ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-02-09, 15:11   #1
INFRA
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 114
ברירת מחדל חזה עוף

מי שיודע..
שאני אופה חזה עוף בתנור יוצאים כל מיני לבנים מהצדדים
מישהו יודע מזה? יכל להיות שזה החלבונים?
INFRA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:17   #2
ject
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 73
ברירת מחדל

טטגן..
ject מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:34   #3
avram1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 740
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ject צפה בהודעה
טטגן..
מי מטגן את החזה עוף????
avram1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:34   #4
radio111
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 620
גיל:: 00
עוסק ב:: לימודים
ברירת מחדל

כן גם לי זה קורה, זה לא נראה לי החלבון לא יודע מה זה אבל..זה גם קורה בדגים
radio111 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:36   #5
alex_gh
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 34
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avram1 צפה בהודעה
מי מטגן את החזה עוף????
מרבית האנשים מטגנים את השניצל שלהם ולא אופים. אבל אפשר לטגן בספריי שמן או במחבת טפלון שמעתי אפשר גם בטוסטר לשים בנייר כסף
החלקים הלבנים אם הם צמיגיים כמו גומי זה השומן תוציא. הבשר עצמו הוא סיבי.
alex_gh מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:37   #6
avram1
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 740
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alex_gh צפה בהודעה
מרבית האנשים מטגנים את השניצל שלהם ולא אופים. אבל אפשר לטגן בספריי שמן או במחבת טפלון שמעתי אפשר גם בטוסטר לשים בנייר כסף
החלקים הלבנים אם הם צמיגיים כמו גומי זה השומן תוציא. הבשר עצמו הוא סיבי.
אני מתכוון כאלה שאוכלים מסודר ומתאמנים
avram1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:41   #7
radio111
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 620
גיל:: 00
עוסק ב:: לימודים
ברירת מחדל

אפשר לנסות לטגןו את זה בשמן זית או משהו...קח טיפ, ככל שהמחבת חמה יותר ככה תצטרך להשתמש בפחות שמן..וגם תרסיס שמן למחבת זה איזה 4 קלוריות זה בכלל לא נורא..
radio111 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:54   #8
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 5,607
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avram1 צפה בהודעה
אני מתכוון כאלה שאוכלים מסודר ומתאמנים
אני
12
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים.
[u]החזירו אותו בכל מחיר

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 15:58   #9
INFRA
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 114
ברירת מחדל

הייתי עד עכשיו עושה בגריל עם תרסיס שמן זית אבל שמעתי ששמן זית שמטגנים אותו הופך לשומן טראנס
אמרתי עדיף לי אפיה וסעלמתק אבל ואללה חששתי מהלבנים חשבתי זה החלבון חח
INFRA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 16:31   #10
YossI822
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלYossI822
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,273
גיל:: 17
שלח הודעה דרך ICQ אל YossI822
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי avram1 צפה בהודעה
מי מטגן את החזה עוף????
אני בטפלון, בלי שמן.
YossI822 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 17:50   #11
DanielP
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanielP
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,440
גיל:: 6
ברירת מחדל

אני מטגן את זה בלי שמן בלי כלום על המולטישפט.
אבל הוא מוציא את כל הנוזלים מהעוף מישום מה בתנור יוצא יותר טעים ועסיסי.
__________________

DanielP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 17:56   #12
YossI822
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלYossI822
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,273
גיל:: 17
שלח הודעה דרך ICQ אל YossI822
ברירת מחדל

לי מזיינים תמוח בבית, בגלל התנור הזה.
אומרים לי "לוקח הרבה חשמל".
YossI822 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 18:03   #13
sapircool
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 86
ברירת מחדל

אני מטגנת עם שמן ריסוס...
sapircool מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 18:04   #14
DanielP
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDanielP
 
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,440
גיל:: 6
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yossi822 צפה בהודעה
לי מזיינים תמוח בבית, בגלל התנור הזה.
אומרים לי "לוקח הרבה חשמל".
חחחחחח
גם לי אומרים ככה :\מעצבן
__________________

DanielP מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 18:05   #15
ThE HummeR
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThE HummeR
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,500
ברירת מחדל

וואלה אני מטגן..
שם כמה טיפות שמן מחמם ת'מחבט, מחליק ת'שמן על כל המחבט ואין לי טיפת שמן בשניצל.
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 20:59   #16
Monosodium Glutamat
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 137
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי INFRA צפה בהודעה
הייתי עד עכשיו עושה בגריל עם תרסיס שמן זית אבל שמעתי ששמן זית שמטגנים אותו הופך לשומן טראנס
אמרתי עדיף לי אפיה וסעלמתק אבל ואללה חששתי מהלבנים חשבתי זה החלבון חח
wtf!?
זה נכון? אני כבר תקופה ארוכה מטגן בשבמן זית, זה הופך לשומן טראנס?
Monosodium Glutamat מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 22:32   #17
Krisg
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 140
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Monosodium Glutamat צפה בהודעה
wtf!?
זה נכון? אני כבר תקופה ארוכה מטגן בשבמן זית, זה הופך לשומן טראנס?
לא...
Krisg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 22:38   #18
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי INFRA צפה בהודעה
מי שיודע..
שאני אופה חזה עוף בתנור יוצאים כל מיני לבנים מהצדדים
מישהו יודע מזה? יכל להיות שזה החלבונים?


זה הצבע שהבשר מקבל כשהוא מתבשל....
מה זה יכול להיות? הבשר מגדל ידיים ורגליים....

די להתעסק בשטויות, תאכל תגדל וזהו!
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-02-09, 22:53   #19
INFRA
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jan 2009
הודעות: 114
ברירת מחדל

לא התכוונתי לצבע הבשר חח התכוונתי לנוזל מוצק אנערף לבן שיוצא מהבשר וגם מהדגים זה יוצא

וכן, שמן זין בטיגון הופך לרדיקל חופשי ושומן טראנס זה גם למה עושים בטיגון עמוק וטיגון רגיל שמן סויה ולא שמן זית או קנולה..
INFRA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 11-02-09, 12:27   #20
cdandy
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 92
ברירת מחדל

למה לאפות? זה סתם המון זמן...
מחבת גריל או טפלון, ממש טיפה שמן, תנו לו 2-3 דקות להתחמם ואז הוא מתפזר יופי על כל המחבת וככה מכינים את החזה עוף בצ'יק צ'ק!
cdandy מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים