|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תוכנית אימונים
אימון a: חזה: לחיצה חזה במוט בשיפוע 30 מעלות 46x לחיצה חזה בשכיבה עם משקולות 48x קרוב אופקי(פלייס כנגד משקולות) הרמת ידיים מהצדדים 48x יד אחורית: פשיטת מרפקים בפולי עליון 3x8 פשיטות מרפקים כנגד פולי עליון מעל הראש במוט ישר – 3x10 לחיצה צרפתית 38x הרמת משקולת אחת מאחורי הראש 3x8 רגליים: לחיצה רגליים 4x8 פשיטת ברכיים 4x10 חמור 3x15 בטן: כפיפות בטן 3x15 אלכסונים 3x20 אימון b: גב: מתח רחב לפנים 4x8 פולי עליון לעורף 4x6 חתירה בהטיית גוו 4x8 כתפיים: לחיצת כתפיים 4x8 חתירה 48x הרמה מלפנים 3x10 יד קידמית: כפיפת מרפקים עם מוט ישר 4x8 כפיפת מרפקים בעמידה יד יד 3x8 כפיפות מרפקים על ברך 3x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין סקוואט/דד = זבל
יותר מדי סטים יותר מדי עבודת בידוד יותר מדי ווליום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() תוריד סט שניים מהחזה
תוריד ביד האחורי את התרגיל השני ברגליים תוסיף סקוואט ו דדליפט..תעשה a1 a2 b1 b2 אבל אם לא קשה לך באותו אימון סקוואט דדליפט אז סבבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תראה לי מתאמן כוח או באדיבילדר אחד מרשים שלא עושה את התרגילים האלה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() ציטוט:
תראה לי מתאמן כוח או באדיבילדר אחד מרשים שלא עושה את התרגילים האלה תראה לי מתאמן כוח/באדיבילדר שלא נראה מרשים כל כך והוא לא עושה תתרגיל הזה ? כל באדיבילדר ממוצע ומטה עושה תתרגילים האלה.. בסה"כ תרגילים שכמעט כל מפתח גוף ברמה נמוכה בארץ עושה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() צריך לגוון מדי פעם..
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אמנם זה לא קובע שהתוכנית היא זבל, אבל בתוכנית טובה ומעלה חייב להיות לפחות אחד משני התרגילים האלו, מחסור באחד מהם בד"כ יעיד על ההמשך.
וaviserror תפסיק לתת לכולם אותה תוכנית. בעיקרון תקצץ סטים ל8-10 לגדול ו3-6 לקטן.
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה שאין דד ליפט זה לא אומר כלום חוץ מזה שאין דד ליפט, בחיי הכרתי המון מתאמנים שהגיעו לתוצאות יפות
מבלי לעשות ולו חזרה של דד ליפט, תפסיקו להיות כאלה מושפעים. זה תרגיל מצויין אבל בכלל לא חייבים לעשות אותו. אני אישית גם לא הייתי מקריב סטים של עבודת גב בשביל התרגיל הזה. זה שאין סקוואט זה באמת פאול רציני לטעמי, אני אישית לא הייתי מוותר על זה באימון רגליים. בנוגע לסטים ב- ab, אני מאמין ש- 12 סטים לשריר גדול ו-9 סטים לשריר קטן זה המינון הנכון ביותר למתאמן עם ניסיון.
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כרגע נמצא בעלייה המסה
ושהייתי גם בבודי ישראל אף פעם המאמן לא היה מביא לי דד ליפט או סקוואט אז אני בעיקרון צריך תוכנית חזקה לעלייה במסה ואני רוצה להתמקד בחזה חזקקקק |
![]() |
![]() |