|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך בנאדם יודע איזה תוכנית אימונים מתאימה לו ומתי לעבור לתוכנית אימונים אחרת ?
שרשמתי פה שאני עובר לABC אמרו לי שאני צריך AB ושזה עוד מוקדם מידי , אבל אני בסה"כ מתאמן כבר 8 חודשים AB בערך ואני מרגיש שמיציתי , אז לכן עברתי לABC אני מתאמן בצורה הזאת AXBCXAX 4 פעמים בשבוע ששבוע אחריזה זה הופך לזה שזה מתחיל בB התוכנית אימונים היא כזאת A חזה ויד קדמית בנצ' בשיפוע חיובי - 3 סטים תרגיל לחזה עליון במכונה - 3 סטים בנצ' על ספה ישרה - 3 סטים פרפר במכונה - 3 סטים בנצ' בשיפוע שלילי \ פלייס בעמידה (עבודה על חזה תחתון) - 3 סטים הרמת מוט ארוך (חופשי ולא במכונה) - 3 סטים הרמת מוט קצר בצורה רגילה במכונה - 3 סטים הרמת דאמבלים בצורת פטישים בישיבה - 2 סטים B רגליים וגב סקוואט - 4\5 סטים לג פרס - 3 סטים עבודה על ירך קדמי נטו במכונה - 4 סטים עבודה על ההמסטרינג (ירך אחורי במכונה הרמת עקבים לישבן) - 3 סטים עבודה על התאומים - 3 סטים גב תחתון - 3 סטים טי באר - 3 סטים בנט אובר רואו - 3 סטים פולי עליון אחיזה רחבה הורדה לכיוון החזה \ מתח עם תוספת של משקולות - 3 סטים חתירה במכונה \ מסור עם דאמבל חופשי - 3 סטים C כתפיים יד אחורית ובטן פרפר בצורה הפוכה שהגוף נשען על ספה בשיפוע חיובי (עבודה מבודדת על כתף אחורית) - 6 סטים הנפת ידיים לצדדים במכונה - 3 סטים דחיפת מוט ארוך למעלה בישיבה - 3 סטים הורדת מוט W קצר לפני הגוף במכונה - 3 סטים משיכת מוט W קצר מעל הראש במכונה \ עבודה על יד אחורית במכונה פשיטת ידיים - 3 סטים kick back \ הרמת יד מעל הראש - 2 סטים בטן - 6 סטים , 3 סטים עליות על ספה בשיפוע שלילי , ו3 סטים של הרמת ברכיים לחזה . the animal זה בנאדם שאינ מאוד מחזיק מהידע שלו והוא המליץ לי לעשות את התוכנית FBW 3 פעמים בשבוע ראשון שלישי וחמישי שהתוכנית היא כזאת סקוואט 3X5 בנץ' 3X5 דדליפט 1X5 מתח 2X6-8 פרס 1X6-8 אני שואל אותכם , המטרה שלי היא עליה במסה אני 1.70 שוקל 51 , מה אתם ממליצים לי לעשות לחזור למה שעשיתי אולי לפני שנה FBW 3 פעמים בשבוע ? לעבור לAB 4 פעמים בשבוע ? או אם אני חושב שמיציתי לעשות ABC את התוכנית אימונים שרשמתי פה , בגלל שאני רוצה לעלות במסה אני עושה טווח חזרות קצר ומשקל גבוהה (עבורי זה משקלים גבוהים) . תודה על העזרה , בכל מיקרה אני מדבר עם the animal ורציתי לשאול אותו את השאלות האלה , אבל הוא הפסיק לענות לי , אז אני שואל פה אולי פה הוא יענה או שאחרים שמבינים יעזרו , מקווה שתעזרו , תודה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בחזה תעשה 4 תרגילים עם יותר סטים
בגב תוריד עבודה על גב תחתון תוריד 3 סטים מהכתפיים והחלוקה שלך גרועה באימון b יש 2 שרירים גדולים ובאימון c יש 0. תעשה a - חזה יד אחורית b - רגליים כתפיים c - גב יד קדמית בקשר לתוכנית של the animal אם אתה מתאמן 8 חודשים אתה לא צריך אותה וabc או ab יכול להיות טוב בשבילך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ומדוזה, עניתי לך במקום אחר...
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה מפריע בזה שיש 2 שרירים גדולים באימון ובאימון 2 שרירים קטנים ? אני אוהב לעבוד רגליים וגב באותו אימון ...
והשרירים הקטנים של כתפיים ויד אחורית זה לא שיש התנגשות או שזה אמור להפריע . וthe animal ענה לי ככה שהכל בסדר . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() משקלים עליתי יפה , אבל בסה"כ תוצאות בוא נגיד שההיקף יד שלי היא 31 .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הנתונים שלו לא מזהירים, לא שזה משהו רע, כולנו התחלנו מנקודה מסוימת...
לזרוק אותו ישר לabc זה לא רעיון חכם...