|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני מתאמן תוכנית ab 4 פעמים בשבוע
חזה: לחיצת חזה עם מוט 5 סטים 8-10 חזרות לחיצת חזה עם מוט בשיפוע עליון 3 סטים 8-10 חזרות יד קדמית: ברכיאליס 3 סטים 10 חזרות כפיפת מרפקים במכונה 3 סטים 10 חזרות יד אחורית: לחיצה צרפתית 3 סטים 10 חזרות פשיטת מרפקים עם מוט מעוקם 3 סטים 10 חזרות גב: בנט אובר (חתירה) 3 סטים 10 חזרות מתח 3 סטים של מקסימום (6-10 חזרות) פולי עליון 3 סטים 10 חזרות כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה 3 סטים 10 חזרות הרמת מוט מעוקם למעלה (אין לי מושג איך קוראים לתרגיל הזה) 3 סטים 10 חזרות +חצי שעה של אירובי בסוף האימון משקולות. *התוכנית הזאתי היא לחיטוב ואחרי החיטוב אני יוסיף עוד תרגילים ועוד סטים עכשיו אני רק רוצה לשמוע את הדעה שלכם מה אתם חושבים על התוכנית אימונים ואם יש לכם הצעות לשיפור |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון והכי חשוב: תאמן רגליים!
אמרת שאתה עובד ab אבל לא רשמת חלוקה אז תחלק חזה כתפיים ואחורית, גב קדמית ורגליים. כתפיים תעשה מיליטרי (לחיצת כתפיים עם מוט בעמידה) וחתירה לסנטר\הנפות לצדדים. נראה לי בסדר חוץ מזה |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין רגליים?!?
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() אני לא מבין את האנשים האלה שבונים תוכנית אימונים במיוחד לחיטוב! זה לא אישי או משהו אבל תבינו התוכנית הזאת מתאימה גם למסה ואין טווח חזרות שונה במסה ובחיטוב!
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההבדל העיקרי הוא בעצימות האימון.... בכל מקרה אני לא רואה פה רגליים?! גם חיטוב עובדים על רגלים, מזה לא שריר?! וחלאס להמשיך את אותה אות זה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא כתבתי רגליים בגלל שהאמנתי את הרגליים שלי רק בחודשיים הראשונים של המסה שלי ואז הפסקתי לאמן אותם
אני יודע שהייתי אידיוט והייתי צריך לאמן אבל כבר אין מה לעשות מסה הבאה אני יתחיל לאמן אותם בחיטוב אין טעם סתם להתחיל לאמן את הרגליים ומה אתם אומרים על התוכנית אימונים חוץ מזה שאין רגליים? |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה מתכוון לחלק את זה?
וגם העובדה שלא עבדת על הרגליים במסה לא מפריע תעבוד עליה בסקוואט, אני לא רואה פה שום בעיה
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אבל למה לעבוד על הרגליים שאני מתחיל חיטוב אם לא עבדתי עליה במסה היא גם ככה לא תגדל!!!
ואני מחלק את זה ככה a חזה יד קדמית רגליים (אם אני מאמן אותם) b גב כתפיים יד אחורית |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה הקשר בין חיטוב למסה לרגליים? לא עבדת רגליים במסה? על הפנים אבל תתחיל לעבוד עכשיו מזה לא משנה
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() וואי אתם לא מבינים מה שאני אומר בזמן מסה לא עבדתי על הרגליים אז אין מה לחטב בדיוק!!!!
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() ^
שהתכוונת פיגור למה התכוונת אחי פיגור שכלי או פיגור ברגליים? |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מחטב את כל הגוף ככה שיתחטבו לך הרגליים בכל מקרה!! אבל זה לא סיבה לא לעבוד עליהם!
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אוקיי אני יעבוד עליהם אז תנו לי טיפים איזה תרגילים אתם ממליצים לי לעשות ברגליים וכמה סטים כל תרגיל?
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() ינעל אמא שלך בגבס יחתיכת חננה שכמותך יחסר חברים יבתול שפתיים
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אין אני מת על עברייני מקלדת XD
חחחחחחח הם כאלה טמבלים תגיד בשיא הרצינות, אמא שלך הפילה אותך על הראש כשהיית תינוק? בשיא הרצינות ![]()
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() לא אבל אמא שלי הפילה אותי לכוס של אמא של מקס וכנראה שהזין שלי בטעות נכנס לה לכוס ויצא היצור הזה מקס
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אז אתה מודה שהפילו אותך שהייתה קטן?
|
![]() |