![]() |
שאלה| מר ישראל עד 75 קילו
רציתי לשאול כמה שאלות:
בכללי לפי מה נקבע הניקוד לפי גודל השריר עיצובו? האם בתחרויות מר צריכים בעלי אחוז שומן נמוך ובכמה? האם גובה של 1.68 יכול להפוך ליתרון או לחסרון כאשר מתחרים במר ישראל עד 75 קילו? |
אהלן שי:)
בעקרון בתחרות מה שקובע את הניקוד הגבוה זה הפרמטרים הבאים: 1.חיטוב וייבוש 2.פרופורציה ואסתתיקה 3.מסת שריר 4.פרמטר ששמו עליו דגש די גדול בזמן האחרון זה מסת שריר בפלג גוף התחתון וחיטוב וייבוש באיזור הזה. בקשר לשאלה שלך לגובה...אי אפשר לדעת כלכך אחי,כי מספר זה לא ממש פוקנציה פה נתתה מספר שיכול להכנס לקטגוריה הזאת או אחרת סבבה נו?ואיך הבחור שזה הגובה שלו ניראה?אם אין לו את הפרמטרים שציינתי הוא לא ידורג ואם יש לו אז הוא אפילו יקח ראשון. בהצלחה |
כי סתכל בנאדם בעל כובה של 1.67 מצד אחד יש לו יתרון כי הוא יכול להכניס יותר מסת שריר מאחד עם גובה של 1.80 האם אני צודק? או שמע מי "שגמד" יש לו חסרון?
|
ציטוט:
אני דווקא חושב שאנשים בגובה מטר 80 פלוס לא צריכים בכלל להסתכל לכיוון הזה של הקטגוריות משקל האלו כי הם פשוט יראו מקלות שם,מטר 80+ לעד 90 ובכבד בלי זיוני שכל. ומי שאומר שהוא מעדיף לפרק שריר ולהגיע יותר חטוב אז שיבושם לו חחח :1eye: אני לא אומר להגיע שמן צריך להגיע מוכן,אבל מי שלא יודע לחטב כמו בן אדם לתחרות ולשמור על המסה שלו ויודע רק לפרק שריר כמו מפגר ולהתלהב בזה שהוא ירד 20 קילו בישביל התחרות הזאת של שריר בעניי זה ליצן שפשוט מאוד יורד קטגוריה והולך להיות "ראש לשועלים" במקום לעמוד אם האריות בקטגוריה שלו. |
ציטוט:
לא משנה סיכמת את זה יפה=] |
ציטוט:
לא. . |
ציטוט:
|
אוי נכון עכשיו ניזכרתי.
לא נורא.. תגיד אחי תוסיף אותי למקושרים בבקשה. Ben Namma נתניה תודה גבר=] |
ציטוט:
|
פעמיים הייתי הכי גבוה בקטגוריה הזו - 1.76 מ'.
גלעד צודק כשהוא אומר שהדבר החשוב באמת הוא הפרמטרים הנמדדים ולאו דווקא דחיסת מסת גוף גבוהה על גובה נמוך. בגדול, ברור שזה יתרון להיות נמוך יותר. דבר אחד אני לא מסכים עם גלעד - זנב לאריות זו קלישאה בעיניי, אני ב2007 ירדתי במיוחד קטגוריה בשביל לא להתחרות עם נאור זיו ועד היום אני מבסוט מההחלטה, זו לא בריחה והעדפתי לנצח ולהיזכר כמנצח מאשר לעמוד על במה גאה עם כמה תותחים ולא לזכות בכלום חוץ מ"כבוד". נדיר שעושים דבר כזה, כי בסופו של דבר אתה יודע כמה אתה שוקל רק כשאתה מוכן באמת. צוקרמן עשה זאת ב2005 נדמה לי - מול גולדשטיין, הוא ידע שלא ינצח אותו ועבר תקופת גיהנום של דיאטה קשה עד פירוק שריר, אני מעריך אותו על ההחלטה האמיצה ואני חושב שגם הוא עשה בחירה נכונה. בקיצור - שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
לא חשבתי עליך שרשמתי את ההודעה הזאת אחי,אומנם ירדתה קטגוריה אבל בכל זאת לא הייתה "ראש לשועלים" האנשים שהתחרו איתך לא נפלו מימך ולדעתי זאת הייתה תחרות קשה בישבילך ובכל זאת הצגתה ייבוש וחיטוב שאף אחד לא הציג וניצחתה בכבוד וביושר,כמו ספורטאי אמיתי:) |
:)
חולה עליך, לא חשבתי שדיברת עליי, זה בסדר, סתם הזכרתי את זה כי זו דוגמא טובה. בין כה וכה השנה אני לא מתכוון לרדת קטגוריה, אני הולך ל82 ולא משנה מי יתחרה, אני בא מוכן השנה. נקודה. |
שרק גרשגורן לא יעלה בטעות איתך לבמה.....
|
מעניין אותי לדעת למי pro xxl universe התכוון. אחרי קריאה של הרבה תגובות שלך, אין לי ספק שיש לך מישהו ספציפי בראש, איזה מישהו ש"לא בא לך טוב" מתישהו. אולי תשתף אותנו (שנצחק קצת חחחחחה)?
|
ציטוט:
|
אני חושב שאין צורך לנסות ולהדליק אש שלא אמורה להדלק
אם הוא לא הזכיר שמות כנירהא שהוא לא באמת חשב על מישהו ספציפי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי פרט לשגיא יש לי כבוד לכל מתחרה שעולה לתחרות.ואני בעצמי לא הגעתי מוכן עד הסוף למרי ישראל שהתחרתי בהם ככה שאני האחרון שיש לו זכות לזלזל באחרים!זלזלתי בשגיא בגלל שהוא זילזל בי כבר מלא זמן עוד לפני שהוא בכלל חשב על האתר הזה. ומי שיקרא את ההודעות שלי ידע שאני תמיד אומר את האמת בפנים ואין לי סיבה לשקר או לפחד ממישהו להגיד לו את האמת.אני לפעמים אוהב להכניס קצת טעם וצחוק לפוסטים פה לא צריך להיות קרים ובעלי מזג רוח תוקפני או סנובי כל הזמן...זה הורס את הפורום:) אתה בתור נציג ישראלבודי צריך גם לעמוד מאחורי הטענה הזאת האשם אחי. תסתכל בתגובות שרשמתי כאן לאנשים על תמונות שלהם או תיתחבר למקושרים ולפייסבוק ותיראה שאני גם יודע לפרגן ולהעריך אנשים שבלי לזלזל שהם עומדים לידי הם לא ניראים כמו אנשים שמתאמנים בכלל. אני ממש לא כמו שתיארת אותי. |
ציטוט:
אני דוגמא טובה : ) ...... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ