|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה קובע את הכוח שיש לבנאדם?
אני אסביר את עצמי, אני נתקל הרבה יחסית באנשים מאד מנופחים , שבדיעבד עם כל הגודל שלהם אין להם הרבה כוח לעומת אנשים רזים או מאסיביים הרבה פחות , שהם הרבה יותר חזקים. גם בהורדות ידיים שזה פחות קשור. אבל למשל אני יכול לראות אדם עם היקף יד 36-37 חזה לא גדול במיוחד שלוחץ 120 קילו 6 חזרות ואחרכ יבוא אדם גדול ממנו בהרבה יד 40-43 וחזה מפותח שבקושי עושה 6 חזרות עם 100 קילו אפשר לדמות את זה לכל מכשיר אז מה בעצם קובע את הכוח שיש לבנאדם אם לא הגודל של השריר תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היכולת של מערכת העצבים להפעיל יחידות מוטוריות
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
האמת, גם אני נתקלתי באנשים כאלה ויש לי אחד כזה במכון שהוא כולה חצי שנה מתאמן בקושי אוכל , נראה חצי ממני ומרים כמעט ב0.5 יותר ממני ברוב התרגילים ועוד המשקלי עבודה שלי יחסית גבוהים ( הבן ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיון שהגוף מקבל. תיאתמן אימוני כח ואתה תיראה איך מצד אחד אתה לא עולה בצורה מיוחדת במאסה שלך, אבל המישקלי עבודה עולים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
כללי:: שלום- קוראים לי יהודה, ואני חוקר ומתעניין בתחום פיתוח גוף.
עוסק ב:: אם הכוונה לתחום הספורט- אז אני עוסק באומנות לחימה כבר שבע שנים בערך
חדר כושר: לא ולא. מעולם לא הייתי בדבר הזה.
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזכיר לי אותי, גם אני מרים משקלים יותר כבדים ויותר חזרות מכאלה שהם "נראים" יותר חזקים ממני, וגם בהורדת ידיים אני לוקח אותם.
|
![]() |
![]() |