|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() ח'ברה אני כבר לא יודע מה לעשות כל הגוף שלי מתקדם אבל איכשהו הידיים נשארות מאחור ניסתי להוריד בעצימות והורדתי בכל תרגיל 2.5 ק"ג ועליתי מחדש אמנם הצלחתי לעבור את המשקלים הקודמים אבל אני לא רואה שיפור בידיים מה לעשות???
כרגע זאת התוכנית שלי לידיים: יד אחורית- פשיטת מרפקים מאחורי העורף (2 ידיים): 4x10 מקבילים צמוד+משקל: 3x8 ירידה בספסל+משקל: 4x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה יד על הירך (יד-יד): 4x10 כפיפות מרפקים בעמידה (2 ידיים): 4x8 אמות- כפיפות אמות בישיבה: 2x10 אני מתאמן בבית בגלל זה כל התרגילים הם חופשיים מה אתם אומרים מה לעשות???? ואגב אני עובד abcd מסה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() תביא את כל תוכנית האימונים שלך
ותבדוק אולי התזונה שלך לקוייה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עולה במשקל גוף?
ואיפה העקרון של תדירות הגירוי ?
![]() |
#4 |
סמל מין
|
![]() עולה במשקל בערך 1-1.5 ק"ג בחודש, מתאמן 4 פעמים בשבוע אם תזונה טובה אני לא אוכל לפי תפריט כי אני פשוט לא בנוי לזה פשוט קם בבוקר פותח מחשבון תזונה במחשב וכל פעם שאני אוכל אני מוסיף ואז כל ארוחה אני יודע מראש כמה אני צריך לאכול בערך,לאלו מכם שיחשבו שזה טירוף בעייני זה יותר נוח וכבר התרגלתי לזה.
אני אוכל 3100-3300 קל', 150-170 גר' חלבון, פחמימות 400-420, שומנים 100 גר' (כולל שומנים איכותים כמו שמן זית,זיתים וכו') הנתונים שלי בחתימה הנה תוכנית האימונים שלי: ABXCXD אימון a: חזה: לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4x10-12 מקבילים+משקל- 3x8 פלייס- 4x10 שכיבות שמיכה עליון+משקל- 3x10 שכיבות שמיכה רגיל- 2x8 כתפיים: לחיצת כתפיים ישרות בעמידה- 3x10 הנפת כתפיים לצדדים בישיבה- 3x8 חתירה לכיוון הסנטר (יד-יד)- 3x12 אימון b: רגליים: סקוואט כנגד דאמבלים- 4x10 סטיף לג דדליפט- 4x12 מכרעיים- 3x8 הרמת עקבים בעמידה- 4x12 אימון c: גב: מתח- 4x6-8 דדליפט קלאסי כנגד דאמבלים- 4x12 מסור- 4x10 בנט אובר רואו כנגד דאמבלים- 3x12 תרגיל לזוקפי גב ששוכבים על הבטן משלבים ידיים ומרימים את הגב מעט+משקל- 2x8 אימון d: יד אחורית: פשיטת מרפקים מאחורי העורף (2 ידיים)- 4x10 מקבילים צמוד+משקל- 3x8 ירידה בספסל+משקל- 4x12 יד קדמית: כפיפות מרפקים בישיבה יד על הירך (יד-יד)- 4x10 כפיפות מרפקים בעמידה- 4x8 אמות: כפיפות אמות בישיבה: 2x10 בטן: 3 תרגילים 12 חזרות עם משקל
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי באימון גב יש לך סטיף לג דדליפט?? זה תרגיל רגליים.. וזאת בעיה להתאמן בבית כי יוצא לך אימון רגליים שמתאים יותר לפעמיים בשבוע לא לפעם.. הוא לא מספיק עצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אחי ערכתי את זה התבלבלתי בין סטיף לקלאסי, אני לא יודע מה להגיד לך אבל האימון הזה עושה את שלו כי הרגליים שלי גודלות והוא מאוד עצים,ויום אחרי האימון הרגליים תפוסות וז נמשך יומיים אז בעיניי הרגליים הן לא הבעיה כי גודלות כמו כל הגוף פשוט הידיים אני מרגיש שהן תקועות כבר זמן מה אולי אני מצליח לעלות משקלים אבל באופן חיצוני הן לא גודלות
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אולי תנסה איזה fbw\ab לחודשיים שלושה ותראה מה קורה?
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() אני חושב שבאמת אני ינסה ab למרות שאני לא אוהב!
מה החלוקה הטובה ביותר לab??? וכמה זמן אימון זה אמור להיות שעה ורבע??
![]() |
#9 |
|
![]() אני מציע לך לחפש באתר מאמר שארבל תירגם בשם "אימונים סימבולים"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() גם לי "הייתה" או עדיין יש את הבעיה הזו. היידים שלי לא גדלו לעומת הגוף ואני נחשב מתאמן מתחיל, ברגע שהורדתי משקלים בתרגילים ועבדתי על הטכניקה היד שלי צמחה יותר ממה שהיא גדלה במשך כל הזמן הזה שהתאמנתי.
יכול להיות שאתה עובד עם טכניקה טובה, אבל אם אתה לא בטוח בזה, תנסה להוריד משקלים ולעבוד אך ורק על הטכניקה.
![]() |
#11 |
סמל מין
|
![]() הרגע סיימתי לקרוא את המאמר, אז מה אתה אומר לי כאן בעצם לא לאמן את הזרועות לתקופה מסויימת???
או לעבוד אך ורק על טכניקה בלי קשר למשקל??
![]() |
#12 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() עזוב אותך תרגילים לידיים זה לא חשוב ,
מה שחשוב זה שתעבור תתוכנית אני לא מאמין שאתה תמצא את הפונטנציאל שלך בabcd |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() טוב החלטתי לעבור לab בקרוב אני יעלה את התוכנית החדשה שלי
![]() |
#14 |
סמל מין
|
![]() כמו שאמרתי הנה התוכנית:
A- רגליים- סקוואט כנגד דאמבלים- 4x10 סטיף לג דדליפט- 3x8 לאנג'ים- 3x12 הרמת עקבים בעמידה- 3x10 חזה- לחיצת חזה כנגד דאמבלים- 4x10 מקבילים- 3x8 פלייס- 2x8 שכיבות שמיכה+משקל- 2x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בישיבה יד על הירך- 4x8 פטישים (2 ידיים)- 4x12 b- גב- מתח- מקסימום3x דדליפט קלאסי- 4x10 מסור- 3x8 סופרמן+משקל- 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים בישיבה כנגד דאמבלים- 4x8 הרחקת כתפיים לצדדים- 3x10 חתירה- 3x8 טרפזים: שראגס- 2x10 יד אחורית- הרמת משקולות מאחורי העורף- 3x10 מקבילים צמוד- 3x8 ירידה בספסל+משקל- 3x12 אמות- כפיפות אמות בישיבה- 3x15 בטן- אימון כן אימון לא, כפיפות בטן עם פלטה- 3x12 אלכסונים 3x15 זהו זאת התוכנית החדשה שלי מה אתם אומרים??
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
1. ההיתי משנה את בחלוקה את החזה והגב. 2. בטן תעשה באימון רגליים, 4 סטים של כפיפות עם פלטה.
![]() |
![]() |
#16 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
בנתיים אני מסתדר עם זה אבל בקרוב מתכנן לקנות עוד איזה 20 ק"ג
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זו גם הבעיה שלי אין מה לעשות , גנטיקה אחי ... תעבוד על הידיים חזק הם יגדלו פשוט לאט לאט
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() נסה להפסיק לעבודה על הידיים למשך חודש ואז לחזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() תנסה לתת ליד קדמית 30 סטים ולאחורית 40 סטים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אחי אתה גם לי יש את הבעיה הזו אתה צריך למצוא את התוכנית הכי אפקטיבית בשביל הגוף שלך
בהתחלה תמיד עבדתי 8-12 חזרות אחר לך עברתי ל 5x5 ו hst שום דבר מזה לא עבד עד שניסיתי תוכנית של 18 חזרות אחי נשבע לך אין עליה ( לא להגיב על זה שהיא לא טובה כי כולם פה יודעים שכל גוף שונה מאחר) |
![]() |
![]() |