|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() אולי לא בריא ...
אבל יש בזה הרבה פחמימות בלי שומן בלי כלום מה הבעיה לא מבין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מי אמר שיש בעיה?ובאיזה סוכר מדובר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חיסרון - יקר מאוד :s..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ![]() ![]() סוכר חום זה ת'כלס הכלאה של סוכר לבן בכלום וסוכר ענבים - מהווה תחליף לסוכר רגיל? מה הוא יותר בריא לגוף?? ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום בעיה עם סוכר... לא צריך להגזים איתו אבל לא חייב להמנע ממנו לגמריאם נחוץ לך פה כפית שם כפית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סוכר ענבים יכול להוות תחליף , הוא נספג יותר מהר פשוט.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העניין הוא....ושוב סליחה על הבורות...הוא יכול להוות גם תחליף לסוכר בקפה?
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן....
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה...מובן...
אז הוא אינו מהווה כביכול "סכנה" כמו סוכר חום או לבן? הוא מהווה תחילף אני מניח לסוכרזית? למה דיאטנים אז לא ממליצים עליו? ונוטלים את גישת הסוכרזית?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() רגע רגע
אני הבנתי בכלל משהו אחר שסוכר ענבים זה בדיוק כמו סוכר רגיל וגם סוכר ענבים לא הכי בריא בעולם פשוט האבדל בין סוכר ענבים לסוכר רגיל שהסוכר הרגיל הוא לא אכיל ... ........... אתם רוצים להגיד לי שבכלל אין בעיה עם סוכר ענביםםם ? ואין בעיה לקחת את זה במשך כול היום ??. כי אפשר אז לעשות מיזה גינר לא ??? או שלא בריא ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() מה רע בסוכר לבן ?
למעשה, ישנם מספר סיבות מרכזיות מדוע הסוכר הלבן הוא רע והן עוסקות לא רק בפן הדיאטטי של התזונה אלא גם בפן הבריאותי המונע מחלות. אם נסתכל מהזוית ההוליסטית – הסיבה היא ברורה: הסוכר הטבעי היחיד אותו הגוף למד להכיר הוא הפרוקטוז המצוי באופן טבעי בפירות כך שגם אכילה קבועה של פירות לאורך שנים אינה מזיקה, בהנחה כמובן, שנשמר הטעם הטוב. לעומת זאת, הסוכר הלבן אינו 'טבעי' לגוף האדם כיון שאינו מצוי באופן טבעי בטבע אלא מיוצר בתעשייה וככזה, צריכתו באופן מתמיד (גם אם לא מוגזם) עם השנים תגרום לנזק. אז למה זה כך מבחינה מדעית ? מה ההבדל בין מתוק הנמצא בפרי לבין מתוק הנמצא בתוך כפית סוכר ? לשם כך נצטרך לחזור קצת על שיעורי הכימיה שלמדנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() סוכר על כל סוגיו (סוכר לבן, סוכר ענבים, סוכר פירות) הוא לא בריא אם נצרך בכמויות גדולות.
חוצמזה שהוא לא משביע, הוא משפיע צורה לא טובה על הגוף. יכול לגרום לעלייה בשומני הדם, למשל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() סוכר לבן עשוי מגלוקוז ופרוקטוז...אם אני לא טועה זה 50-50 אן 55-45
סוכר ענבים ברובו גלוקוז... עדיף לצרוף גלוקוז מפרוקטוז למה גלוקוז יהפוך לאנרגיה (אלה אם יש עודף קלורי ואז הוא יהפוך לשומן)ופרוקטוז יותר בעייתי , יש לו יותר נטיה להפוך לשומן |
![]() |
![]() |