![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() אני לא מצליח למצוא סרטונים שמדגימים איך לעשות את התרגיל הזה יש מצב ללינק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() מה כל כך קשה תחזיק ברוחב כהתפיים תעיף את המוט מעל הראש ותחזיר לחזה העליון בלי לקחת תנופה מהרגלים או לקפוץ כזה.
זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פעם ראשונה שאני מסכים עם הטרול
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]()
![]() |
#7 |
גולש עם אזהרה
|
![]() The_One לא במטרה להעליב או משהו אבל באמת לא חושב שהבנתי למה כולם מזלזלים בך עד עכשיו. קטע, השגת עוד מישהו שלא שם עלייך.
וחבר'ה עדיין לא קיבלתי סרטון. מצטער אם אני ככה פשוט אני רוצה לוודא שאני עושה בטכניקה נכונה כי אמרו שבתרגיל הזה אם מפספסים בטכניקה אפשר לקבל פציה רצינית. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sebbhlKhs2E
קשה כ"כ להביא לו סרטון? אתם גרועים כמעט כמו THE ONE |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gay lord
|
![]() תראו את השני אוטיסטים מאחורה איך הם עושים מתח,
אוי ואבוי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() האם צריך להישאר עם המוט כמה שניות למעלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אם הייתם מבינים מה הם עושים, ילדים סתומים שכמותכם, אז לא הייתם צוחקים וקוראים להם בשמות.
אני מתערב שהם מרימים בהכל יותר מכם, ושוקלים יותר מכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה מאז שנרשמתי לפורום אין תגובה שלך שאני לא שונא אתה אוהב להתווכח ולהגיד בידיוק ההפך מכולם, ואתה חושב שאתה הגאון מכולם. ואני לא מדבר על האשכול הנוכחי. אז בוא "חבר יהלום" תספר לי מה הם עושים שם מאחורה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קודם החבורה של הABC, עכשיו אתה. מה הלאה? סיקס פאק יחסום לי גישה לתמונות שלו? על מה אני אשפשף?! רק כדי להוכיח לך כמה אתה מטומטם, אני לא אגיש לך את הצלחת ואביך אותך בפני שאר חברי הפורום, אלא אתן לך להרגיש טיפש לבד. כתוב בגוגל HIIT ו crossfit בפרט ואולי תקבל מושג קלוש למה הם מבצעים את המתח כמו שהוא מבוצע אצלם ואת התרגיל שאתה בכלל לא מבין מה הוא בתחילה. אה ואל תעלב, אני רק מנסה להתאים את התגובה שלי לציפיות שלך ממנה, אחד שלא אוהב אותי יקר שכמותך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי ראיתי, עדיין מצחיק אותי.
ואני הפסקתי להסתכל על זה, ברגע שנתקלתי בזה :| http://www.5min.com/Video/How-to-Wor...rkout-34877284 http://www.5min.com/Video/How-to-do-...rkout-34877947 יאללה לילה טוב לך איש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() זה רק אני או שזה ניראה כאילו הם עושים את התנועה ההפוכה של מילטרי פרס?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |