ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-04-09, 03:18   #1
Azzzon
חבר מתחיל

ברירת מחדל מתחיל להיתאמן רציני עד הצבא

אוקיי אני בן 17 עוד יומיים וככה כל החיים שלי האיתי יחסית רזה עד גיל 14 האיתי רגיל ואז התחלתי לגבוהה בצורה מטורפת בגיל 14 האיתי 172 והיום אני כבר 190 אז רזיתי מאד כי נהייתי ארוך אבל עכשיו אני יחסית הפסקתי לגבוהה ואני כבר כמה חודשים עליתי רק סנטימטר בגובה אז אני לא יכול להגיד שאני לא עליתי קצת במישקל כי אני עולה אבל לא ברמה שאני רוצה בגיל 15 שקלתי 53 על מטר 184 ועכשיו אני 75 קילו על 190 אבל עדיין רזה וזה לא מספק אותי גם אבא שלי היה רזה וגבוהה בילדות ועכשיו הוא 2 מטר על 120. אבל אני יודע שקשה לעלות מסה בגובה שכזה אבל אני רוצה כל עצה אפשרית. איך אני מתחיל את זה רציני בלי פיקשושים ככה שכל חודש יהיו תוצאות. יש לי עכשיו גוף חטוב ורואים לי את הקוביות והיתרון היחידי שאני יכול להגיד לצד שלי זה שיש לי חזה מפותח ומבנה גוף שעם הוא יגדל אז הוא יראה טוב, המטרה שלי מוגזמת באמת אני רוצה לעלות עד הצבא יש לי בערך שנה וחצי לפחות 15 או יותר קילו. אני לא מפחד להשמין וגם לא ניראה לי שזה אפשרי בשבילי כי אני לא אוגר שומן אף פעם ואני אוכל בכמויות גדולות, אין לי בעיה לאכול אני לא אשם שאני רזה עם היה לי מבנה גוף רגיל האיתי שמן מזמן מהכמות שאני אוכל. אני רוצה שיהיה לי מסה בגוף לא מעניין אותי סיבולת או כוח כי כוח יש לי יחסית אני יכול להרים משקלים יחסית גבוההים למבנה שלי והאיתי ספורטאי אז מעכשיו אני רק רוצה לגדול. אני לא יעשה חיטוב אף פעם עם אני יגיע למסה גדולה אני אמרתי שרק מעניין אותי לגדול . אני לא בטוח גם באיזה תכנית אימונים להשתמש אני התאמנתי בעבר בהרבה שיטות כמובן שאף פעם לא התאמנתי רציני, וקראתי בנעוץ מאמרים, ואני תקוע מאד כי בכל מקום אומרים לי משהו אחר, במקום אחד שהתאמנתי אמרו לי לעשות 12 15 חזרות ובמקום אחר 10 חזרות עם 3 סטים, זה מבלבל באמת וכבר נישבר המוח איך אני צריך להיתאמן בשיא אני מוכן לתת מעצמי הכל והאיתי ספורטאי אז אין לי בעיה להתאמן הרבה. בנוסף אני רוצה לדעת העם אני יכול להיתאמן 5 פעמים בשבוע, לשלב את זה איכשהו שזה לא יפגע בי אבל יגרום לגדילה. השאלה שלי היא ממש כללית עם יש מישהו שבאמת מבין שיענה לי בשיא הרצינות אני קראתי הרבה מאד על זה ולמדתי אבל אני בכל זאת מקווה שמישהו יוכל לעזור.

תודה מראש סליחה על האורך.:d
Azzzon מנותק   הגב עם ציטוט