![]() |
צריך המלצה למוצרי לפני ואחרי אימון כנסו בבקשה
אני קונה 2 מוצרים ואני מעוניין ב 2 אפקטים
אחד של כוח ופאמפ במהלך האימון/אנרגיה להיות יותר "אש" באימון והשני מוצר שיתן לי מראה של פאמאפ שזה יותר לקיץ האמת אבל עדיין אני רוצה לקנות.. שמעתי שהניטריק בוסט של ואפטימום מאוד שווה בקטע הזה ולאימון עצמו אני נראה לי ילך על הנו אקספלווד מה אתם אומרים? מי המתחרים של המוצרים שאני רוצה? וכן שמעתי על הנאנו אני מעדיף נו אקספלווד.. אשמח לעצות תודה |
לאימון עצמו קח את הsuperpump250/white flood/nano vapor, אל תקח no-xplode, הוא אחלה אבל האחרים פשוט יותר חזקים וטובים.
בקשר לפאמפ אחרי האימון אין לי מושג, אבל אני מציע לך להשתמש בcellmass למרות שאין לו פאמפ. |
אחרי אימון -
after max של אופטימום. |
ביזבוז כסף
|
לפני אימון -אקספנד.
אחרי אימון- סל מס. פאמפ לכל היום- ניטריק בוסט. |
ציטוט:
לא רק שבארץ המוצרים האלה יקרים בטירוף אלא גם שאחרי שבועיים ההשפעה יורדת ואם אתה רוצה השפעה תיקח יותר מהמוצר וזה אומר שהוא יגמר בטיל (בלי קשר הוא יגמר לך בטיל) |
לפני-no-xplode!!!!!
אחרי-cellmass |
אחרי סלמס....אין ספק..
אחרי שבועיים בערך עם סלמס בחיטוב תאמין לי לא תצטרך כלום לפאמפ... זה נותן לך תחושה קשיחה כזאת ואתה מרגיש חזק תמיד...באמת שאני ממליץ מאוד |
אוקי תודה על התשובות נראה לי בכל מקרה אני ילך על הנואקספלווד
לגבי הסל מאס יש לי חור גדול בהשכלה הדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא מורכב מאובו מקריאטין לא? הבעיה שאני ניסיתי כבר לקחת קריאטין מונו של אופטימום(העמסה) ולא היה שום שנוי אצלי... אז אני לא רוצה פורומולת קריאטין נוספת ומה הוא אמור לתת? כי משהו כאן אמר שאין קשר לפאמפ ופה מעליי אמרו שיש קשר לפאמפ.. בכל מקרה נראה לי אני ילך על הניטריק שמעתי עליו בקרות טובות.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ