|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צודק 100%, תודה על הסרטון אולי לחלק מהאנשים פה יכנס קצת שכל לראש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תודה על הסרטון אהבתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מעניין..
הוא בעצם אומר שהכמות לא חשובה אלא האיכות, לא?
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() הוא לא מחדש לי משהו...סה"כ זה ידוע שצריך לאכול דבר ראשון כמו שצריך ולהכניס לגוף את הכמות שהוא צריך בישביל לגדול/להתחטב להכניס 6 ארוחות זה פשוט לפצל את הארוחות זאת עוד שיטה אישית אני אוהב
![]() אבל מה אני מגיב פה?למה...הרי תכף יבוא SUGARZAZA יגיד שאני טיפש ושאני לא צודק אני אקלל אותו ואז כל הילדודס השחיפלס אם הלב הטוב והרחמן שלהם יצאו עלי בגלל שקללתי ואיימתי על החבר שלהם כי הוא טוען שלהכניס 3 ארוחות או 2 ארוחות אם שהערך שלהן זה 6000 קלוריות זה מוצדק ![]() אז שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון לעשות ושכולם יתקדמו בשקט מבלי להכנס אחד לשני לחיים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() דרך אגב...אני רואה שהוא רושם למלא אנשים שם טיפים ודרכים להתאמן ומראה הוא די בטוח בעצמו לפי הדיבור שלו שמה שהוא אומר זה 100% נכון כאילו הוא איזה דוריאן ייטס
![]() TALL MAN WORKOUT SHORT POWERHOUSE MAN WORKOUT LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכוונה שפעם זה נתפס כאובססיה ששיט לא אכלתי 3 שעות אני קטבולי וכל מיני שטויות כאלו. אם נוח לך 6 ארוחות בגלל כמות מזון גדולה זה בסדר ואין שום בעיה יש אנשים שנוח להם ככה ואין בזה פסול אין פה קטע של מוצדק 6 או מוצדק 3 יכול להיות יתרון פיסכולוגי ל6 או ל3 בהתאם לבנאדם. הוא מתכוון שאנשים היו מתעסקים בקקה והיו מראים כמה הם אוכלים לפי כמות של ארוחות אבל זאת לא הכמות אלא האיכות--והכמות הכוללת שאתה אמור להכניס ביום. |
|
![]() |
![]() |