|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ערב טוב חברי ישראלבודי!
קוראים לי עמית, אני בן 18 (וכמה ימים), סוף כיתה יב'. אני מתאמן בחדר כושר כבר 4 שנים באופן דיי קבוע (כמה שמתאפשר, תלוי בתקופות) ובכלל אני שומר על אורח חיים ספורטיביים (כולל תזונה טובה, אך לא ספציפית). נתונים עכשוויים : גובה: 177 משקל: 78 ק"ג אחוזי שומן : 13% (כמו שאתם רואים, היחס בין המשקל לגובה נראה קצת מבהיל בהתחלה, אבל האחוזי שומן נמוכים באופן יחסי - ככה שרוב המסה באה ממסת שריר ופחות משומן, למרות שאני שואף לרדת לכיוון ה10%) יש לי פרופיל קרבי (97) עם סעיף ליקוי ראייה קל שמנע ממני לקבל זימונים ליום סיירות וצוות אוויר, אבל לשמחתי הרבה החלטתי לעשות טיפול לייזר להסרת משקפיים ביום חמישי האחרון והסעיף ראייה עתיד להמחק לי (כרגע אני עוד לא רואה טוב בגלל השיטת טיפול LASEK שהיא תהליך שיכול לקחת תקופה מסויימת עד להתאוששות העין) ואני שואף לקבל יום סיירות ולעבור את המיונים שמגיעים לכל אדם בריא עם קב"א גבוהה (ויש לי). כרגע אסור לי לעשות כל סוג של ספורט במשך שבוע (שאגב, בשבילי זו משימה לא קלה בכלל! וזה כולל איסור על מתח, שכיבות שמיכה וכפיפות בטן) , אבל בזמן ההחלמה כל הזמן הראש שלי עסוק ברגע שאני אחלים, אראה טוב ואתחיל לקרוע את עצמי באימונים ![]() עכשיו, לעיקר - לימי סיירות וגיבושים, ממה אני אמור להתחיל? הן מבחינת תזונה והן מבחינת אימונים. נניח שאני מצליח להבטיח לעצמי 3 אימונים בשבוע בחדר כושר (שיכולים לכלול גם ריצה בהליכון), ועוד 2 אימוני ריצה בחוץ (שבד"כ אני מקנח בסוף הריצה בסטים). אתם ממליצים לעבוד FBW? או לחלק A\B? - מבחינתי הייתי שמח לעבוד יותר מ3 פעמים בשבוע אבל קשה לי מאוד להתחייב לזה כי יש לי עוד דברים על הראש (בי"ס, חברים, תנועת נוער וכו'..) *יש לי שעון דופק POLAR *משתמש באבקת חלבון של PVL מחכה לטיפים וזריקות מוטיבציה ![]() תודה מראש, עמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי, אתה נכנס למסגרת של יום - קשה ביותר !!
לי היה ממש קשה, תתאמן על סיבולת ובעיקר על ספרינטים, זה מבוסס רק על זה ! -המון בהצלחה אחי (: עריכה : ביום סיירות, כל מה שעשית ובנית בחדר כושר, לא יעזור לך בשיט .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() תעבוד המון על ספרינטים וסיבולת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לפי מה שאני הבנתי (ואל תתפוס אותי במילה) ניתוחי לייזר לא מורידים לך את הסעיף, כי מהניתוח אתה מתקן את העין אבל הראייה שלך ממשיכה להדרדר באותו קצב שהיא הדרדרה קודם...
אין לי ספק שמיונים לצוות אוויר לא תוכל לקבל אחרי ניתוח לייזר, לגבי סיירות אני לא בטוח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() תעבוד על עצמך מנטלית בראש
הכושר הוא בסיסי לחלוטין מה שיש בראש זה מה שמשנה |
![]() |
![]() |