|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מתחילים להופיע אצלי פצעים כאלה קטנים בגב מאז שהתחלתי להתאמן
יש דבר לטפל בעניין הזה? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אחי היקר..
זה קורה אצל הרבה מתאמנים בגלל הזעה וכל השאר הדברים האלה הדברים שאפשר לעשות זה פשוט להתקלח כן גם אם אתה לא רגיל לזה.. ![]() סתם אחי תתקלח ותתנגב טוב טוב אחרי המקלחת ואם זה ממש מציק לך תקח ריקוטן למרות שזה למקרים הרבה יותר חמורים וזה מייבש לך את הצורה אבל כל אחד והרצון שלו מקווה שעזרתי שיהיה המשך יום טוב.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני אחרי אימון אוכל סוכר ענבים טונה ואז מקלחת אחי
קבוע זה בחודשיים האחרונים צץ אמרו לי בים משהו עם המלח גם אנערף |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי לא הבנת אותי
אני רק מסביר לך שאני אוכל סוכר וטונה וישר מתקלח לא מחכה לאחרי הארוחה שאחרי 45ד או מחכה שהזיעה תתיבש אנערף אני מתקלח ישר זו הכוונה שלי חחח אבל תודה בכל זאת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הפצעים שמופיעים בגב זה מופיע כמעט לכל אכלוסית המתאמנים ואין שום קשר בין הרוקטאן כי זה לא יעזור בשיט אם היית מבין מה רקוטאן עושה לא היית אומר את זה כי מה שיש בגב זה מהגינה
לי היה גם פעם פצעים ופתרתי את זה בצורה מאוד פשוטה קניתי מקל ספוג למקלחת כל פעם שאני מסיים את האימון הולך להתקלח ומסבן את הגב עם המקל ספוג עם סבון אחרי חודש נעלם לי הכל הגב חלקקקקק...(בעניין הרקוטאן זה נגזרת של ויטמין e) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין מה לעשות אחי זה מהזיעה של האימון .. תסבן טוב את הגב כל פעם אחרי האימון וזה ירד לאט לאט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שמה שיש לו זה ברמה נמוכה אז אין צורך בזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא ברמה רצינים אבל אני לא אוהב פצעים כמו שבפנים כמעט אין לי ככה אני לא רוצה בגוף
ואני מסבן את הגב טוב דווקא ננסה אולי לקנות את המקל הזה תודה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תפסיק להזריק.....
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: אלון
חדר כושר: קאנטרי
|
![]() זה גם לי קרה פריחה אחושרמוטה ניהיה מיזה , יש לי תרופה נגד זה ..
אחרי אימון תתקלח על מים קרים , חמים גורם לזה ליהיות יותר גרוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |