|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי, רציתי לשאול אם 12 או אפילו יותר(15+) חזרות יעבדו טוב על הכתפיים באופן כללי(במסה-הגדלת המסה, בחיטוב-שמירה על מסת שריר לעומת ה8-10 חזרות).
כי יש לי קצת בעיה עם משקלים בקטע של הכתפיים(דלקת/כאבים/השריר שורף) אז אני מעדיף לעשות כמה שיותר חזרות וכמה שפחות משקל. כנ"ל לגבי התאומים. תודה ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך בעיות להעמיס על הכתפיים אז תעבוד על טווח חזרות גבוה ומשקלים נמוכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה יודע בכלל למה מומלץ לעשות פחות חזרות?
הסיבה היא כדי לעבוד יותר על הסיבים הלבנים של השריר. אם יש לך דלקת או בעיות בכתף לך לרופא ותעשה מנוחה זמנית מהאימונים. לא כדאי להדפק בגלל איזה דלקת אבל גם לעבוד בצורה לא נכונה לא תפתח אותך |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולקבוע תור לפיזיותרפיסת זה חודש מראש, עוד חודש אני מפסיק את האימונים חחחחח שמע כל עוד זה לא כואב לי אז אין בעיה עם זה. גם עכשיו אני בשבוע מנוחה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תאמין לי אחי אם רופא אמר לך לא להתאמן על תתאמן גם אם אתה מרגיש שלא כואב לך (אני מדבר על הכתפיים)
אתה יכול לענג את עצמך באימון רגליים שכולו מוקדש לרגליים(סקוואט, פשיטה,לחיצת רגליים,כפיפה,סטיף לג דדליפט) אין על זה . הלחמה מהירה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אם חודש לא תאמן כתפיים לא יקרה כלום
פשוט תעבוד עם משקלים נמוכים כדי לא לשכוח את הטכניקה וכשזה יעבור תחזור בכל הכוח באמת שזה יגרום יותר נזק מהאשר תועלת אם תתחיל להתאמן לא נכון בגלל דלקת או משהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() שלא יתאמן בכלל..תוך שבוע הוא יחזור לטכניקה שלו. אסור לו להסתכן בכלל בפציעות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אם הוא אמר לך אל תתאמן כנראה שיש לך בעיה אז עדיף שתקח מנוחה ולא תעמיס עוד על הגוף שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() מה כל אחד ניהיה לי מתחרה שלא יכול להפסיד חודש של אימוני כתפיים,
אתה מתחיל אתה לא עובד בזה אם ההיתה חושב קצת לעומק ההיתה מבין שכתפיים הם חלק "שביר" מאוד שצריך להיזהר איתם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שהוא אמר לי שאין דלקת... הוא אמר שהוא לא מוצא כלום אבל אם כואב אז שאני אפסיק.
אתה תקשיב לרופא כזה? תוך דקה כבר יצאתי... צריך אורתופד אמיתי, עד שאני אלך עליו נעשה אימונים עם משקל נמוך. וכרגע אני בשבוע מנוחה בכלל!!! רק אירובי פה ושם
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() הרופאים הם זבל , אין כמעט רופאי ספורט שיודעי לאבחן פציעה אמיתית ומהי חומרתה , ברגליים בידיים בגב ובכתפיים .
לך לאורטופוד ספורט שהוא מקצוען בתחום ושאל אותו מה לעשות , לבנתיים לא הייתי מציע לך לאמץ את הכתפיים , יש פציעות שנקראות פציעות משקרות , הפציעה קרתה אתה חושב שהיא חלפה כי היא לא כואבת ( פה היא משקרת לך) ואז היא באה בעוצמה גדולה יותר והפציעה קשה יותר וזמן החלמה קשה יותר והטיפול בה קשה יותר , תזהר מיזה שיהיה החלמה מהירה ובהצלחה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בריאות מעל הכל
![]() |
#13 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() לי גם יש עכשיו בעיה בכתף.
הורדתי משקלים ועשיתי שינוי בתכנית והופ, מאימון לאימון אני מרגיש פחות כאב...