|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() בפורום אחר הציגה משתמשת את הבעיה הבאה:
באימון גב אני לא מרגישה את הגב. הידיים מתעייפות לי לפני הגב. מה אפשר לעשות בנידון? (בהנחה והיא עושה את כל התרגילים בטכניקה טוב) במסגרת התשובות מבין גולשי הפורום היתה תשובתו של מנהל תת נושא בפורום: "אני משער, כמו חלק מעמיתי, שהידיים שלך חלשות מאוד ביחס לגב. אני מציע שתתישי את הידים לפני אימון גב....ברגע שהידיים יתעייפו (יחסית), את תנסי לבצע את התנועה תוך גיוס קבוצות שרירים אחרות. במקרה דנן, הגב." אני חושב לעצמי את הבאות: הבחורה ציינה שגם ככה באימון גב הידיים שלה מתעייפות קודם לפני הגב, וכתוצאה מזה היא לא מרגישה את הגב. מה לעזאזל יתן להתיש את הידיים עוד יותר לפני אימון הגב? איפה ההיגיון הבריא, ההיגיון שהולך לפני שליפת תשובות לא מבוססות שכאלו. מילא היה אומר "אני מציע שתנסי להתיש קודם את הגב, ללא הידיים, ואח"כ תשלבי חתירות למיניהם".. תשובה זו היתה מתקבלת.. מה אתם חושבים?
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אני חושב שהיא תרוויח מפשוט לא לעבוד על הידיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ואז היא תפספס את קל הפואנטה בלקבל דלקות מעצבנות באמות
![]()
![]() |
#4 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
אם כבר, אז היא אמורה להתיש את הגב בתרגיל מבודד... להתיש את הידיים יתן לה בדיוק את ההפך ממה שהיא מנסה להשיג.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד דעות בבקשה..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו קראתי את זה שמה.
אתה צודק אבל למה לא כתבת את זה שמה? כתבת לו משו כמו "תפסיק לדבר שטויות" או משו בסגנון. היה שם בחור אחר שחלק עליו
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואין לי זין להיכנס איתו לויכוחים עכשיו הוא בטח שיכור מהכוח שיש לו כמנהל וחושב שכולם לא מבינים כלום, וצריכים שהוא יברך אותם בבינתו הנשגבת.. עזוב אותך בחייך..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, אז אני מסכים עם הדעה שלך בעקרון חחח איך כתבו שם?! זה כמו להביא ביד לפני זיון ( משו כזה)
![]()
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קשה להרגיש את הגב, אני אישית לא תמיד מרגיש אותו אפילו כשהטכניקה והמשקלים טובים כמובן שאני מדבר על טכניקה נכונה ומשקלים בהתאם, אך אין זה אומר שהוא לא עובד.
אין מה לעשות, להקפיד על טכניקה נכונה ומשקלים מתאימים. מה שהמנהל כתב שמה הוא בלבול ביצים, אם היא תעבוד ידיים לפני גב היא תרגיש עוד יותר את הידיים ופחות את הגב.
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שתעשה פולאובר לפני (התרגיל לגב היחידי שאני מכיר שיד קדמית לא משתתפת)
![]() |
#12 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אוי נו תפסיק...
ולנושא...זאת טעות נוראית אתה צודק....ומכיר את הבעיה של אי אפשר להתווכח שם למרות שאני ממש אוהב את המנהל הספציפי הזה ומאוד מכבד אותו ומדבר איתו די הרבה הוא טעה פה בצורה חמורה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 06-02-09 בשעה 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() למה לבודד משהו כשכל הגוף חלש? זה לא שהיא בחורה שצריכה לתקן נקודות חלשות, כי פשוט הכל חלש.
בדיוק כמו כל אחד מאיתנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
אתה נשמע לפעמים כמו חרדי כבד ממאה שערים "כולללנווו אפסים הכל הבל הבלים אנשים רעים אנחנו כלום לעומת בורא עולם וצדיקיו!! לעולם לא נוכל להיות כמו ה-צדיקים!" חלאס עם זה תתאמן כמו שאתה רוצה תמשיך לעבוד טכניקה כל חייך מצידי עובדה שכרגע אתה עובד עם משקלים מצחיקים וטכניקה לקויה וגם אתה לא גודל תפסיק לפסול שיטות עבודה וגישות של אחרים אתה ממש מתחיל לעצבן כבר!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() טוב אחי :-]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() שוב אתה מזלזל...אני מדבר על עובדות בשטח
![]() חי באשליה ולא מוכן לפקוח עיניים.... זה עובר כשמתבגרים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() איזה עובדות בשטח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() שבת שלום
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |