|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה אני עושה אימון של שעה 3 פעמים בשבוע , יום כן יום לא .
האימון כולל: 3 סטים של שכיבות שמיכה - כל סט כולל 25 שכיבות,האם כדאי לעשות את הסטים אחד אחרי השני או לעבור לתרגיל אחר ולהמשיך אחרי?מבחינת יעילות התרגיל מה עדיף? .. 3 סטים של כפיפות בטן - כל סט מורכב משלושה שלבים, אני מפעיל סטופר לדקה לכפיפות רגילות כאלה : ![]() ואז אני עושה כפיפות באלכסון עם יד אחת על הבטן(מקווה שהבנתם)שוב לכול צד דקה סטופר . ואז אחרי שסיימתי סט אחד אני נשכב על הרצפה המרפקים כך שהגוף שלי באוויר(למשך 2 דקות) ככה - ![]() 3 סטים של משקולות 3 קילו Dumbbell One Arm Triceps Extension (כן אני יודע שצריך לקנות יותר כבדים) על יד אחורית -כול סט 25. ו3 סטים של משקולו 3 קילו ליד קדמית- אני עושה 7 פעמים מלמטה עד לאמצע(כשיש שיפוע של 90 מעלות ואז חוזר למטה)כשאני מסיים את ה7 אני עולה עם הידיים עד החזה ומשם יורד שוב 7 פעמים לאמצע(90 מעלות)ואחרי זה אני עושה 7 חזרות מלמעלה עד למטה-3 סטים כאלה. בקשר לאימון רגליים,לא ממש מתאים לי לעשות אז פשוט וויתרתי עליו. אגב נתונים שלי : משקל 50 +- , גובה מטר 75+- . אוקיי תגובות .. נערך לאחרונה על ידי zivk, 18-02-09 בשעה 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טוב יש לי כמה הערות:
1)אני מניח שלפי המשקל שלך אתה עושה מסה כי לפני הנתונים שאתה אמרת אתה דיי רזה אז אני מקווה שיש לך תפריט מסודר. 2)שוב פעם אני מבין שהמטרה שלך היא מסת שריר אז תוריד את טווח החזרות מ25 ל8-12. 3) אני מאוד מאוד ממליץ לך לעשות רגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה פתאום להוריד את טווח החזרות
הוא עובד עם 3 קילו כשהוא יחליט ליהיות רציני אז שיקנה משקל יותר כבד או שירשם לחדר כושר אז שיעבוד בחזרות נמוכות יותר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פתחתי פה http://israelbody.com/showthread.php...d=1#post769593 שרשור , אם תוכלו להיכנס ולעזור אני ישמח(בקשר לעלייה במשקל). איזה תרגילי רגליים אפשר לעשות בבית ?,חדר כושר לא אופציה כרגע אז אני מתאמן בבית. תודהה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המממממ זה בעיה לדעתי אתה כבר צריך ללכת לדיאטנית או משהו כזה. מישהו עם נסיון שיסדר לך תפריט טוב תזונה זה הדבר הכי חשוב בפיתוח שרירים.
|
![]() |
![]() |