|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() תוכנית ABXABXX
A - חזה כתפיים יד אחורית ובטן B - גב יד קדמית ורגליים התרגילים מתבצעים לפי הסדר שכתבתי אותם. A | חזה: לחיצת חזה במוט 4X לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 3X פלייס בלי שיפוע / לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע שלילי 3X כתפיים: מילטרי 3X חתירה / הנפות לצדדים 3X יד אחורית: פוול דוון 3X התרגיל הזה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...verTriExt.html 3X לפעמים אני עושה 7 סטים יד אחורית. B | גב: בנט אובר רו חופשי 3X טי באר חופשי 4X פולי עליון אחיזה רחבה מלפנים 3X יד קדמית: פריצ'ר יד יד בשיפוע עם משקולות 3X כפיפת מרפקים עם מוט / בכבל 3X רגליים: סקוואט 4X דדליפט 3X פשיטת רגליים 3X סה"כ 10 סטים שריר גדול, 6-7 קטן אימון לא עובר את השעה ו10 דקות. חזרות נעות בין 15-6 ומתמקד על ה8-12. התזונה טובה, אוכל מספיק וישן 8-9 שעות ביום, מה הסיבות לכך?
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אתן לך אותה תשובה כמו שנתתי בפוסט השני.
ליד אחורית תעשה: לחיצה צרפתית 3x10-12 וליד קדמית תעשה: כפיפה במוט אולימפי 3x10-12 אם יש לך פיגור באחת מהידיים תעבוד עם דאמבלים, ותעבוד לפי הכוח של היד החלשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בטוח שזה הפתרון? נראה לי זה רק יבזבז זמן...
לחיצה צרפתית זה לא התרגיל שאני הכי אוהב, די דופק את המרפק [ לי ] ואני עושה כפיפה במוט w אגב.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פריצ'ר עם מוט w.
נראה לי שאתה פשוט מוותר לעצמך האמת.. עוד קצת מוטיבציה עושה פלאים.. לא רואה סיבה ממשית למה הם לא גודלות..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() גם לי יש את הבעיה הזו , אולי גנים , עבודה לא נכונה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה משקל גוף עלית בזמן הזה? אתה מודד הקפים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 7-8 קילו, הקפים אני מודד פעם ב2 וחצי חודשים , בדיוק היום יצא לי.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא הייתי מתרגש. כנראה שלא עלית מספיק במשקל הכללי.
בכל מקרה תוכניות שמשלבות חזה + יד קידמית וגב + יד אחורית יתנו יותר דגש לידיים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() 14 סטים ליד אחורית ולקדמית כ"א זה המון! הידיים מקבלות חלק גדול מאוד מהגירוי שלהן בתרגילים של השרירים הגדולים. 9 סטים לחזה הם למעשה 9 סטים נוספים שהיד האחורית עובדת בהם חזק (אלא אם כן יש פלייס, אבל בכל זאת), ולכן אין צורך להעמיס עוד 6-7 סטים ליד אחורית, אלא עבודה של 2-3 סטים תספיק.
בחלוקה שאתה מציע, ואני מזניח את העבודה שאי אפשר לעבוד איתה בימים עוקבים, היד האחורית תקבל 4 אימונים בשבוע ובכל אימון היא תקבל 6-7 סטים, שזה הרבה מאוד מאוד! עבודה מוגזמת על הידיים תאט מאוד את ההתקדמות שלהן ואולי אפילו תעצור אותה. כדוגמה למה שאני אומר תסתכל על lyle's bulking routine |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון שהוא עושה לא מעט סטים בכלל, אבל, על פניו, זה לא נראה מוגזם בצורה קיצונית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() לא אמרתי בצורה קיצונית, הוא לא עושה 10-12 לידיים 4 פעמים בשבוע... יש גם עלייה בהיקפים ובמשקלים אז העבודה לא כ"כ קיצונית, אבל אפשר להגיע לתוצאות יותר טובות עם מינון יותר נמוך של גירוי ישיר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() תחזר לfbw תראה איך היא גודלת
fbw התוכנית שעלי אישית פועלת הכי טוב שני תרגילים לכל שריר(4~5 סטים), תגוון מידי פעם (כדי לא לחזור על אותו דבר) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() קח ת'עצה של הגאון דה אנימל....רוב נסיכויים שזה יעזור....
רק שהייתי עושה ליד אחורית בנץ' פרס צר במקום צרפתית.... אם נפח גדול לא עזר כניראה שאתה צריך להוריד ממנו תעדכן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה בטוח שאתה אוכל במאזן קלורי חיובי?
בכ"מ תעשה 6~10 חזרות בכל תרגיל לא יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תחליף תוכנית
תנסה abc + אימון נוסף של שריר חלש abc+a\b\c או תשאר עם ab שונה a: חזה , כתפים , יד קידמית b: רגלים , גב , יד אחורית
![]() |
#20 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
עיליי.....איתך אני צריך לדבר....אל תדאג ידידי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |