|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מי שיודע..
שאני אופה חזה עוף בתנור יוצאים כל מיני לבנים מהצדדים מישהו יודע מזה? יכל להיות שזה החלבונים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() טטגן..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן גם לי זה קורה, זה לא נראה לי החלבון לא יודע מה זה אבל..זה גם קורה בדגים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לנסות לטגןו את זה בשמן זית או משהו...קח טיפ, ככל שהמחבת חמה יותר ככה תצטרך להשתמש בפחות שמן..וגם תרסיס שמן למחבת זה איזה 4 קלוריות זה בכלל לא נורא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי עד עכשיו עושה בגריל עם תרסיס שמן זית אבל שמעתי ששמן זית שמטגנים אותו הופך לשומן טראנס
אמרתי עדיף לי אפיה וסעלמתק אבל ואללה חששתי מהלבנים חשבתי זה החלבון חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מטגן את זה בלי שמן בלי כלום על המולטישפט.
אבל הוא מוציא את כל הנוזלים מהעוף מישום מה בתנור יוצא יותר טעים ועסיסי.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לי מזיינים תמוח בבית, בגלל התנור הזה.
אומרים לי "לוקח הרבה חשמל". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני מטגנת עם שמן ריסוס...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לי אומרים ככה :\מעצבן
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אני מטגן..
שם כמה טיפות שמן מחמם ת'מחבט, מחליק ת'שמן על כל המחבט ואין לי טיפת שמן בשניצל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Fat bastard
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() לא התכוונתי לצבע הבשר חח התכוונתי לנוזל מוצק אנערף לבן שיוצא מהבשר וגם מהדגים זה יוצא
וכן, שמן זין בטיגון הופך לרדיקל חופשי ושומן טראנס זה גם למה עושים בטיגון עמוק וטיגון רגיל שמן סויה ולא שמן זית או קנולה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() למה לאפות? זה סתם המון זמן...
מחבת גריל או טפלון, ממש טיפה שמן, תנו לו 2-3 דקות להתחמם ואז הוא מתפזר יופי על כל המחבת וככה מכינים את החזה עוף בצ'יק צ'ק! |
![]() |
![]() |