|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום חברים, מה שלומכם?
יופי. יש לי שתי שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם צריכת סוכרוז (סוכר) היא פחות טובה באיזשהו אופן מאשר פחמימות אחרות? האם אין הפירוק המהיר של הסוכרוז (דו סוכר) והפיכתו לגלוקוז (חד סוכר) מקנה לו ערך דומה לזה של הקלוקוז? האם יש להמנע מסוכרוז רב בתפריט (מאסה)? 2. בחישוב הbmr יצא שאני שורף 1800 קל' במנוחה. לאחר הכפלת המספר ב1.4 (הפעילות היומיומית) והוספת 500 קל' יוצא שעליי לצרוך 3000 קל' ליום. האם עליי להוסיף גם את מס' הקלוריות שנשרפות באימון (300 קל'), ומס' הקל' שנשרפות בפעילות ספורטיבית מתונה עד בינונית (הליכה של חצי שעה-100 קל')? כך ייצא שעליי לצרוך כ-3400-3500 ליום, ואין מצב שאני מסוגל לבלוס כל כך הרבה... מצטער על החפירה ותודה מראש לעונים!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() 2. כן אם אתה רוצה להיות בחיובי של 500 אתה צריך לאכול 3400-3500 קלוריות. (אתה יכול להוסיף אגוזים,שמן זית , חמאת בוטנים כדאי להשלים את הערך הקלורי ועוד חלבון ופחממה , אני נתתי לך את הדברים שיש להם את הערך הקלורי הרב ביותר לגרם מכיוון שהם שומנים)
1. אני לא בטוח אבל לפי מה שהתחלנו ללמוד כל הסוכרים הם פחממות ככה שבסוף כולם יתפרקו לגלוקוז (גם פחממות מורכבות כשהגוף יהיה צריך אותם כי פחממות מורכבות הוא מאחסן) אל תתפוס אותי על מילה כי יכול להיות שטעיתי (רק התחלנו ללמוד על הנושא)
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. סורכוז זאת פחמימה פשוטה אם אתה צורך אותה תדאג שזה מתאים לצריכת הפחמימות היומית שלך הבעיה פה בגלל שסוכר זה פחמימה נטו 100ג סוכר זה 98ג פחמימה וזה לא משביע בכלל תהייה בעיה לשלוט על הכמות שאתה צורך אני הייתי משתדל להמנע מזה אם אתה מרגיש שאתה חייב לצרוך סורכוז אז הייתי מגביל את זה לאחרי האימון בלבד
2. אתה צריך להוסיף את כמות הקלוריות שאתה שורף באימון ל bmr שלך ואז להוסיף קלוריות אם אתה במסה או להחסיר אם אתה בחיטוב 3500 קלוריות ביום זה הרבה אוכל שיהיה בתיאבון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
בקיצור אל תצרוך את זה יותר מדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה מה מקור הפחמימה בסופו של דבר כל פחמימה מגיעה למחוזר הדם כגלוקוז ההבדל הוא במהירות הפירוק וכמו שאמרתי סוכר בגלל שאין לו אפקט על השובע בכלל (ואני לא רוצה להכנס לנוסא האינסולין כי זה כבר נטחן פה מספיק) תהייה בעיה לשלוט בכמות הפחמימות שנצרכות ביום אני הייתי נמנע מזה אני לא מבין למה מישהו ירצה לצרוך כמויות גבוהות של סוכר מה הטעם בזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נניח ואני מגיע למצב שאני פשוט לא יכול לאכול יותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי !Demon!, 21-12-08 בשעה 12:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פרוקטוז עובר את התהליך המטבולי בכבד זה נכון ומשמש למלוי מאגרי הגליקוגן הכבד (אם אני לא טעה הכבר יכול לאגור כ 50ג גליקוגן) במידה ומאגרי הגליקוגן בכבד מלאים אז זה יאגר כשומן אבל לאוו דווקא באיזור המותניים אין לך שליטה על איפה הגוף אוגר שומן בקיצור אחי אני לא מתווכח איתך פה אתה צודק חגבי התיפקוד של פרוקטוז אבל איך הגענו לפרוקטוז אני אנחנו מדברים על סוכלוז (סוכר) שהוא רק בחלקו פרוקטוז
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חח כה פשוט אמרת הכל אותו דבר... לא משנה... בגדול אתה יכול לעשות את זה אבל תצתרך כמויות גדולות שלא תחטוף הרעלה או משוה קיצרלא מומלץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דן תחברל מסנגר רוצה להתיעץ איתך בנוגע למשהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. תכפול ב1.2 לפעילות יומיומית אלא אם כן אתה סבל או משהו... תוסיף 500 קלוריות יוצא 2660... עם אימון יוצא איזה 2900... מקסימום תקנה גיינר.
![]() |