|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המטרה-
לבנות חדר כושר שיכיל: ספה מתכוונת עם אפשרות לקמבן סקוואט על הסטנד מוט אולימפי פלטות 2 מוטות קצרים מתח ומקבילים השאלה: בשביל פלטות למוט אולמפי צריך פלטות עם חור גדול שיתאים למוט אבל בשביל מוט קצרים צריך פלטות עם חור רגיל ואני לא רוצה לקנות סתם פלטות גם לזה וגם לזה.. יש לכם פתרון? זאת היתה הבעיה הראשונה שניצבת בדרכי הבעיה השניה תלויה בקיבוץ המזדיין הזה שבינתיים לא נותן לי מקלט או מחסר ריק כדי להפוך אותו לחדבר כושר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תקנה מוט רגיל ארוך של 1.80 וזהו,לא האולימפי
יש גם מוט רגיל שהוא 2 מטר לצלחות רגילות אולימפי רק שתדע הוא 2.20 מטרים ככה שיש רק הבדל של 20 סמ בינו לבין ה2 מטר הרגיל |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תעבוד רק עם מוט זה הפתרון לבעיית הדאמבלים שלך.
תקנה כלוב ספסל פלטות ומוט ואתה מסודר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() דה סאן למה אתה מציק אבל חח
חשבתי בהתחלה באמת לעבוד ככה רק עם מוט אבל אם נגיד אני ארצה לעבור לab פתאום תווצר בעיה אין מוטות קצרים אולימפים או משו כזה כי אישית אני מעדיף לעבוד עם מוט אולימפי ולא עם סתם מוט ארוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כי אתה מנסה לבנות לעצמך GOLD's GYM בבית כשאין לך צורך בכל הקקה הזה, בתכלס.
עמוק בפנים אתה יודע שאני דובר אמת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אני עם דסאן, לדעתי אין צורך ביותר ממוט עם צלחות +כלוב וספסל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כרגע באמת אני לא צריך דאמבלים אבל נגיד ואני ארצה.. לגוון לא יודע מה.. אולי לעבור לab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() לדעתי דאמבלים זה בגדר חובה.
אם לא עכשיו, אז עוד כמה חודשים... מוט זה טוב ויפה אבל צריך יותר מזה, אפילו עם דסאן אומר לך שלא :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא יודע מה איתך, אבל אני בלי מכשיר פה ושם משתעמם מהר, זה לא אותה הרגשה
בלי פולי עליון, קצת לג פרס, פריצ'ר מצ'עמם להתאמן בלי כמה דברים בתוכניות מפוצלות שלא לדבר איזה מצ'עמם זה להתאמן לבד לדעתי זאת טעות
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
כללי:: מייקי
עוסק ב:: בא והולך, עובר ושב, משלם ויוצא, חונה וקונה
חדר כושר: שייפ דיזנגוף סנטר
|
![]() ציטוט:
אני כן בעד לשלב מכונות כי זה נותן אפשרות להפציץ במשקל (שרירים מסייעים לא עובדים), אבל לא יותר מתרגיל אחד לקבוצה גדולה (אם בכלל)
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שמע,תקנה דאמבלים דחוף זה חשוב מאוד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה מאוד נחמד לעשות את מה שאתה עושה, תקח כמה חברים שגם מתאמנים וזה, תשקיעו כל אחד קצת ותקנו פלטות, דאמבלים, מוט, מתח וכלוב...
זה שזה לא מכון כושר זה לא אומר שזה לא אימון טוב, זה בדיוק כמו שבמכון יהיה מוט, דאמבלים, מתח וכלוב ותתאמן שם פשוט. לדעתי זה ממש רעיון טוב ונחמד להשקיע עם כמה חברים
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה מוט רגיל, לא אולימפי. תקנה פלטות עם החורים הקטנים וככה גם תוכל לקנות 2 מוטות קטנים מתברגים בשביל ליצור דאמבלים. אין הבדל ממש בין המוט האולימפי לרגיל, אני כל השנים מתאמן עם הרגיל והוא יותר נוח במיוחד לחדר כושר ביתי.
בנוסף תקנה את זה: ![]() אליו תצרף ספה מתכווננת ואתה מסודר
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל מה שצריך זה מוט אולימפי ופלטות31$#@$@!#
![]() |
#15 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() קודם תוודא שיש לך כ4000 שקל להוציא על זה
אם כן אני יפרט פה קצת יותר לגבי מה צריך בשביל מכון איכותי מינימלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אז פרוש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() איזה הגזמה... 4000 שקל?!
לפי הבדיקה שלי : אם אתה רוצה שיהיה לך מספיק פלטות : 2 פלטות 15 קילו 2 פלטות 10 קילו 2 פלטות 7.5 קילו 2 פלטות 5 קילו 612 שקל מוט ארוך כ2 מטר - 170 שקל +- 2 מוטות קצרים : 78 שקל וספת משקולות זה קצת סיפור כי יש יותר מורכבות עם יותר אפשרויות ויש ספה רגילה ופשוטה אבל איכותית שעולה 400 שקל. כל הסיפור הזה יוצא 1260 שקל ויש לך מספיק דברים בשביל להתאמן כמו שצריך, כמובן שאם אתה רוצה ויכול להוציא עוד כסף אתה יכול לעשות את זה מכון יותר טוב. אם אתה רוצה עוד עזרה וייעוץ בקשר לזה דבר איתי
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
את כל מה שכתבת ועוד טיפה אני משיג ב700 שקל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל