|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני עובד כרגע בשיטת AB
ABXABXX נגיד יוצא לי שבוע אחד ABXXABX ואז שבוע לאחר מכן אני מתחיל שוב פעם בX יענו יוצא לי שבועיים ככה: ABXXABXXABXABX זה אפשרי? נגיד בשבוע אני אמור לעשות יומיים כן יום לא, יומיים כן יומיים לא. אז אני עושה יומיים כן יומיים לא יומיים כן יומיים לא ולאחר מכן כאילו מכניס אימון אחד יותר ויוצא לי יומיים כן יום לא יומיים כן יום לא יומיים כן. אני יודע שזה חפירה וממש לא מובן. תנסו לקרוא את ההודעה כמה פעמים בתקווה שתבינו.. תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח' יוווו אחי איזה הודעה מערבבת, דקה אני אקרא וינסה להבין משהו ויחזור.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי הבנתי, זה אפשרי.
במידה וכמובן אין התנגשות בין שרירים, אז ימי המנוחה והאימון סה"כ יוצאים בסדר.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא ממש משנה מה המרחק בין אימון לאימון העיקר שבשבוע אתה מספיק את כמות הסטים הדרושה + החזרות.
כלומר עם אתה עושה Abxxab או Abxabx זה בעצם לא כל כך משנה ,למרות שישנם מעט הבדלים ,אבל היה מאמר,יותר נכון עשו מחקר לגבי זה ,שאין לי מושג איפה הוא ,אבל קראתי מחקר שמסביר מתעד כמות של אנשים אשר התאמנו במשך תקופה מסויימת ,קבוצה אחת בשיטה אחת השנייה באותה שיטה רק בסדר שונה (כמות הסטים וחזרות סה"כ שבועיות היו שוות) ,התוצאות היו לאחר חודשיים כמעט זהוא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה גם לא משנה כי אתה שבוע אחד עושה Abxabxx
ושבוע שני אתה מפצאה על השובע הקודם ,ככה שזה "מתאפס". אתה גם נותן גורי שונה(למרות שלפי ההודעה הקודמת זה מעט מאוד משנה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() חחחחח עכשיו קראתי את ההודעה שלי ואני בשוק שהבנתם משהו
השאלה היא אם אני יכול לעשות נגיד 3 אימונים בשבוע Ab ושבוע לאחר מכן 5 אימוני Ab במקום 4 ו4 כל שבוע.. (חד פעמי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |