|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם כתוב לי בתכנית האימונים תרגיל שהתדירות שלו זה 8-10
אני צריך לשאוף לעשות את כל הסטים שלי בתרגיל ב10 חזרות? איך אני יודע כמה לעשות בשביל עצימות טובה? ועוד שאלה אחים שלי. איך אתם יודעים מתי לעלות במישקל? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() אם כתוב לך 8-10 אז אתה אמור לעשות בין 8 ל 10 לא צריך שכל בשביל זה
בקשר לשאלה שנייה אחי כשאתה בא להרים משקל שהייתה רגיל לעשות בו 8 חזרות ואתה עושה נגיד 12 חזרות אז זה סימן שאתה יכול להעלות את המשקל על מנת להגיע ל 8 חזרות ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אחי יש לי כל מיני תרגילים שאני סט ראשון עושה 10 סט שני 8 ואז גם יוצא לי לעשות 7 בסט האחרון
אני צריך להרגיש בסט הראשון קושי בחזרה האחרונה? כי אני יודע שלא צריך לתת את כל הכח המירבי בסט הראשון אז ואללה אחי אני לא יודע אם אני צריך לעלות במישקל כי במילא נישאר לי כח מבין אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה צריך לעשות rm8 זה אומר 8 חזרות טובות, שאת החזרה התשיעית אתה לא תצליח לסיים לבד, אז אתה דואג לספוטר מאחוריך לכל מקרה ועושה 8 חזרות.
אין סיבה שלא תתן את כל הכוח שלך גם בסט הראשון. כל עוד אתה לא בחימום, כל סט הוא סט. במידה ואתה צריך לעשות בסט כלשהו 8 חזרות, והתחזקת, ואתה מרגיש שאתה יכול לתת עוד 2 בכוחות עצמך, אין סיבה שלא תתן אותם. אתה לא צריך לעצור ב-8 רק כי כתוב. רק תדע שאתה מתחזק ולהבא תוכל לעלות עוד טיפונת משקל בשביל שהrm8 יהיה rm8.
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם כתוב לי 8 חזרות בתרגיל אני צריך שכל 3 הסטים יהיו ב8 חזרות או שבסט השני והאחרון אני יכל גם לרדת ל7-6?
וכנ"ל לגבי ה10-8 אני עושה בתרגילים מסויימים 10 סט ראשון 9-8 סט שני וסט אחרון גם 7 (לא בכל התרגילים) איך אדע שאני צריך לעלות במישקל שאני מסיים את כל הסטים ב10 חזרות?או שאני יכל בסט הראשון לעשות יותר מ10חזרות? סליחה על החפירות אחי תודהה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא. חזרה אחת לפני.
שנותנים תוכנית וכתוב לך rm8 / rm6 / rm10 ... לא משנה... זה מקסימום חזרות שצריך לבצע לבד עם המשקל. אין עיניין של כשל אבל זה כמעט בגדר חובה לספוטר.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב אחי
כאשר אתה עושה סטים נגיד אתה עושה ליד קידמית כפיפת מרפיקים בעזרת דאמבלים בעמידה אתה עושה סט ראשון 10 סט שני 10 סט שלישי 10 ובקושי הרגשת שהשריר מופעל אתה צריך לעלות משקל אם אתה עושה סט ראשון 10 סט שני 10 סט שלישי 8 אתה לא צריך לעלות משקל הכל תלוי במה שאתה מרגיש בשריר עצמו בזמן הביצוע - אם אתה מרגיש שאתה לא יכול לסיים את ה-3 סטים האלה עם x חזרות אז אתה צריך להוריד משקל,אם אתה מרגיש שאתה מצליח לסיים את הx חזרות האלה עם קושי בשריר זה טוב מאוד תשאר במשקל,אם אתה מרגיש שאתה מצליח לעשות שני סטים ראשונים בלי שאתה מרגיש שהשריר מתאמץ יותר מידי סימן שאתה צריך לעלות משקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לי תרגיל של היד האחורית אני עושה סט ראשון שני ושלישי באומץ שאת הסט האחרון אני מסיים בחזרה 7
אבל אני לא מרגיש את השריר ממש גמור יעני אם אני יעשה אחר כך סט רביעי אני יוכל להמשיך לעוד 5 חזרות איך זה אחי? תודה על ההסבר אחייי |
![]() |
![]() |