ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   יש מחקר שיוכיח שאבקת חלבון לא מזיק? (https://israelbody.com/showthread.php?t=47821)

justsomeone 13-01-09 19:56

יש מחקר שיוכיח שאבקת חלבון לא מזיק?

אם תוכלו בבקשה להביא לי קישור למחקר או אתר אבל לא אתר שמוכר שמביא כתבה ורצוי מחקר שמראה שאבקת חלבון לא מזיקה...(לא בשבילי,אני יודע שזה לא מזיק)
חיפשתי לא מצאתי...תודה מראש.

The-One 13-01-09 19:59

תפתח משתמש חדש

אה בעצם זה חדש=x

hanna666 13-01-09 20:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The-One (הודעה 744088)
תפתח משתמש חדש

אה בעצם זה חדש=x

חחחחחחחחחח

justsomeone 13-01-09 20:06

כמו שאמרתי כבר זה לא בשבילי...אמא שלי אמרה לי שהיא תעזור לי עם זה כספית ואז היא התחילה להיכנס לסרטים שזה לא בריא.

!Demon! 13-01-09 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי justsomeone (הודעה 744099)
כמו שאמרתי כבר זה לא בשבילי...אמא שלי אמרה לי שהיא תעזור לי עם זה כספית ואז היא התחילה להיכנס לסרטים שזה לא בריא.

אני מבין תבעיה אני ינסה לחפש משהו

itaiprz1 13-01-09 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי justsomeone (הודעה 744099)

זה קצת קשה למצוא לזה ממש מחקר שאומר שזה לא בריא, אין אין ממש למה לעשות אותו
מי שמבין יודעע שזה בריא אז למה לו לעשות על זה מחקר, בקיצור גם מאמרים תופסים אצל אמא שלך ?

justsomeone 13-01-09 20:57

כן,גם מאמר יכול להועיל אבל לא מהחנות,היא טוענת שהחנויות מנסות למכור...שוב תודה זה יכול לחסוך לי המון כסף:)

TAMIRSUS 13-01-09 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 744088)
תפתח משתמש חדש

אה בעצם זה חדש=x

אני לא מאמין שהמשפט הזה יוצא דווקא מהפה שלך חחח

!Demon! 13-01-09 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tamirsus (הודעה 744179)
אני לא מאמין שהמשפט הזה יוצא דווקא מהפה שלך חחח

+111111111

yishai 13-01-09 22:28

יש לי בדיוק אותה בעיה יקנו לי בכיף רק אם אני אשיג איזה מאמר >_<

WEST $ SIDE 13-01-09 23:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 744088)
תפתח משתמש חדש

אה בעצם זה חדש=x

סע לקובה ותחליף ת'שם לפדרו , אולי אז תמנע מכל העבר שלך...

Bono 13-01-09 23:13

תגיד לה שתחפש מחקר שחלבון מזיק

justsomeone 13-01-09 23:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bono (הודעה 744346)
תגיד לה שתחפש מחקר שחלבון מזיק

חחח אין מצב שזה יקרה,אמא שלי חייה בסרטים,היא לא מבינה שזה חלבונים ולא איזה סטרואודים או חומר שאמור לעשות השפעות מיוחדות מבחינת בניית השריר...

The-One 13-01-09 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 744334)
סע לקובה ותחליף ת'שם לפדרו , אולי אז תמנע מכל העבר שלך...

מה אתה רוצה מה עשיתי שאתה מתיחס על יככה אני בסדר גמור העבר שלך יותר גרוע.

elnorv 13-01-09 23:53

חחחחחחחחחחח זאת בעהי של הרבה הורים כולל שלי
אני שותה מכספי אני עובד.. ולומד ומתאמן.
ואבקה שלי בחדר כושר xd
שותה בבית אם חלב
חחxd
אין לי כוח להסברים xd

lil Weed Man 14-01-09 02:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי justsomeone (הודעה 744172)
כן,גם מאמר יכול להועיל אבל לא מהחנות,היא טוענת שהחנויות מנסות למכור...שוב תודה זה יכול לחסוך לי המון כסף:)

גם לך...

Sunlight Theory 14-01-09 03:54

במקום להתגונן , שתף איתה פעולה .
תראה לה את מה שעלול להיות לא בריא , שהוא בעיקר הנתרן וכמות זניחה עוד יותר של כולסטרול .
תאמר לה שגם אם היית צורך כמויות עצומות , לא היית עובר את המנות המומלצות של נתרן וכולסטרול .

הפחד מאבקות חלבון לגיטימי לחלוטין , לאחרונה נתקלתי במקרה של אדם עם בעייה קשה , הוא כמעט שאינו מעכל מזון .
הרופאים המליצו לו על תוספי חלבון , אך הם גם חששו כשהצעתי לו את הצ'מפיון בגלל הנתרן והסוכרים .
כמובן שעם הסבר קצר שמדובר במוצרים איכותיים ביותר , ושכמות החומרים הנוספים שמוסיפים להם (ממתיקים , מלח , חומרי טעם וריח וכו') מזערית באופן יחסי , היה אישור גם של הרופאים .

חוץ מזה , תוכל לנסות להקטין ראש ולומר לה שדווקא לא יהיה בריא לנסות לקבל את אותה כמות החלבון ממוצרי מזון .
זה יעבוד בתנאי שתצליח לשכנע אותה שהמקורות היחידים לחלבון הם טונה (שהיא בין הדגים הבינוניים המכילים כספית ולכן מומלץ לא לצרוך יותר מידי) , בשרים שעלולים להיות רוויי שומן וכולסטרול (תקווה שהיא לא תחשוב על חזה עוף , וגם אם כן תשאל אותה כמה כבר אפשר) , מוצרי חלב גם כן הבעיה עם הבשרים (שוב , קיימים מוצרים דלי שומן וכולסטרול אפסי , אבל גם כן שוב כמה כבר אפשר) וכו' .

זו רק דעתי , יכול להיות שהיא לא יעילה , אבל תמיד הצלחתי לשכנע חברים לקנות תוספים :winked:

justsomeone 14-01-09 09:12

לא ממש,ניסיתי להגיד לה שאני אצטרך הרבה מוצרי חלב והכולסטרול יהיה גבוהה אז היא אמרה לי שעדיף את זה מאשר האבקה(אמא שלי בן אדם קשה מאוד)
משהו יודע גם אם מה האבקת gold standard של אופטימום בישראלבודי זה הטבעי הזה?שכתוב בירוק ליד NATURAL?

!Demon! 14-01-09 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sunlight theory (הודעה 744459)
במקום להתגונן , שתף איתה פעולה .
תראה לה את מה שעלול להיות לא בריא , שהוא בעיקר הנתרן וכמות זניחה עוד יותר של כולסטרול .
תאמר לה שגם אם היית צורך כמויות עצומות , לא היית עובר את המנות המומלצות של נתרן וכולסטרול .

הפחד מאבקות חלבון לגיטימי לחלוטין , לאחרונה נתקלתי במקרה של אדם עם בעייה קשה , הוא כמעט שאינו מעכל מזון .
הרופאים המליצו לו על תוספי חלבון , אך הם גם חששו כשהצעתי לו את הצ'מפיון בגלל הנתרן והסוכרים .
כמובן שעם הסבר קצר שמדובר במוצרים איכותיים ביותר , ושכמות החומרים הנוספים שמוסיפים להם (ממתיקים , מלח , חומרי טעם וריח וכו') מזערית באופן יחסי , היה אישור גם של הרופאים .

חוץ מזה , תוכל לנסות להקטין ראש ולומר לה שדווקא לא יהיה בריא לנסות לקבל את אותה כמות החלבון ממוצרי מזון .
זה יעבוד בתנאי שתצליח לשכנע אותה שהמקורות היחידים לחלבון הם טונה (שהיא בין הדגים הבינוניים המכילים כספית ולכן מומלץ לא לצרוך יותר מידי) , בשרים שעלולים להיות רוויי שומן וכולסטרול (תקווה שהיא לא תחשוב על חזה עוף , וגם אם כן תשאל אותה כמה כבר אפשר) , מוצרי חלב גם כן הבעיה עם הבשרים (שוב , קיימים מוצרים דלי שומן וכולסטרול אפסי , אבל גם כן שוב כמה כבר אפשר) וכו' .

זו רק דעתי , יכול להיות שהיא לא יעילה , אבל תמיד הצלחתי לשכנע חברים לקנות תוספים :winked:

מה הבעיה עם נתרן וכולסטרול?

EPIC 14-01-09 10:57

אין כרגע את הגירסת נטורל בארץ, בכל מקרה זה אותה אבקת חלבון רק ללא חומרי טעם וצבע מלאכותיים.

תנסה לחפש גם מחקרים שמוכיחים שהאוכל שההורים שלך קונים בסופר ומבשלים לך לא מזיק לבריאות, זה הזוי

באותה מידה של לחפש מחקר שאבקת חלבון לא מזיקה.

חוץ מזה שבתחליפי חלב שנתנו לך שהיית תינוק גם יש את אותה אבקת חלבון, אולי זה יעזור.

ואגב, באבקת חלבון יש ערכים נמוכים מאוד של סוכרים, כולסטרול ונתרן יחסית למוצר מהחי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ