|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב, ילדים וילדות עוד יומיים אני מתחיל להשתמש באקספלווד... 3 שאלות קטנות לי אליכם...
1.משלבים את האבקה עם סוכר ענבים או שאין צורך? (ואם כן אז עם כמה סוכר ענבים פר כף הגשה של האבקה?) 2.האם חובה לקחת סקופ של אבקה גם ביום שאני לא מתאמן או שזה סתם גימיק של החברה בשביל שיגמר לך מהר יותר וכך תצטרך לקנות בתדירות יותר גבוהה? 3.מה הקטע שלא מערבבים את האבקה בשייקר? פשוט לערבב אותה עם סכין בלי לנער?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני אישית לוקח בלי. פעם הבאה אולי ננסה עם (יש לי עוד חבילה סגורה).
2. אני לוקח. לא יודע אם זה משנה, אבל זה נחמד לקחת. 3. לא יודע. מה אכפת לך לבחוש את זה פשוט? אני אישית ממש אוהב את המוצר. עליתי הרבה במשקלי עבודה ובמאסה גם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא לוקחים עם פחמימה פשוטה בנוסף
לא אמורים לקחת בימים בלי אימון יש מוצרי no שאסור לנער
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() בפעם היחידה שניערתי, עף לי הפקק של השייקר לפרצוף!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בלי סוכר ענבים.
לקחתי רק בימי אימון. וגם שמתי בשייק של ib ונערתי, לא קרה כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע היה כתוב כתוב על האריזה לא לעשות שייק...
נראה לי גם שקראתי באיזה מקום שצריך גם לקחת בימים שלא מתאמנים סקופ אחד... מישהו יכול לתת לי תשובות חד משמשיות...? שלא יהיה ספק