![]() |
פרסום תוכנית, למה הידיים לא גדלות? :(
תוכנית ABXABXX
A - חזה כתפיים יד אחורית ובטן B - גב יד קדמית ורגליים התרגילים מתבצעים לפי הסדר שכתבתי אותם. A | חזה: לחיצת חזה במוט 4X לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע חיובי 3X פלייס בלי שיפוע / לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע שלילי 3X כתפיים: מילטרי 3X חתירה / הנפות לצדדים 3X יד אחורית: פוול דוון 3X התרגיל הזה: http://www.exrx.net/WeightExercises/...verTriExt.html 3X לפעמים אני עושה 7 סטים יד אחורית. B | גב: בנט אובר רו חופשי 3X טי באר חופשי 4X פולי עליון אחיזה רחבה מלפנים 3X יד קדמית: פריצ'ר יד יד בשיפוע עם משקולות 3X כפיפת מרפקים עם מוט / בכבל 3X רגליים: סקוואט 4X דדליפט 3X פשיטת רגליים 3X סה"כ 10 סטים שריר גדול, 6-7 קטן אימון לא עובר את השעה ו10 דקות. חזרות נעות בין 15-6 ומתמקד על ה8-12. התזונה טובה, אוכל מספיק וישן 8-9 שעות ביום, מה הסיבות לכך? |
אני אתן לך אותה תשובה כמו שנתתי בפוסט השני.
ליד אחורית תעשה: לחיצה צרפתית 3x10-12 וליד קדמית תעשה: כפיפה במוט אולימפי 3x10-12 אם יש לך פיגור באחת מהידיים תעבוד עם דאמבלים, ותעבוד לפי הכוח של היד החלשה |
אתה בטוח שזה הפתרון? נראה לי זה רק יבזבז זמן...
לחיצה צרפתית זה לא התרגיל שאני הכי אוהב, די דופק את המרפק [ לי ] ואני עושה כפיפה במוט w אגב. |
פריצ'ר עם מוט w.
נראה לי שאתה פשוט מוותר לעצמך האמת.. עוד קצת מוטיבציה עושה פלאים.. לא רואה סיבה ממשית למה הם לא גודלות.. |
גם לי יש את הבעיה הזו , אולי גנים , עבודה לא נכונה...
|
ציטוט:
כמה משקל גוף עלית בזמן הזה? אתה מודד הקפים? |
7-8 קילו, הקפים אני מודד פעם ב2 וחצי חודשים , בדיוק היום יצא לי.
|
לא הייתי מתרגש. כנראה שלא עלית מספיק במשקל הכללי.
בכל מקרה תוכניות שמשלבות חזה + יד קידמית וגב + יד אחורית יתנו יותר דגש לידיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
למה ? |
ציטוט:
בחלוקה שאתה מציע, ואני מזניח את העבודה שאי אפשר לעבוד איתה בימים עוקבים, היד האחורית תקבל 4 אימונים בשבוע ובכל אימון היא תקבל 6-7 סטים, שזה הרבה מאוד מאוד! עבודה מוגזמת על הידיים תאט מאוד את ההתקדמות שלהן ואולי אפילו תעצור אותה. כדוגמה למה שאני אומר תסתכל על lyle's bulking routine |
ציטוט:
נכון שהוא עושה לא מעט סטים בכלל, אבל, על פניו, זה לא נראה מוגזם בצורה קיצונית. |
ציטוט:
|
מסכים.
|
תחזר לfbw תראה איך היא גודלת
fbw התוכנית שעלי אישית פועלת הכי טוב שני תרגילים לכל שריר(4~5 סטים), תגוון מידי פעם (כדי לא לחזור על אותו דבר) |
קח ת'עצה של הגאון דה אנימל....רוב נסיכויים שזה יעזור....
רק שהייתי עושה ליד אחורית בנץ' פרס צר במקום צרפתית.... אם נפח גדול לא עזר כניראה שאתה צריך להוריד ממנו תעדכן |
ציטוט:
|
אתה בטוח שאתה אוכל במאזן קלורי חיובי?
בכ"מ תעשה 6~10 חזרות בכל תרגיל לא יותר. |
תחליף תוכנית
תנסה abc + אימון נוסף של שריר חלש abc+a\b\c או תשאר עם ab שונה a: חזה , כתפים , יד קידמית b: רגלים , גב , יד אחורית |
ציטוט:
עיליי.....איתך אני צריך לדבר....אל תדאג ידידי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ