|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן האחרון שחזרתי לרוץ אחרי תקופה מסוימת שלא רצתי בה, אחרי בערך רבע שעה- 20 דקות של ריצה כפות הרגליים שלי מתחילות להירדם... בהתחלה זה קצת מציק ואז אני פשוט מתרגל...
דבר כזה אף פעם לא קרה לי... יכול להיות שזה קשור לזה שלא רצתי הרבה זמן? (3 חודשים בערך...) אני יודע שזה מוזר אבל בבקשה תגיבו ברצינות זה חשוב לי תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יש לך גם כאבים בטיביה?[עצם השוק]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי היקר זה הגיוני ביותר כך לדוגמא
שאתה לא מתאמן חודש-חודשיים ואז אתה חוזר להתאמן יום למחרת השריר שלך נתפס כי הוא לא התאמן הרבה זמן אותו דבר בריצה מכוון שלא רצתה הרבה זמן וחזרת רק עכשיו השרירים עדיין לא רגילים אבל אני מאמין שזה יסתדר עם הזמן שיהיה שבוע טוב ומקווה שעזרתי.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() האמת שאת זה אין לי,
סימפטומים של מה זה יכול להיות? ציטוט:
![]() אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון כי חזרתי לרוץ לפני שבוע וחצי בערך ורצתי 4-5 פעמים מאז וזה כל פעם מחדש מופיע....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() אולי תקנה נעליים חדשות?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שהנעליים שלך לוחצות לך על האצבעות.
אבל תגיד תודה אני יש לי תופעה מוזרה לאחר הריצה שאני צריך לחרבן ויוצאים לי מלא גזים. אם אני לא מגיע הביתה תוך חצי שעה זה לא יגמר טוב ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |