקשה.
Ben Namma
נתניה תודה גבר=]
ישן 13-05-09, 17:38   #9
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי LoveToBe צפה בהודעה
אוי נכון עכשיו ניזכרתי.
לא נורא..
תגיד אחי תוסיף אותי למקושרים בבקשה.
Ben Namma
נתניה תודה גבר=]
תכנס לי לפרופיל שאני יראה ואז אני אוסיף אותך
ישן 13-05-09, 23:30   #10
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

פעמיים הייתי הכי גבוה בקטגוריה הזו - 1.76 מ'.
גלעד צודק כשהוא אומר שהדבר החשוב באמת הוא הפרמטרים הנמדדים ולאו דווקא דחיסת מסת גוף גבוהה על גובה נמוך.

בגדול, ברור שזה יתרון להיות נמוך יותר.
דבר אחד אני לא מסכים עם גלעד - זנב לאריות זו קלישאה בעיניי, אני ב2007 ירדתי במיוחד קטגוריה בשביל לא להתחרות עם נאור זיו ועד היום אני מבסוט מההחלטה, זו לא בריחה והעדפתי לנצח ולהיזכר כמנצח מאשר לעמוד על במה גאה עם כמה תותחים ולא לזכות בכלום חוץ מ"כבוד".

נדיר שעושים דבר כזה, כי בסופו של דבר אתה יודע כמה אתה שוקל רק כשאתה מוכן באמת. צוקרמן עשה זאת ב2005 נדמה לי - מול גולדשטיין, הוא ידע שלא ינצח אותו ועבר תקופת גיהנום של דיאטה קשה עד פירוק שריר, אני מעריך אותו על ההחלטה האמיצה ואני חושב שגם הוא עשה בחירה נכונה.

בקיצור - שיהיה בהצלחה.
ישן 13-05-09, 23:51   #11
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי גדי 21 צפה בהודעה
פעמיים הייתי הכי גבוה בקטגוריה הזו - 1.76 מ'.
גלעד צודק כשהוא אומר שהדבר החשוב באמת הוא הפרמטרים הנמדדים ולאו דווקא דחיסת מסת גוף גבוהה על גובה נמוך.

בגדול, ברור שזה יתרון להיות נמוך יותר.
דבר אחד אני לא מסכים עם גלעד - זנב לאריות זו קלישאה בעיניי, אני ב2007 ירדתי במיוחד קטגוריה בשביל לא להתחרות עם נאור זיו ועד היום אני מבסוט מההחלטה, זו לא בריחה והעדפתי לנצח ולהיזכר כמנצח מאשר לעמוד על במה גאה עם כמה תותחים ולא לזכות בכלום חוץ מ"כבוד".

נדיר שעושים דבר כזה, כי בסופו של דבר אתה יודע כמה אתה שוקל רק כשאתה מוכן באמת. צוקרמן עשה זאת ב2005 נדמה לי - מול גולדשטיין, הוא ידע שלא ינצח אותו ועבר תקופת גיהנום של דיאטה קשה עד פירוק שריר, אני מעריך אותו על ההחלטה האמיצה ואני חושב שגם הוא עשה בחירה נכונה.

בקיצור - שיהיה בהצלחה.

לא חשבתי עליך שרשמתי את ההודעה הזאת אחי,אומנם ירדתה קטגוריה אבל בכל זאת לא הייתה "ראש לשועלים" האנשים שהתחרו איתך לא נפלו מימך ולדעתי זאת הייתה תחרות קשה בישבילך ובכל זאת הצגתה ייבוש וחיטוב שאף אחד לא הציג וניצחתה בכבוד וביושר,כמו ספורטאי אמיתי
ישן 13-05-09, 23:55   #12
גדי 21
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008

הסמל האישי שלגדי 21

חולה עליך, לא חשבתי שדיברת עליי, זה בסדר, סתם הזכרתי את זה כי זו דוגמא טובה.
בין כה וכה השנה אני לא מתכוון לרדת קטגוריה, אני הולך ל82 ולא משנה מי יתחרה, אני בא מוכן השנה. נקודה.
ישן 14-05-09, 00:43   #13
arik11221
חבר פעיל

כללי:: וותיק בתחום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר

שרק גרשגורן לא יעלה בטעות איתך לבמה.....
arik11221 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-05-09, 00:49   #14
Philip1123
חבר פעיל

הסמל האישי שלPhilip1123

שלח הודעה דרך MSN אל Philip1123

מעניין אותי לדעת למי pro xxl universe התכוון. אחרי קריאה של הרבה תגובות שלך, אין לי ספק שיש לך מישהו ספציפי בראש, איזה מישהו ש"לא בא לך טוב" מתישהו. אולי תשתף אותנו (שנצחק קצת חחחחחה)?
Philip1123 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-05-09, 00:59   #15
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי philip1123 צפה בהודעה
מעניין אותי לדעת למי pro xxl universe התכוון. אחרי קריאה של הרבה תגובות שלך, אין לי ספק שיש לך מישהו ספציפי בראש, איזה מישהו ש"לא בא לך טוב" מתישהו. אולי תשתף אותנו (שנצחק קצת חחחחחה)?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח העלתה לי חיוך על הפרצוף אם ההודעה הזאת חחחחחחח שמע אחי אני לא חשבתי על מישהו ספציפי "שלא בא לי בטוב" אני פשוט התכוונתי לזה שמפתח גוף (ובלי קשר לדוגמא שגדי הביא לרדת קטגוריה מסיבות של מתחרה מקצועי למשל וסיכויי נמוך לקחת את המקום הראשון) אלה לכאלו שבאים בגישה כזאת "אני לא איכפת לי מה מי מו אני מגיע מוכן ואני יודע שאני אצטרך לפרק שריר העיקר להגיע מוכן ואיפה שהמשקל שלי יהיה בקטגוריה הזאת אני אתחרה" נתקלתי באיזה ליצן או 2 שפעלו אם הגישה הזאת חחחחחחחחחחח אני אחסוך את האי נעימות ולא אציין פה אותם אבל אני יודע בליבי ידידי שאם הייתי רושם את שמותיהם הייתה צוחק עד מחרתיים.
ישן 14-05-09, 01:07   #16
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

אני חושב שאין צורך לנסות ולהדליק אש שלא אמורה להדלק
אם הוא לא הזכיר שמות כנירהא שהוא לא באמת חשב על מישהו ספציפי

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-05-09, 01:08   #17
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אני חושב שאין צורך לנסות ולהדליק אש שלא אמורה להדלק
אם הוא לא הזכיר שמות כנירהא שהוא לא באמת חשב על מישהו ספציפי
אני צחקתי אחי..לא חשבתי על אף אחד אני מכבד כל מתחרה שעולה להתחרות (פרט לשגיא) אבל עדין ההחלטה הזאת לקחת שריר על חשבון מסה זה פשוט לדעתי ענין של חוסר ניסיון בלדעת איך להתחטב כמו שצריך לתחרות.
ישן 14-05-09, 01:14   #18
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
אני צחקתי אחי..לא חשבתי על אף אחד אני מכבד כל מתחרה שעולה להתחרות (פרט לשגיא) אבל עדין ההחלטה הזאת לקחת שריר על חשבון מסה זה פשוט לדעתי ענין של חוסר ניסיון בלדעת איך להתחטב כמו שצריך לתחרות.
יודע לפרגן אה הצחקת אותי אתה מפרגן רק לאנשים שהם 50 רמות מעלייך על כל השאר אתה רק מסתלבט על חשבונם תהיה גבר תגיד שמות (ואל תגיד לי שגיא)
hachem-01 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-05-09, 01:47   #19
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
יודע לפרגן אה הצחקת אותי אתה מפרגן רק לאנשים שהם 50 רמות מעלייך על כל השאר אתה רק מסתלבט על חשבונם תהיה גבר תגיד שמות (ואל תגיד לי שגיא)
אין שמות...אני צחקתי,אם היה שמות הייתי אומר ואני לא מתיימר להיות "אלוף" או מעל מישהו אחר.
כמו שאמרתי פרט לשגיא יש לי כבוד לכל מתחרה שעולה לתחרות.ואני בעצמי לא הגעתי מוכן עד הסוף למרי ישראל שהתחרתי בהם ככה שאני האחרון שיש לו זכות לזלזל באחרים!זלזלתי בשגיא בגלל שהוא זילזל בי כבר מלא זמן עוד לפני שהוא בכלל חשב על האתר הזה.
ומי שיקרא את ההודעות שלי ידע שאני תמיד אומר את האמת בפנים ואין לי סיבה לשקר או לפחד ממישהו להגיד לו את האמת.אני לפעמים אוהב להכניס קצת טעם וצחוק לפוסטים פה לא צריך להיות קרים ובעלי מזג רוח תוקפני או סנובי כל הזמן...זה הורס את הפורום
אתה בתור נציג ישראלבודי צריך גם לעמוד מאחורי הטענה הזאת האשם אחי.

תסתכל בתגובות שרשמתי כאן לאנשים על תמונות שלהם או תיתחבר למקושרים ולפייסבוק ותיראה שאני גם יודע לפרגן ולהעריך אנשים שבלי לזלזל שהם עומדים לידי הם לא ניראים כמו אנשים שמתאמנים בכלל.

אני ממש לא כמו שתיארת אותי.
ישן 14-05-09, 11:18   #20
OrGadol
חבר פעיל

הסמל האישי שלOrGadol

ציטוט:
אין שמות...אני צחקתי,אם היה שמות הייתי אומר ואני לא מתיימר להיות "אלוף" או מעל מישהו אחר.
כמו שאמרתי פרט לשגיא יש לי כבוד לכל מתחרה שעולה לתחרות.ואני בעצמי לא הגעתי מוכן עד הסוף למרי ישראל שהתחרתי בהם ככה שאני האחרון שיש לו זכות לזלזל באחרים!זלזלתי בשגיא בגלל שהוא זילזל בי כבר מלא זמן עוד לפני שהוא בכלל חשב על האתר הזה.
ומי שיקרא את ההודעות שלי ידע שאני תמיד אומר את האמת בפנים ואין לי סיבה לשקר או לפחד ממישהו להגיד לו את האמת.אני לפעמים אוהב להכניס קצת טעם וצחוק לפוסטים פה לא צריך להיות קרים ובעלי מזג רוח תוקפני או סנובי כל הזמן...זה הורס את הפורום
אתה בתור נציג ישראלבודי צריך גם לעמוד מאחורי הטענה הזאת האשם אחי.

תסתכל בתגובות שרשמתי כאן לאנשים על תמונות שלהם או תיתחבר למקושרים ולפייסבוק ותיראה שאני גם יודע לפרגן ולהעריך אנשים שבלי לזלזל שהם עומדים לידי הם לא ניראים כמו אנשים שמתאמנים בכלל.

אני ממש לא כמו שתיארת אותי.

אני דוגמא טובה : ) ......
OrGadol מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה