|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני קונה 2 מוצרים ואני מעוניין ב 2 אפקטים
אחד של כוח ופאמפ במהלך האימון/אנרגיה להיות יותר "אש" באימון והשני מוצר שיתן לי מראה של פאמאפ שזה יותר לקיץ האמת אבל עדיין אני רוצה לקנות.. שמעתי שהניטריק בוסט של ואפטימום מאוד שווה בקטע הזה ולאימון עצמו אני נראה לי ילך על הנו אקספלווד מה אתם אומרים? מי המתחרים של המוצרים שאני רוצה? וכן שמעתי על הנאנו אני מעדיף נו אקספלווד.. אשמח לעצות תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לאימון עצמו קח את הsuperpump250/white flood/nano vapor, אל תקח no-xplode, הוא אחלה אבל האחרים פשוט יותר חזקים וטובים.
בקשר לפאמפ אחרי האימון אין לי מושג, אבל אני מציע לך להשתמש בcellmass למרות שאין לו פאמפ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי אימון -
after max של אופטימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ביזבוז כסף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לפני אימון -אקספנד.
אחרי אימון- סל מס. פאמפ לכל היום- ניטריק בוסט.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לפני-no-xplode!!!!!
אחרי-cellmass
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אחרי סלמס....אין ספק..
אחרי שבועיים בערך עם סלמס בחיטוב תאמין לי לא תצטרך כלום לפאמפ... זה נותן לך תחושה קשיחה כזאת ואתה מרגיש חזק תמיד...באמת שאני ממליץ מאוד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה על התשובות נראה לי בכל מקרה אני ילך על הנואקספלווד
לגבי הסל מאס יש לי חור גדול בהשכלה הדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא מורכב מאובו מקריאטין לא? הבעיה שאני ניסיתי כבר לקחת קריאטין מונו של אופטימום(העמסה) ולא היה שום שנוי אצלי... אז אני לא רוצה פורומולת קריאטין נוספת ומה הוא אמור לתת? כי משהו כאן אמר שאין קשר לפאמפ ופה מעליי אמרו שיש קשר לפאמפ.. בכל מקרה נראה לי אני ילך על הניטריק שמעתי עליו בקרות טובות.. |
![]() |
![]() |