|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() היי אני בן 14.3
1.51 39.5~42 ק"ג אני רוצה לעלות במשקל בכדי לכפר על הגובה ולראות יותר גדול,אני צריך אבקה לעליה במאסה.. וגם במאסת השריר אני מתאמן במכון כושר ארבעה חודשים אין לי ממש כסף,יש לי בחסכונות 230 שקל בערך ואני יכול עוד לבקש מאמא שתעזור לי בקצת .. 50 שקל במקרה הטוב! על איזה אבקה אתם ממליצים לי ? תודה!! אני מזכיר שוב אני רוצה לשקול יותר כמובן ביחס שעכשיו אני עולה בגובה כי זה פרץ הגדילה שלי בדיוק עכשיו.. אז ככה שאני אשמור על מאזן טוב.. על איזה אבקה אתם אומרים? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() קודם כל תבנה תפריט לעליה במסה ואם חסרים לך קלוריות אז תחשוב לקנות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
קודם נסה לעבוד אם תפריט מסודר. זה יתן לך את השינוי הטוב ביותר. בצורה הזו תוכל להבטיח לגוף את כל אבות המזון והקלוריות, כך תראה איך הגוף מגיב ומתפתח. לאחר שיהיה לך תפריט ותרצה להאיץ את הקצב תוכל לקנות אבקה. כרגע זה יהיה ביזבוז כסף מוחלט. מקווה שעזרתי,
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עם הנתונים שלך אתה בכיף יכול להשלים את כל מה שאתה צריך ..
אם אתה רואה שממש קשה לך אז אתה יכול לחשוב על אבקה אבל קודם כל אוכל אחי .. לא רואה שצריך להיות לך בעיה לעלות במשקל |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תפריט אצל תזונאית אני פועל איתו אבל קשה לי לעלות איתו כמו שאפשר לעלות עם אבקה
חברה תמליצו לי על אבקה ע"פ הקריטוירונים שהבאתי,אני רוצה לשלב אבקה עם התפריט . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר שהיא אבקה טובה.. אבל לפי הקריטריונים שציינתי האם היא מתאימה לי זה השאלה
אפשר עוד תגובות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא את המאמר שיש באתר לגבי בחירת אבקות ותראה מה מתאים לך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, חבל שאתה עכשיו תבזבז את כל הכסף שלך על אבקה
פשוט תאכל בשר, טונה ומוצרי חלב תשמור את הכסף לאחר כך, תאמין לי שזה יהיה לך יותר שימושי מאבקת חלבון ![]()
![]() |
#13 |
מייסד הפורום
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
|
![]() למה לא אמרת שיש לך תפריט?
![]() בתקווה שהוא בסדר ואתה כבר עובד איתו. הנה שתי אבקות מעולות למטרה שלך והן ה- סיריוס מס של OPTIMUM ו פרפקט 3000 של נייצ'ר בסט. הנה כתבה בנושא. http://www.israelbody.org/Index.asp?...rchParam=לבחור מקווה שעזרתי ואשמח לעזור בעתיד.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() היי
אם אתה רוצה עזרה בהזמנת המוצר והמשלוח אתה מוזמן לפנות אליי במייל.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עם המשקל שלך יש מצב שאתה נמוך בגלל תזונה לא טובה כך שהייתי מציע לך לאכול יותר בנוסף על התוספת שאתה מוסיף בגלל האימונים ואם אתה רואה שזה הולך לשומן(בהנחה שאתה לא אוכל דברים שמנים)אז כנראה זה גנטיקה ואין מה לעשות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
באמת כל הכבוד!
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה אתה לא צרייך אבקה לפי הקרטריונים שלך אתה שוקל 50 קילו , במשקל כזה בגט עם גבינה צהובה תחסה לך את הקלוריות , אז לפי הקריטריונים שלך אתה לא צריך יוכל מאוכל רגיל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מייסד הפורום
|
![]() בכיף. חשוב שיראה תוצאות. ולא יעשה טעויות של מתחילים כמו שאני ורבים אחרים עשו.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר פה אז..מה דעתכם על האבקה Muscle juice האם היא איכותית ומומלצת ואם אפשר אז גם מה הטעם שלה( גרועה ביותר,טוב,סביל..?)
|
![]() |
![]() |