|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם תוכלו בבקשה להביא לי קישור למחקר או אתר אבל לא אתר שמוכר שמביא כתבה ורצוי מחקר שמראה שאבקת חלבון לא מזיקה...(לא בשבילי,אני יודע שזה לא מזיק)
חיפשתי לא מצאתי...תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תפתח משתמש חדש
אה בעצם זה חדש=x |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי כבר זה לא בשבילי...אמא שלי אמרה לי שהיא תעזור לי עם זה כספית ואז היא התחילה להיכנס לסרטים שזה לא בריא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
מי שמבין יודעע שזה בריא אז למה לו לעשות על זה מחקר, בקיצור גם מאמרים תופסים אצל אמא שלך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כן,גם מאמר יכול להועיל אבל לא מהחנות,היא טוענת שהחנויות מנסות למכור...שוב תודה זה יכול לחסוך לי המון כסף
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שהמשפט הזה יוצא דווקא מהפה שלך חחח
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() יש לי בדיוק אותה בעיה יקנו לי בכיף רק אם אני אשיג איזה מאמר >_<
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סע לקובה ותחליף ת'שם לפדרו , אולי אז תמנע מכל העבר שלך...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לה שתחפש מחקר שחלבון מזיק
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() חחחחחחחחחחח זאת בעהי של הרבה הורים כולל שלי
אני שותה מכספי אני עובד.. ולומד ומתאמן. ואבקה שלי בחדר כושר xd שותה בבית אם חלב חחxd אין לי כוח להסברים xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() גם לך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() במקום להתגונן , שתף איתה פעולה .
תראה לה את מה שעלול להיות לא בריא , שהוא בעיקר הנתרן וכמות זניחה עוד יותר של כולסטרול . תאמר לה שגם אם היית צורך כמויות עצומות , לא היית עובר את המנות המומלצות של נתרן וכולסטרול . הפחד מאבקות חלבון לגיטימי לחלוטין , לאחרונה נתקלתי במקרה של אדם עם בעייה קשה , הוא כמעט שאינו מעכל מזון . הרופאים המליצו לו על תוספי חלבון , אך הם גם חששו כשהצעתי לו את הצ'מפיון בגלל הנתרן והסוכרים . כמובן שעם הסבר קצר שמדובר במוצרים איכותיים ביותר , ושכמות החומרים הנוספים שמוסיפים להם (ממתיקים , מלח , חומרי טעם וריח וכו') מזערית באופן יחסי , היה אישור גם של הרופאים . חוץ מזה , תוכל לנסות להקטין ראש ולומר לה שדווקא לא יהיה בריא לנסות לקבל את אותה כמות החלבון ממוצרי מזון . זה יעבוד בתנאי שתצליח לשכנע אותה שהמקורות היחידים לחלבון הם טונה (שהיא בין הדגים הבינוניים המכילים כספית ולכן מומלץ לא לצרוך יותר מידי) , בשרים שעלולים להיות רוויי שומן וכולסטרול (תקווה שהיא לא תחשוב על חזה עוף , וגם אם כן תשאל אותה כמה כבר אפשר) , מוצרי חלב גם כן הבעיה עם הבשרים (שוב , קיימים מוצרים דלי שומן וכולסטרול אפסי , אבל גם כן שוב כמה כבר אפשר) וכו' . זו רק דעתי , יכול להיות שהיא לא יעילה , אבל תמיד הצלחתי לשכנע חברים לקנות תוספים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() לא ממש,ניסיתי להגיד לה שאני אצטרך הרבה מוצרי חלב והכולסטרול יהיה גבוהה אז היא אמרה לי שעדיף את זה מאשר האבקה(אמא שלי בן אדם קשה מאוד)
משהו יודע גם אם מה האבקת gold standard של אופטימום בישראלבודי זה הטבעי הזה?שכתוב בירוק ליד NATURAL? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אין כרגע את הגירסת נטורל בארץ, בכל מקרה זה אותה אבקת חלבון רק ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים.
תנסה לחפש גם מחקרים שמוכיחים שהאוכל שההורים שלך קונים בסופר ומבשלים לך לא מזיק לבריאות, זה הזוי באותה מידה של לחפש מחקר שאבקת חלבון לא מזיקה. חוץ מזה שבתחליפי חלב שנתנו לך שהיית תינוק גם יש את אותה אבקת חלבון, אולי זה יעזור. ואגב, באבקת חלבון יש ערכים נמוכים מאוד של סוכרים, כולסטרול ונתרן יחסית למוצר מהחי.